14 august 2013

Dragi prieteni, am făcut o pauză de o săpătmână de scris pe site, pentru că am fost în tabăra pe care am organizat-o şi pe lângă faptul că au fost o mulţime de activităţi care m-au solicitat, am avut şi o proastă conexiune la internet. Între timp din punct de vedere astrologic am ajuns astăzi la Primul Pătrar, moment de valuare şi ajustare, în care avem luciditatea de privi mai imparţial cam tot ce se întâmplă în jurul nostru, din acest motiv putând să fim mai obiectivi în alagerile pe care le facem. Mercur guvernatorul acestei zile a părăsit de joia trecută semnul Racului, după mai bine de două luni în care l-a tranzitat, cumva forţându-ne să ne explorăm emoţiile darşi resursele, acum aflându-se în semnul Leului, de unde ne determină să fim mai încrezători sau chiar vanitoşi. Practic tot ceea ce este legat de cunoaştere, de iubire şi de aflux de informaţii înalte  se află în prim plan. Trăirile noastre sunt intense, fiind o perioadă în care putem înţelege şi conştientiza perfect care este calea noastră  şi cum putem să ne atingem în cel mai armonios fel menirea. Este ca un fel de moment de început dar şi de plenitudine în care revelaţiile sunt intense iar trăirile spirituale extrem de puternice. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, mesajele pe care le primim, evenimentele pe care le trăim, visele şi intuiţiile pe care le avem. Totul reprezintă semnale, informaţii mesaje venite din sfere înalte pentru a ne ajuta să evoluăm.
Pe de altă parte este o zi cu multe tensiuni interioare, dacă au rămas treburi neîncepute să ne concentrăm asupra lor pentru a asigura fluxul pe care ni l-am propus. Direcţionarea gândurilor trebuie să fie neapărat pozitivă, pentru că ele vor lucra asupra evenimentelor ulterioare. Pot avea loc foarte multe evenimente care analizate cu atenţie pot deschide ulterior un nou capitol al cunoaşterii de sine.
Putem îmbina armonios intuiţia şi comunicarea pentru a rezolva problemele presante. Avem forţa necesară să reuşim să transformam lucrurile în favoarea noastră.
În aceste zile ne este testată voinţa, perseverenţa şi corecta dirijare a energiei fizice, corect dirijate vom putea obţine succese datorate voinţei. În plus dacă vom reuşi să folosim metode noi de exprimare, imaginaţia şi originalitatea fiind de bază în aceste zile, în acest fel vom avea posibilitatea de a deschide noi proiecte sau afaceri sau de a rezolva favorabil situaţiile confuze. Munca ne va aduce rezultate deosebite şi trebuie să fim preocupaţi de ea.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Fiecare greşeală va fi adusă în final la adevăr. Ai răbdare. Ceilalţi îşi vor învăţa cu timpul lecţiile. Nu încerca să faci dreptate cu propriile tale mâini. O persoană furioasă nu poate susţine adevărul. Atâta vreme cât suntem furioşi trebuie să ne îngrijim de mânia noastră, după ce o depăşim putem fi imparţiali şi atitudinea noastră faţă de viitor poate fi constructivă.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 22 LEU
UN PORUMBEL CĂLĂTOR ÎNDEPLININDU-ŞI MISIUNEA
A nu avea nici un scop în viaţă este mai rău decât a avea un scop prea mărunt sau greşit. Dar fiecare om are o misiune de îndeplinit, un rol al său în lume, unic şi personal, şi căile vieţii îl poartă pe fiecare către ţinta sa, mai direct sau mai pe ocolite, după cât de conştient şi de decis este el însuşi să-şi împlinească sensul vieţii.
                 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 11 LEU
COPII LEGĂNÂNDU-SE ÎNTR-UN STEJAR URIAŞ
Energiile naturii au menirea să ne susţină şi să ne protejeze viaţa. Numai atunci când le subestimăm sau le suprasolicităm, sau când le utilizăm greşit, ele ajung să se întoarcă împotriva noastră. Cunoaşterea lor ne conferă puterea de a crea cu mijloacele aflate din abundenţă la îndemâna noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top