15 august 2013

La mulţi ani celor care poartă numele Fecioarei Maria! Despre această sărbătoare puteţi citi un articol separat lahttps://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/adormirea-maicii-domnului-%E2%80%93-15-august.
Din punct de vedere astrologic ziua de astăzi se află sub influenţa trigonului Mercur Uranus,  în acest moment cu Mercur în Leu, practic toate planetele personale sunt în cădere – adică Venus şi Marte. Din acest motiv aspectul de astăzi vine să ne mai limpezească puţn minţile, să ne mai aducă la realitate.Cel mai potrivit ar fi să folosim ziua pentru a ne ruga, pentru a ne interioriza şi a medita la nevoile noastre sufleteşti reale, iar dacă nu reuşim să le definim atunci să solicităm sprijinul Fecioarei Maria. Altfel energia noastră fizică se află la cote minime ceea ce ne reduce mult eficienţa. Cât despre sentimente avem un blocaj puternic, fiind destul de distanţi şi simţindu-ne goi şi reci. De aceea rugăciunea poate fi extrem de valoroasă pentru că ne deblochează.
Spectacolul vieţii ne oferă zilnic lucruri noi. Avem de învăţat foarte multe din el, cu singura condiţie să fim atenţi la ceea ce se întâmplă. Uneori comentariile celor din jur ne atrag atenţia asupra unui detaliu interesant, alteori ne derutează…sau alteori este pur şi simplu evident. Dar putem învăţa să fim atenţi la esenţa evenimentelor. Întotdeauna înainte ca ceva să se schimbe radical în viaţa noastră apar momente de umbră, de întuneric, de nemulţumire, un motiv pentru a sta în linişte, a medita şi a ne pregăti să începem ceva nou, curăţaţi de resentimente.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Este important să lăsăm în urmă ceea ce nu ştim. În primul rând nu ştim dacă trecutul se va repeta. Vechile tipare se pot dizolva, sau pot reapare. Ştim doar cum ne simţim faţă de ce se întâmplă acum. Trebuie să acceptăm această idee şi să fim cinstiţi cu noi înşine. Putem să recunoaştem faţă de noi ce putem şi ce nu putem face şi ce angajamente ne putem lua.
Lucrurile se pot schimba dar nu putem trăi în acest moment mizând doar pe schimbări. Trebuie să fim acolo unde suntem, nu acolo unde vrem să fim.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 23 LEU
O CĂLĂREAŢĂ FĂRĂ ŞA, ÎNTR-UN CIRC, ÎŞI PREZINTĂ PERICULOSUL EI TALENT
Trebuie să ai curajul de a-ţi pune în valoare talentele, fiindcă eşti o fiinţă unică tocmai prin darurile şi calităţile tale, pe care nimeni altcineva nu le poate exprima mai deplin decât tu însuţi. Daca ştii să te ridici la înălţimea posibilităţilor tale, aceasta reprezintă deja un mare succes, şi te vei putea bucura de roadele muncii şi creaţiei tale.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 11 RAC
UN CLOWN IMITÂND PERSONALITĂŢI CELEBRE
Omul vrea mereu să iasă din propriile sale limite, să fie mai mult decât este, iar admirarea şi imitarea marilor personalităţi este o cale clasică de exprimare şi chiar de împlinire a aspiraţiei sale spre mai bine. Dar contează foarte mult ce modele îţi alegi în viaţă, fiindcă ajungi să devii chiar ceea ce admiri, în măsura în care îţi este permis. Alege-ţi modele valoroase, nu doar spectaculare…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top