17 august 2013

Dimineaţă Luna formează cuadratură cu Venus intrată în domiciliu în semnul Balanţei, ceea ce ne dă o stare de lene dar şi dificultăţi în exprimarea emoţiilor, capricii, relaţii dezamăgitoare şi neatenţie în cheltuieli.
Este o zi interesantă, mai bine spus provocatoare, căci Luna formează conjuncţie cu Pluton, deschizând un ciclu lunar legat de dezvoltarea noastră personală, fiind momentul cel mai potrivit de a ne propune să înţelegem anumite sentimente sau căutări spirituale. Deasemenea putem să ne propunem să facem schimbări importante legate de modul de abordare a problemelor sau transformări remarcabile în viaţa noastră.
Luna formează şi opoziţie cu Lilith, acest aspect ne afectează întreaga zi şi ne aduce o stare de nemulţumire şi de căutare, ieşind la lumină vechi probleme, deshizându-se răni sufleteşi ce le credeam rezolvate, sau frustrări importante. Toate aceste trăiri ne pot determina să reacţionăm mai dur la ceea ce este în jurul nostru, mai ales în a doua parte a zilei.
Cu Luna în semnul Capricornului se activează extrem de intens, pentru două zile crucea cardinală formată din Uranus, Jupiter, Venus şi Pluton conjunct cu Luna. Crucea va funcţiona în continuare întreaga săptămână, doar că aceste zile avem anumite intuiţii, sau presentimente care ne ajută să înţelegem ce avem de făcut.
Trebuie să ţinem cont de intuiţie, să avem o bună focalizare interioară, să avem o concentrare totală asupra problemelor care ne interesează. Acest aspect amplifică inteligenţa creatoare şi facilitează apariţia stării de detaşare. Trezeşte memoria stărilor spirituale anterioare şi face să apară o stare de comuniune mistică, dinamizând în acest fel capacităţile de comunicare telepatică. În plus ne permite să intuim semnificaţia fenomenelor de sincronicitate mai ales dacă dorim să percepem prezenţele entităţilor angelice în existenţa noastră.
Cu toate acestea dispoziţia este predominant sumbră, fără prea mult chef de viaţă, sau mai exact, de distracţie. Este o stare cu care ne vom confrunta întreaga zi fiind cel mai indicat să ne ocupăm de problemele casnice, sau de cele care ne bucură sufletul. Se poate spune că este vorba de o repliere în sine, de dorinţa de reflecţie, de introvertire, poate şi din cauza propriilor frustrări. Este momentul să le acceptăm, fiind singura modalitate de a scăpa de ele. Este bine să fim atenţi la răbufnirile de moment, mai ales seara, când starea de nervozitate este mult mai accentuată.
Este bine să ţinem cont se intuiţie, mai ales că prezenţa de spirit funcţionează perfect şi ne poate scoate din situaţiile limită în care ne aflăm. Poate evenimentele pe care le trăim ar trebui atent analizate, pentru că ne aduc momente de înţelegere a propriei vieţi.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Nu criticaţi şi nu îi judecaţi pe ceilalţi, direct sau indirect. Căutaţi să nu participaţi la critica şi la bârfă. Nu vă plângeţi. Nu încercaţi să vă amestecaţi în dramele şi conflictele celorlalţi.  Aflaţi că nevoia de critică şi de a vă plânge, provin din frică. Îngăduiţi celorlalţi dreptul de a fi aşa cum sunt! Nu confundaţi acţiunile cuiva cu fiinţa sa. Aflaţi că toate fiinţele sunt Divine şi egale!
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 25 LEU
O CĂMILĂ MARE TRAVERSÂND UN DEŞERT VAST ŞI TEMUT
Fii pregătit şi pentru perioadele fără resurse, atunci trebuie să pui în valoare bogăţia din sufletul tău. Lipsa de resurse este o aparenţă, fiindcă atunci când îţi lipsesc resursele exterioare, trebuie să foloseşti la maximum resursele tale lăuntrice. Viaţa nu este formată doar din ceea ce se vede în afara noastră, ci mai ales din ceea ce izvorăşte din noi.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 7 SCORPION
SCUFUNDĂTORI LA ADÂNCIME
Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top