19 august 2013

Astăzi avem două aspecte interesante, ziua începe cu Luna în cădere şi în grad anaretic, dar şi cu perioada de Lună fără direcţie, din acest motiv trebuie să fim atenţi la tot ce ni se întâmplă şi dacă este posibil să notăm toate aceste evenimente sau întâmplări, dar mai ales trăiri şi intuiţii pe care le avem, ele au o conotaţie puternic karmică. Pe de altă parte este posibil să ne concentrăm mai greu şi să nu ne iasă chiar tot ce ne propunem, sau mai exact să ajungem să facem cu totul altceva decât ce credeam necesar.
Appoi Luna trece în semnul Vărsătorului şi formează cuadratură cu staurn, guvernatorul săptămânii şi trigon cu Venus. Primul aspect ne determină să ne orientăm atenţia, oarecum forţaţi de împrejurări spre acele zone ale existenţei legate de planurile pe care le avem de îndeplinit din punct de vedere spiritual, sunt evenimente, acţiuni sau gânduri, care astăzi ne vin şi a căror semnificaţie o vom înţelege mult mai târziu, de aceea menţionam că ar trebui notate, ele apar tocmai pentru a ne semnala ce avem de făcut.
Venus în trigon cu Luna ne aduce o zi armonioasă, mai ales în prima parte a zilei, ceea ce ne ajută să fim mai atenţi la ce se petrece în jurul nostru.
Începând de deseară, se resimte din plin efectul Lunii Pline de miercuri, despre care veţi citi un articol separat, de aceea emoţiile noastre pot fi puternice ca şi tensiunile interioare, ele fac parte din influenţa acestui aspect, dar ne determină să privim şi să acţionăm exacerbat asupra a ceea ce simţim şi sesizăm.
Viaţa este un proces de cooperare între fiinţe, şi dacă avem pretenţia ca viaţa să ofere fără ca noi să oferim ceva, deja suntem în afara ei. Deci, fiecare om poate vedea lucrurile până la adâncimea la care poate pătrunde. Unii oameni trăiesc doar la nivelul fizic al vieţii, se ocupă doar de ce vor consuma şi în ce condiţii vor trăi. Alţii sunt sensibili şi la ceea se întâmplă în sufletul lor, şi ştiu să-şi folosească emoţiile pentru a-şi conduce viaţa înţelept. Iar alţii ştiu că viaţa are şi un sens spiritual, abstract şi totuşi cel mai important. Aceia reuşesc să-i uimească pe ceilalţi prin libertatea şi puterea lor. Dar nu uimirea este scopul vieţii, ci să fim fericiţi.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Fiinţa umană caută, conştient sau inconştient, un sens în viaţa ei. Are nevoie de un motiv de a exista şi în fiecare zi încearcă să-l găsească în tot ce i se petrece, în viaţa familială, socială, profesională. Dar în realitate, nici o reuşită, nici o posesiune materială nu poate să-i dea sensul vieţii, dacă chiar e vorba de un “sens”, iar sensul nu e material, nu putem să-l găsim decât sus, în planurile subtile. Mai jos, nu găsim decât forme. Putem să umplem formele cu un conţinut care e dat de sentiment, de senzaţia pe care o încercăm atunci când iubim un obiect, o fiinţă sau o activitate. Dar sentimentul e trecător, într-o zi sau alta vom simţi un gol şi vom suferi. Trebuie, deci să căutăm un lucru deasupra conţinutului: sensul. Când am atins sensul, posedăm plenitudinea.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 27 LEU
AURORA – LUMINA ZORILOR PE CERUL DE LA RĂSĂRIT
Fiecare zi este un prilej pentru un început nou… nu-l rata! Chiar dacă Soarele răsare în fiecare zi şi este acelaşi, totuşi fiecare zi are o altă vibraţie, oferă alte perspective, şi merită să cauţi să abordezi fiecare zi într-o manieră nouă, mai bună decât cea din ziua precedentă. Începe ziua cu un gând nou, cu o speranţă nouă, şi caută să împlineşti ceea ce poate să îţi îmbogăţească viaţa din comoara zilei in curs.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 30 CAPRICORN
DIRECTORII UNEI MARI FIRME SE ÎNTÎLNESC ÎN CONFERINŢĂ SECRETĂ
Dacă ai de luat o decizie importantă, aminteşte-ţi că nu eşti singurul implicat. Întreabă-ţi mintea, întreabă-ţi inima, întreabă fiinţa ta cea mai înaltă. Lasă-l pe cel mai înţelept din tine să ia decizia finală. Chiar dacă eşti într-o situaţie critică, nu trebuie să ai senzaţia că eşti singur. Întotdeauna există cineva care este gata să colaboreze cu tine pentru a rezolva situaţia. Trebuie doar să ştii să-l chemi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top