20 august 2013

Ziua de astăzi nu are multe aspecte astrologice importante, dar se resimnte din plin efectul Lunii Pline dar şi al cuadraturii dintre Uranus şi Jupiter. De aceea fiind o zi guvernat de Marte deci agitată şi cu tendinţe spre impulsivitate, este bine să ne controlăm instinctele primare pentru a evita conflictele care pot apare din cele mai mici fleacuri.
Apoi Luna din semnul Vărsătorului ne face mai agitaţi şi irascibili, impusurile nervoase dar şi instinctele funcţionând perfect.
Seara opoziţia Lună Mercur poate declanşa dispute sau fel de fel de contraziceri, de fapt fără un fundament solid, doar pentru că suntem arţăgoşi şi nu suportăm să fim contrazişi.
Forţa mentală pe care o avem este bine să nu o folosim în dispute şi pentru a înţelege subtilitatea lucrurilor dar, mai ales, pentru a asculta vocea îngerului păzitor. În această perioadă primim extrem de multe semnale legate de ceea ce avem de făcut în viaţa noastră, totul este să le auzim şi să le acceptăm sau să le descifrăm corect.
De fapt va urma o perioadă în care caltăţile noastre telepatice, intuitive se vor accentua, totul este să le acordăm importanţa cuvenită. La fel vom simţi din ce în ce mai des nevoia de a fi apropae de Dumnezeu, de a primi ghidare, iar aici totul depinde doar de noi, dacă ne decidem sau nu să cerem ajutorul şi să ne apropiem efectiv.
Aceste trei zile, până pe 23 august, sunt momentele cele mai bune pentru a ne ocupa de dezvoltarea noastră atât interioară, spirituală, cât şi exterioară.Aş putea spune că sunt zile mistice, în care Îngerii Profeţiei lucrează pentru noi, totul este să ne deschidem sufletul pentru a-i auzi. Nu lăsţi să treacă aceste zile pe lângă voi fără a fi în comuniune cu Dumnezeu, vorbi-ţi şi vă va da sfaturile de care aveţi nevoie. Poate ne simţim cam debusolaţi sau ameţiţi de tot ce se petrece în jurul nostru, cea mai sigură cale de a ne găsi echilibru este de A-i cere ajutorul şi sfatul.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
O doamnă ieşise împreună cu fiul său având doar bani pentru a merge la cinema. Băiatul era bucuros şi la fiecare minut o întreba pe mama lui cât mai aveau până acolo. Când se opriră la un semafor, doamna a văzut un cerşetor aşezat pe trotuar. “Dă-i lui toţi banii pe care îi ai,” auzi o voce. Femeia nu era de acord cu vocea. Îi promisese fiului ei că-l duce la cinema. “Dă-i pe toţi” insistă vocea. “Îi pot da jumătate, ca să intre la cinema numai fiul meu iar eu să-l aştept afară,” spuse ea. Dar vocea nu voia să audă. “Dă-i pe toţi!” Nu  mai avea timp să-i explice băiatului, se opri şi-i dădu cerşetorului toţi banii pe care îi avea. “Dumnezeu există şi mi-ai dovedit-o,”spuse el. “Azi e ziua mea de naştere, eram trist şi mi-era ruşine să cer. Aşa  că am hotărât să nu cer, spunându-mi că dacă Dumnezeu există, îmi va face un cadou.”
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 28 LEU
MULTE PĂSĂRELE PE RAMURA UNUI COPAC MARE
Mulţi oameni vieţuiesc pe pământ, şi chiar dacă sunt atât de diferiţi, pământul îi suportă cu acelaşi devotament. Viaţa în comunitate implică recunoaşterea, de către fiecare, a nevoilor tuturor. Dacă unul nu ţine cont de cerinţele comunităţii şi caută să obţină ceva numai pentru sine, va trebui să suporte efectul de bumerang al influenţei comunităţii faţă de cineva care nu o respectă sau nu se integrează corect în ea. Dar o mare putere este la dispoziţia celor care înţeleg valoarea comunităţii.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 25 RAC
UN CONDUCĂTOR AL OAMENILOR ÎNVĂLUIT ÎNTR-O INVIZIBILĂ MANTIE A PUTERII
Mulţi cred că puterea înseamnă doar să-i domini pe alţii, dar adevărata putere o are cel care lucrează în serviciul celorlalţi, asumându-şi responsabilităţi şi dovedindu-se util în viaţa altora. Un conducător care doar pretinde de la ceilalţi va fi în curând părăsit sau alungat, pe când unul care ştie să rezolve bine problemele celorlalţi va fi apreciat şi respectat. Iubirea oamenilor este cea care îi conferă puterea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top