21 august 2013

Ziua de astăzi se află sub semnul Lunii Pline, care practic pune în faţă emoţiile noastre versus şi personalitatea, motiv pentru care alternăm în luarea deciziilor prin voinţă sau din sentimentalism. În plus în interorul nostru se dă o luptă între conştient şi subconştient, care de multe ori, deoarece Soarele se află în propriul domiciliu Leu, să ne determine să fim orgolioşi să punem mai mult preţ pe vanitate sau să considerăm că deţinem adevărul suprem. Aceste stări crează tensiuni în exterior şi de aici până la izbucnirile emoţionale nu este decât un pas. Despre acest aspect puteţi citi mai multe la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-luna-plina-din-21-august-2013.
După momentul de Lună Plină, Luna este fără direcţie până când va schimba semnul, trecând în zodia Peştilor, unde se află în exaltare şi în plus formează conjuncţia cu Neptun, aflat în domiciliu. Acest aspect îl vom resimţi întreaga zi, el amplifică stările noastre de reverie şi romantism, de imponderabilitate, dar şi de nelinişte, fiind impresionabili şi de multe ori mofturoşi sau deziluzionându-ne de orice fleac sau obstacol.
Tot astăzi se formează cuadratura dintre Uranus în mişcare aparent retrogradă şi Jupiter, acest aspect vine să amplifice tensiunile generate de Luna Plină dar şi de opoziţia în formare dintre Pluton şi Lilith, este ca şi cum el ar pune punctul pe ”i”, adică nu face sdecât să aducă în prezent toate temerile noastre sau fricile, să ne determine să reacţionăm destul de dur la provocările care apar. Mai multe despre acest aspect puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-cuadratura-jupiter-uranus-din-21-august-2013.
Cumva toate tensiunile acestei zile se atenuează în mare parte datorită trigonului Jupiter Chiron care ne ajută să ne revenim repede şi să facem ajustările neceare acestei perioade, evident pentru cei interesaţi.
Este important să medităm astăzi asupra ceea ce înseamnă eşecul pentru noi, să încercăm să aflăm ce ne determină teama faţă de el, dacă vom descoperi atunci el va dispărea ca prin farmec din viaţa noastră.
Să nu uităm că fiecare se ocupă cu ceva. Dar puţin sunt cei care îndeplinesc lucrul respectiv în cel mai bun mod cu putinţă. Aceia sunt oamenii care ating succesul. Crede şi înfăptuieşte – aceasta este marea lege a succesului!
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
“Omul este o corabie mică, în care se află lei şi balauri,
otravă şi răutate, cărări bolnave şi prăpăstii fără sfârşit.
Dar, tot acolo este şi Dumnezeu, sunt şi îngerii,
viaţa şi Împărăţia Domnului, lumina şi Apostolii,
cetăţile cereşti şi comorile de har: acolo, în sufletul omului, sunt toate.”
Sfântul Macarie
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 29 LEU
O SIRENĂ IESE DIN OCEAN, GATA SĂ RENASCĂ ÎN FORMĂ UMANĂ
Viaţa are multe niveluri de exprimare, şi fiecare fiinţă tinde să urce pe nivelul superior. Cele mai înalte idealuri ale oricărei fiinţe sunt cele legate de ascensiunea sa către o stare superioară de exprimare, de trăire, de fiinţare. Potenţialul de progres există în orice fiinţă, şi toată viaţa ei înseamnă o continuă căutare de concretizare a acestui potenţial.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 25 LEU
O CĂMILĂ MARE TRAVERSÂND UN DEŞERT VAST ŞI TEMUT
Fii pregătit şi pentru perioadele fără resurse, atunci trebuie să pui în valoare bogăţia din sufletul tău. Lipsa de resurse este o aparenţă, fiindcă atunci când îţi lipsesc resursele exterioare, trebuie să foloseşti la maximum resursele tale lăuntrice. Viaţa nu este formată doar din ceea ce se vede în afara noastră, ci mai ales din ceea ce izvoreşte din noi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top