22 august 2013

Astăzi este ultima zi cu Soarele în semnul Leului, urmând ca de acum în colo forţa şi puterea lui să scadă în intensitate, organismul nostru pregătindu-se pentru iarnă. Este o zi de tranziţie, de aceea să nu ne mire dacă suntem mai confuzi sau mai greu de urnit decât deobicei.
Apoi acest ultim grad în semnul Leului ne spune că avem de –a face cu eliberarea dramatică a multor energii care au fost ţinute sub control sub carapacea intereselor, sau a conştiinţei controlate de ego; cei care au înţeles lecţia pe care au trăit-o pot trece printr-un catharsis spectaculos, iar pentru ceilalţi poate lua căi distructive, deseori. Este ca o formă de purificare prin foc, o ardere intensă, dar ca o eliberare, în caz contrar, se poate ca presiunea interioară a trecutului karmic, sau a frustrărilor mult mai recente, pot aduce adevărate cutremure ale personalităţii şi nu numai.
De aceea este momentul ca sufletul să se golească, iar mintea ar trebui să fie transparentă, pentru a evita exploziile nestăvilite.
Tot astăzi la ora 17.44, Mercur şi Ceres formează o conjuncţie deschizând un ciclu de un an de zile legat de felul în care ne putem materializa ideile şi informaţiile, dar mai ales despre felul în care ne putem folosi inteligenţa pentru a colabora sau pentru a pune în practică proiecte comune.
Puterea minţii pare să devină dominantă, riscând în acest fel să aducă confuzie în propriile căutări. De aceea este cazul să renunţăm la căutările incerte, sau care nu ne reprezintă, să renunţăm la fixitate, pentru că numai în acest fel câştiga elevare, găsind calea care ne este cea mai potrivită. Este o zi potrivită pentru a ne declara intenţiile unor noi proiecte sau pentru a ne face planuri legate de punerea noastră în valoare, mai ale a calităţilor importante pe care le avem. Este ca şi cum ne pregătim hambarele pentru recolatele bogate.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Putem sa spunem pe orele planetare ale lui Jupiter, următoarea rugăciune: Binecuvântează-mă, Doamne, să nu rănesc niciodată pe nimeni cu vorbe spuse pe negândite ori cu faptele mele egoiste. Şi fă ca niciodată să nu fiu nepăsător faţă de cei care mă înconjoară şi faţă de nevoile lor!
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 30 LEU
O SCRISOARE DESCHISĂ
Ai ceva de transmis celorlalţi, şi mesajul tău este cu atât mai ascultat, cu cât este mai sincer. Dar ca să poţi transmite un mesaj, şi încă în public, tuturor, trebuie să îţi perfecţionezi formula în care îl vei genera. Orice om are, permanent, mesaje de transmis celorlalţi, dar când simţi că ai un mesaj important, atunci vei avea grija ca el să fie auzit şi, mai ales, să fie înţeles. Ia-ţi toate măsurile, şi vorbeşte!
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 13 RAC
O MÂNĂ UŞOR ÎNDOITĂ, CU UN DEGET MARE FOARTE PROEMINENT
Cu voinţă poţi depăşi cele mai dificile situaţii, în care aparent nu poţi face mare lucru. Şi nu este vorba atât de voinţa de a învinge inamici foarte puternici sau mari greutăţi, ci mai ales voinţa de a ieşi din starea de neputinţă. O simplă schimbare de atitudine, de orientare, te poate face foarte rapid să spui „se poate” în loc de „nu se poate”, şi să te ridici de jos ca să faci paşii necesari pentru a merge înainte.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top