23 august 2013

De astăzi Soarele a trecut în semnul Fecioarei, schimbând într-un mod important vibraţia, noi revenind cumva din perioada de vacanţă, la problemele concrete şi pragmatice. Pe de altă parte astăzi până la ora 10.30 Luna este fără direcţie şi ne determină să fim mai neatenţi, mai temători şi predispuşi să greşim. De aceea până la acea oră este bine să evităm întâlnirile importante sau semnarea unor contracte. Este posibil să ne simţim lipsiţi de chef, de entuziasm şi cam pesimişti, este doar o stare trecătoare căreia nu trebuie să-i acordăm prea mare importanţă pentru că ne putem ocupa în schimb, de acţiuni statice sau care necesită răbdare şi migală.
Este o zi destul de agitată în care este posibil să ne luptăm şi pentru ceea ce nu este necesar, dar cu siguranţă vom reuşi acolo unde avem dreptate. Este posibil să simţim nevoia de a risca, de a ne avânta, totul este să nu acţionăm în grabă sau în pripă şi să acordăm o atenţie deosebită presentimentelor.
Chiar atunci când lucrurile par să stagneze, în profunzimea lor se pregătesc continuu noi schimbări. Esenţa progresului este schimbarea, şi viaţa nu stă pe loc nici o clipă. Fii conştient de asta şi nu te păcăli cu formule de genul „asta este, nu se mai poate face nimic” sau „este greu să schimbi lucrurile”. Fii mereu pregătit să accepţi schimbările bune, şi caută tu însuţi să faci schimbările necesare în viaţa ta, la momentul potrivit, dacă vrei să mergi spre mai bine.
Trebuie însă înţeles şi acceptat că evenimentele care au loc astăzi au înţelesuri mai profunde decât par la prima vedere şi sunt importante semnale de alarmă asupra lucrurilor pe care le facem greşit. Ele ne vor determina să ne reorientăm cursul vieţii în concordanţă cu sensul real al existenţei noastre, pe care, pentru moment, din diferite motive l-am abandonat.
În relaţiile sentimentale trebuie calm şi tact, pentru că avem tendinţa de a judeca greşit vorbele, gesturile sau faptele noastre, sau de a ne certa din cauza unor exagerări sau interpretări eronate a unor situaţii.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Recompensa pentru faptele tale de valoare nu este pe un singur plan. Ceea ce primeşti de la societate poate reflecta aprecierea societăţii fată de faptele tale, dar mai valoroasă este bucuria de a duce la bun sfârşit o misiune sau de a-ţi atinge un ţel. Nu te limita doar la ceea ce judecă alţii despre faptele tale, nu alerga după aprecierea lor, ci bazează-te mai ales pe ceea ce simţi tu însuţi despre ceea ce faci. Cea mai fericită recompensă este pacea pe care ţi-o aduc faptele săvârşite de tine.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 1 FECIOARĂ
CELE MAI FRUMOASE TRĂSĂTURI ŞI CALITĂŢI ALE UNUI OM SUNT IDEALIZATE ÎNTR-UN PORTRET
Vei deveni în viaţă ceea ce admiri la alţii. Foloseşte admiraţia pentru oamenii cu calităţi deosebite ca să dezvolţi şi în tine acele calităţi. Cultivă şi promovează tot ce crezi cu adevărat că are valoare, fiindcă sunt lucrurile care dau valoare şi vieţii tale, idealurile pe care vrei să le atingi. Idealismul nu este o fugă de realitate, ci un drum firesc către o realitate mai bună.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 8 BALANŢĂ
UN FOC SCÂNTEIETOR ÎN VATRA UNEI CASE PĂRĂSITE
Nu ştii niciodată ce se ascunde în spatele aparenţelor. Nu haina îl face pe om, ci ceea ce are el în suflet. Dincolo de aparenţe sărace se poate ascunde o mare bogăţie. În plin deşert pot creşte diamante. Fiinţa ta nu este deloc atât de neputincioasă pe cât ţi se pare. În fiecare om se ascunde o mare putere, o mare lumină, o mare capacitate de a iubi, de a se bucura de viaţă, de a fi fericit, şi datoria omului este să se folosească de toată această bogăţie.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top