26 august 2013

Astăzi se formează opoziţia Mercur Neptun, despre care am scris un articol separat ce poate fi citit lahttps://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-opozitia-mercur-neptun-din-26-august-2013.
Aspectul în sine generează confuzie, de aceea este nevoie de prudenţă în tot ce facem şi personal recomand prudenţă în călătorii şi în semnarea unor acte importante.
Tot astăzi se formează opoziţia anuală dintre Venus şi Uranus, aspect tensionat, care face ca relaţiile noastre să funcţioneze cu dificultate, mai ales din cauza nerăbdării, a lipsei de înţelegere faţă de nevoile celor din jur, cât şi din cauza unei impulsivităţi inexplicabile. De aceea înainte de a reproşa sau judeca este bine să tragem aer în piept şi să ne gândim de două ori înainte de a vorbi. Relaţiiile sentimentale vor fi încercate şi din cauza cuadraturii Saturn Junona, care ne determină să ne facem dreptate, să ne spunem adevăruri doar că într-un mod neadecvat, sau dificil de acceptat. Şi celelalte relaţii parteneriale sunt apăsătoare, căci dorim cu orice preţ să facem lumină într-o chestiune sau alata, fără a ne face un plan, fără a analiza în profunzime, ci doar sub impulsul momentului. Oricum nu este potrivit să clarificăm relaţiile noastre, căci chiar dacă noi ne gândim coerent, există o posibilitatea faorte mare ca ceilalţi să ne perceapă greşit.
Din punct de vedere spiritual, astăzi, cuvântul este creator, iar creativitatea se exprimă cu forţă maximă la nivelul sunetelor. Răspunsurile pe care le primim sunt la nivelul maxim, pentru a realiza acţiuni pozitive. În schimb dacă nu suntem pregătiţi să primim mesajele divine, totul ne poate merge rău, în schimb dacă lăsăm Elocvenţa Divină să se manifeste, să o înţelegem, atunci totul se schimbă de la sine. Este cel mai potrivit moment de a ne elibera sufletul din închisoarea materială, de a înţelege necesitatea acestei acţiuni, fiind în acelaşi timp şi o zi excelentă pentru recapitulări.
Ceea ce se întâmplă astăzi cu siguranţă, este însă, la nivel înalt, pentru că avem capacitatea de a primi răspunsul de care avem nevoie, la nivel inconştient, prin sprijinul deplin al Legilor Divine.
 
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Transformă-te prin reînnoirea minţii tale! Un şarpe nu poate creşte fără să-şi îndepărteze vechea piele. Există un timp potrivit pentru toate. Încearcă să înţelegi şi să accepţi nevoia de a schimba tot ce are loc acum. Înalţă-ţi inima, mulţumeşte pentru aceste schimbări şi fii parte din ele.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 4 FECIOARĂ
COPII ALBI ŞI NEGRI JUCÂNDU-SE FERICIŢI ÎMPREUNĂ
Indiferent de aparenţe, oamenii fac parte din aceeaşi familie. Dacă vrei să fii fericit î0n viaţă, renunţă la prejudecăţile legate de diferenţe şi caută să recunoşti ceea ce îi uneşte pe toţi oamenii. Trebuie să vezi în fiecare viaţă care se exprimă în forme diverse, cu scopul înalt al evoluţiei şi al spiritualizării. Formele diferite nu sunt un scop în sine, ci doar iluzii din care trebuie să învăţăm să descoperim adevărurile mai înalte, cu bucurie.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 8 TAUR
O SANIE FĂRĂ ZĂPADĂ
Când lucrurile nu merg aşa cum ai vrea, este cazul să ai răbdare până la momentul potrivit, sau să lucrezi pentru a pregăti condiţiile necesare. Tot ce gândeşti se împlineşte, dar numai la momentul şi locul potrivit. Dacă îţi doreşti lucruri pentru care nu eşti încă pregătit, este mai bine că dorinţa nu ţi se împlineşte imediat, fiindcă atunci ai risca să nu te poţi bucura de împlinirea ei. Dar dacă reflectezi atent la toate implicaţiile dorinţelor tale, vei descoperi şi ce ai de făcut pentru a îndeplini tot ce depinde de tine.
 
ASPECTELE ZILEI
Mercur  în zodia Fecioarei formează o opoziţie cu Neptun, aflat în mişcare aparent retrogradă, în zodia Peştilor
Acest aspect este ca un fel de  maxim, a unor manifestări sau aspiraţii care au fost iniţiate în jurul datei de 7 iulie 2013. A fost ca un fel iniţiere a unor proiecte pentru cauze nobile sau drepte. Acum este momentul în care acestea au ajuns la dezvoltarea lor maximă, sau mai exact, este momentul în care munca şi strădaniile noastre în acest sens trebuie să primească răspunsuri concrete. Dar poate fi şi în moment în care îndoiala noastră a ajuns la cote maxime, sau mai exact încrederea în propriile noastre forţe este minimă. De aceea este cel mai simplu să ne lăsăm păcăliţi, intimidaţi sau chiar să ne abatem de calea pe care ne-am propus-o.
Este un moment delicat, în care trebuie să fim extrem de atenţi să nu alunecăm sau să nu deviem pe panta drumurilor ocolitoare, a înşelăciunilor, a păcălelilor sau chiar a utopiei.
Lucrurile clare, spuse răspicat şi concret sunt cele mai bune.
Avem intuiţie şi o bogată reprezentare mentală. Ne putem simţi epuizaţi, mai ales intelectual, putem suferi de insomnii, sau putem avea vise revelatoare, dacă le acordăm importanţă şi le găsim semnificaţia corectă.
Venus  în Balanţă în opoziţie cu Uranus în mişcare aparent retrogradă în Berbec
Uranus retrograd are manifestări evolutive şi este de natură să ne facă mai conştienţi de necesitatea descoperii adevăratelor valori, opoziţia cu Venus aduce posibilitatea ca anumite evenimente din viaţa noastră să ne determine să adoptăm această conduită.
Natura celor două planete, una feminină, caldă, prietenoasă în domiciliu (Venus) şi cealaltă rece, cerebrală, impulsivă şi intempestivă, face ca toate aceste trăsături, folosite în exces să fie temperate prin evenimentele care au loc.
În general se întâmplă ca vanitatea şi amorul propriu să fie drastic sancţionate de evenimente neprevăzute, care ne testează relaţiile sentimentale sau sistemul de valori.
Contextul social este cel mai afectat, dar şi cel sentimental, unde pot apare certuri sau furtuni pasionale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top