30 august 2013

Astăzi se sărbătoreşte Sfântul Alexandru, deci ”La mulţi ani” celor care îi poartă numele!
Din punct de vedere astrologic se formează două opoziţii extrem de importante dar foarte subtile. Prima este între Mercur şi Chiron, ea este de scurtă durată şi ne vorbeşte depre ideile noastre şi minte versus Iubire şi Înţelepciune, fiecare într-un fel sau altul fiind determinat să simtă cumva toate acestea la nivel intuitiv.
A doua opoziţie Pluton Lilith, este mult mai subtilă şi cu efecte pe termen lung, de aceea pentru acest aspect am scris un articol distinct care poate fi citit la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-opozitia-pluton-lilith.
Apoi până la ora 16.00 beneficiem de o Lună fără direcţie, care se resimte din plin aducând un fel de încetineală în mişcări şi lipsă de reacţie sau de reflexe mai bine zis. Din acest motiv, este indicat să nu ne focalizăm atenţia pe acţiuni importante şi să nu luăm decizii cu bătaie lungă. În plus atenţia noastră este deficitară, aşa că multă prudenţă la condus.
Sextilul Soare Saturn mai îndulceşte puţin atmosfera zilei, cam sumbră, în sensul că putem să ne conecntrăm atenţia pentru a finaliza mici activităţi sau acţiuni.Vom resimţi o stare de “lene”, o inerţie în acţiuni, este bine să încercăm să le depăşim, pentru că este extrem de important să finalizăm proiectele pe care ni le-am propus. În plus vom avea tendinţa de a mânca, de a da o importanţă mult mai mare aspectului estetic, sau luxului, de a  ne umple viaţa cu tot felul de obiecte artificiale.
Mulţi dintre noi vor încerca să aprofundeze semnificaţiile propriului trecut, realizările, fiind cumva dependenţi de valorile tradiţionale şi de beneficiile materiale.
Complexele emoţionale vor fi destul de frecvente, dar trebuie investigate şi înfrânte, mai ales prin retragere interioară, prin momente de izolare.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Ca sa să acorzi atenţie unei persoane sau unei situaţii, trebuie să fii prezent pentru tine însuţi, pentru cealaltă persoană, cât şi pentru situaţia respectivă. Ca să fii prezent, nu poţi avea un program numai al tău.
Dacă te aştepţi la ceva de la tine însuţi, de la altul sau de la o situ­aţie în general, nu poţi fi pe deplin atent în acel moment. Capacitatea ta de a fi atent depinde de faptul că ai sau nu o minte deschisă, o minte li­beră de judecăţi şi de aşteptări.
La fel de important este să ai o inimă deschisă, ceea ce necesită compasiune pentru tine însuţi şi pentru alţii, cât şi iertare pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut. A avea o inimă deschisă înseamnă a-i aborda pe alţii ca pe nişte egali şi a căuta condiţii propice comunicării pentru ca să ajungeţi la apropiere şi comuniune.
Uşa către iubire se deschide şi se închide în măsura în care îţi des­chizi şi îţi închizi mintea şi inima.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 8 FECIOARĂ
O FATĂ IA PRIMA EI LECŢIE DE DANS
Intră cu curaj în experienţele noi. Învaţă din situaţiile inedite şi ai încredere în puterea ta de a progresa, chiar dacă începutul pare dificil. Aptitudinile tale native merită să fie şlefuite, şi nu trebuie să te descurajezi dacă nu ajungi din prima încercare la performanţele dorite. Ceea ce admiri sincer la alţii, vei dobândi tu însuţi, dar este nevoie de răbdare şi consecvenţă.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 16 BALANŢĂ
DUPĂ O FURTUNĂ, UN ŞANTIER NAVAL ARE NEVOIE DE RECONSTRUCŢIE
În viaţă au loc, uneori, furtuni emoţionale. Ele nu sunt menite să ne rănească, ci mai ales să ne determine să cugetăm adânc şi să ne remodelăm atitudinea faţă de cei din jur şi faţă de ceea ce trăim. În general, ele ne ajută să progresăm, să devenim mai înţelepţi, dacă nu ne lăsăm copleşiţi de sentimentul nenorocirii şi ştim să mergem mai departe cu lecţia învăţată. După asemenea furtuni, este bine să ne construim o atitudine nouă, să abordăm altfel problemele şi relaţiile noastre, pentru a le da un echilibru care să nu mai poată fi afectat de furtuni.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top