1 septembrie 2013

Luna este în semnul Racului, propriul domiciliu, dar, este fără direcţie întreaga zi, determinându-ne să ne orientăm atenţia mai mult spre interiorul nostru, spre nevoiel sufletului.
Va fi o zi în care putem trece prin tot felul de emoţii, de stări şi sentimente, toate însă, sunt de natură de a ne determina să începem un nou ciclu de evenimente în viaţa particulară, de a ne maturiza. Chiar dacă acum ni se par dureroase sau bulversante, ele sunt de natură de a ne stabiliza, de a ne determina să găsim calea corectă.
Seara ne vom elibera de sub toate presiunile devenind romantici şi idealişti, putând să ne facem vise, să evadăm din cotidian.
Este cumva o zi grea – Soarele este în sextil cu Lilith, de aceea nu vă lăsaţi antrenaţi în discuţii aprinse şi nici nu trageţi concluzii pripite. Este mai indicat să amânaţi deciziile importante pentru altă zi, fiţi buni, înţelegători dar mai ales iertători şi concesivi.
Soarele fromează şi un frumos trigon cu Pluton care ne ajută să ne facem ordine în treburile mărunte, cotidiene, în activităţile casnice sau în idei. Este un lucru cu noi înşine, de ordonare şi calrificare, el funcţionând mai puţin evident în exterior.
În plus Marte – guvernatorul acestei săptămâni, ne poate aduce acţiune sau evenimentele necesare îndeplinirii menirii noastre, iar cuadratura în formare cu Saturn şi Nodul Nord, ne sugerează să fim extrem de atenţi la tentaţii, să mergem pe calea cea dreaptă, să nu ne abatem de la drumul nostru, credinţa şi consecvenţa în propriile idealuri fiind absolut necesară. Este necesar autocontrolul, dar mai ales evitatrea exceselor de orice fel, în plus autoanaliza şi discreţia ne vor ajuta să ne urmărim corect calea. Sensibilitatea foarte mare la provocări, se poate controla mai ales prin stăpânirea primului impuls, este absolut necesară maxima stăpânire de sine.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Energia Pământului trebuie reînnoită.
Ideile noi au nevoie de spaţiu.
Corpul şi sufletul au nevoie de noi provocări.
Viitorul a devenit prezent şi toate visele – cu excepţia acelora care includ prejudecăţi – vor avea   
şansa de a se manifesta.
Ceea ce a fost important va rămâne; ceea ce a fost inutil va dispărea.
Nu ne revine misiunea de a judeca visele aproapelui şi să  nu ne pierdem vremea criticând
hotărârile celorlalţi.
Ca să avem încredere în propriul drum, nu trebuie să demonstrăm că drumul celuilalt este greşit.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 9 FECIOARĂ
UN PICTOR EXPRESIONIST CREÂND UN TABLOU FUTURIST
Imaginaţia ta este cea care îţi modelează viitorul. Culorile în care îţi imaginezi lumea sunt cele care vor da nota realităţii tale. Foloseşte culori vii, luminoase, imagini pline de bucurie, dacă vrei o viaţă luminoasă şi bogată. Ai toată libertatea să modelezi cum vrei imaginea pe care o oferi lumii, dar nu uita că este însăşi imaginea vieţii pe care ţi-o făureşti.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 9 SCORPION
UN DENTIST LA LUCRU
Uneori viaţa te răneşte, şi simţi nevoia să apelezi la diverse instrumente pentru repararea stricăciunii produse. Dar oricât de eficiente ar părea acestea, cauzele oricărei răni suferite sunt şi în tine însuţi. Învaţă să fii atât de puternic încât să nu poţi fi rănit, iar dacă eşti rănit, să te vindeci tu însuţi. Atunci nu vei mai depinde de ceea ce îţi pot oferi alţii pentru vindecare, şi vei putea tu însuţi să îi ajuţi pe alţii să se vindece.
 
ASPECTELE ZILEI
Soarele din Fecioară în trigon cu Pluton în mişcare aparent retrogradă în Capricorn
Soarele ne ajută să percepem mai uşor sensul devenirii noastre. Pluton în Capricorn în mişcare aparent retrogradă ne determină să facem acum schimbări importante în personalitatea noastră, înţelegând sensul legilor divine şi să acţionăm în sensul transformării noastre interioare.
În plus trebuie să înţelegem că activităţile profesionale vor avea succes dacă sunt dedicate evoluţiei celorlalţi oameni, că scopul lor este de dezvoltarea a serviciilor aduse umanităţii şi de transformare a mentalităţilor învechite.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top