3 septembrie 2013

Sensul acestei zile este de a ne descoperi valorile reale şi de înţelege ce dă sens cu adevărat existenţei noastre – această stare este deosebit de puternică datorită opoziţiei anuale dintre Soare şi Chiron. Ne putem agita să facem diferite lucruri, ele vor ieşi cu dificultate sau de loc, pentru că, cel puţin în prima parte a zilei, reuşitele pragmatice nu sunt cu putinţă.
Evenimentele ne vor determina ca interiorul nostru să se armonizeze cu exteriorizările, fiind o permanentă luptă între bine şi rău, care ne pune faţă în faţă dorinţa de confort şi starea de somn şi activităţile care au rolul de a ne împinge către evoluţia spirituală. De multe ori îşi va face prezenţa îndoiala şi lipsa de încredere sau ezitările, fiind din această cauză u n moment evolutiv delicat, căci atracţia către trecut este foarte mare. Partea bună este că avem acces să închidem uşa trecutului, chiar dacă cu preţul unor zile de încercare şi de tentaţie, pentru a avansa fără a ne mai întoarce.
Dacă privim în urmă şi analizăm în această zi, toate cauzele profunde ale răului din interiorul nostru, înţelegem că este momentul să raţionăm în profunzime, că este momentul de a merge pe lanţurile cauzalităţii, până la cauzele şi motivaţiile profunde ale acţiunilor şi gândurilor noastre, dar cu o sinceritate absolută.
Mintea noastră poate găsi tot felul de justificări, este greu, trebuie răbdare şi profunzime pentru a realiza această transformare. Această evanghelizare interioară, putem să o facem mai repede dacă în timp ce studiem păcatele, discutăm şi transmitem şi celor din jur descoperirile noastre, pentru a-i ajuta pe ceilalţi oameni să se transforme şi ei întru Bine şi Adevăr.
În vieţile noastre de zi cu zi suntem într-o permanenţă grabă, viaţa de multe ori îşi pierde şirul coerent sau logica, dacă privim din perspectiva fericirii personale. Suntem obsedaţi decât de puţin timp avem, sau cât de mult durează una sau alta. Pentru noi viteza, detaliile şi precizia vor avea o mare însemnătate săptămâna în care ne aflăm, dar mai ales astăzi. Aşadar în această trebuie să ne gândim cât de mult ne implicăm în propria noastră viaţă, sau la cât facem lucrurile să se întâmple… Probabil că ne vom gândi destul de des în această săptămână că suntem doar o persoană, dar să nu uităm că sunt anumite persoane în viaţa noastră pentru care noi suntem toată lumea. Aici este important să analizăm sincronicitatea care sfidează permanent logica, legându-ne prin fire misterioase de persoane complet necunoscute, car ne influenţează viaţa esenţial. Trebuie doar să fim atenţi pentru a descoperi toate acestea.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Atunci când vezi că sursa problemei se află în interior, priveşti înăuntru  pentru a descoperi cum să îndepărtezi obstacolele din calea iubirii din inima ta.
Atunci când vezi că alţi oameni sunt obstacole, înveţi să-i ocoleşti cu blândeţe şi să oferi în schimb iubire.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 11 FECIOARĂ
UN BĂIAT MODELAT DE ASPIRAŢIILE MAMEI SALE PENTRU EL
Eşti tu însuţi sau eşti ceea ce vor alţii să fii? Alegi ceea ce simţi tu că este mai bine, sau alegi ceea ce îi va mulţumi pe ceilalţi? Întotdeauna ai de ales între ceea ce îţi spune inima şi ceea ce te îndeamnă lumea din jur. Dar orice alegi, responsabilitatea alegerii îţi aparţine.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 4 LEU
UN OM ÎN COSTUM ADECVAT STĂ LÂNGĂ TROFEE PE CARE LE-A ADUS DE LA VÂNĂTOARE
Realizările tale nu au neapărat nevoie să fie trâmbiţate pe toate drumurile. Ele nu devin mai importante dacă află despre ele toţi. Aparent, poţi dobândi admiraţia altora, dar la fel de bine se găsesc şi oameni care cunosc doar invidia. Dacă afişarea propriilor tale reuşite nu îi stimulează pe oameni spre propriile lor realizări, atunci rişti să devii doar un rival nedorit.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top