6 septembrie 2013

Zilele cestei săptămâni, fără a aduce neapărat evenimente spectaculoase, sunt marcante, pentru că ne ridică întrebări profunde, ne determină să vedem dincolo de realitatea imediată şi aparentă, ne fac să medităm la ceea ce credeam că ştim şi acum pare că totul se dărâmă sub eşafodajul superficialităţii noastre. Nici ziua de astăzi nu este diferită de acest context, căci ea aduce în prim plan probleme subtile, greu de definit dar care devin presante, tulburătoare.
Spiritul libertăţii şi al revoluţiei se poate trezi în oricine la momentul potrivit, şi chiar şi cel mai neînsemnat (în aparenţă) om se poate dovedi la un moment dat un militant pentru o cauză bună. Dar fiecare trebuie să facă mai întâi o revoluţie în propria sa viaţă, pentru a descoperi în sine puterea de a face ceva pentru toţi ceilalţi.
Apoi, astăzi poate fi un moment în care să înţelegem că pentru fiecare om sunt pregătite daruri ale Vieţii, dar fiecare le primeşte după mintea şi sufletul lui. Dacă suntem mereu nemulţumiţi, darurile care ne sunt oferite pot trece neobservate. Dar dacă ştim să recunoaştem ce ni se dăruieşte şi să ne bucurăm de ceea ce avem, viaţa este frumoasă şi împlinită, căci vom primi mereu mai mult. Celui care are, i se va da, şi celui care nu are i se va lua şi ceea ce are.
Avem puterea şi claritatea de a discerne şi a acţiona în scopul atingerii menirii noastre, a planului pe care, demult, ni l-am făcut pentru această existenţă. În afara acestor momente de înţelegere deplină a sensului propriei vieţii vom avea şi importante întâlniri în plan emoţional, de aceea este bine să dăm importanţă la toate întâmplările acestei zile. Gândirea, mentalitatea, comunicarea sunt la cote maxime, deci folosiţi-le corect sau în problemele care vă interesează, vă asigur că veţi avea cele mai bune rezultate sau răspunsuri. Tot ceea ce ţine de dragoste, prietenie sau relaţii va fi în armonie. Lucrurile se desfăşoară cu uşurinţă, bucuraţi-vă, fiţi însufleţiţi şi pasionali.
După ora 13.00, Luna este fără direcţie şi ne este dificil să ne sincronizăm gândurile şi ideile cu acţiunile, ceea ce ne crează disconfort şi lipsă de eficenţă, dar mai ales de concentrare.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Ce minunat este să începi din nou totul, atunci când simţi că ai ajuns la final şi nu poţi face nici măcar un pas mai încolo, ori când viaţa pare că numai are nici un ţel! Este ceva ce toţi pot face dacă doresc şi dacă pot accepta, în adevărată smerenie, că atunci când vor să rezolve lucrurile după propria lor voie, nu fac decât să îşi încurce mai mult lucrurile în viaţă. Mulţumeşte în mod constant pentru această nouă zi şi pentru această nouă cale, pentru o nouă oportunitate de a începe din nou.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 14 FECIOARĂ
UN ARBORE GENEALOGIC
Nu întâmplător te-ai născut acolo unde te-ai născut. Dacă nu ştii să fii fericit printre ai tăi, unde eşti cunoscut şi iubit, oare cum vei putea fi fericit printre străini, unde eşti un străin? Poate doar dacă nu-ţi pasă de ceilalţi, dar atunci celorlalţi de ce le-ar păsa de tine?
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 25 BALANŢĂ
VEDEREA UNEI FRUNZE DE TOAMNĂ ADUCE UNUI PELERIN REVELAŢIA SUBITĂ A MISTERULUI VIEŢII ŞI MORŢII
Cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple. Întotdeauna răspunsul este la îndemâna ta, trebuie doar să ştii să-l vezi. Dar fii conştient că răspunsul la o întrebare i se dezvăluie fiecăruia după cum are el nevoie în acel moment. Totul este relativ, şi dacă azi primeşti un răspuns, mâine poţi descoperi că la aceeaşi întrebare există şi alt răspuns, mai adânc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top