7 septembrie 2013

Ziua de astăzi se află sub influenţa sextilului Soare Jupiter, aspect generator de conjuncturi favorabile, de oportunităţi şi de posibilitatea realizărilor frumoase, dar şi de a primi veşti bune.
Cu alte cuvinte suntem destul de armonioşi şi joviali, pentru a recepţiona corect ce se întâmplă în jurul nostru.
Pe de altă parte, Luna din semnul Balanţei activează Crucea cardinală, amplificând emoţiile în sensul exacerbării lor. Implicit formează cuadratură cu Jupiter, ceea ce face ca oportunităţile care apar să fie imediat aplicate, sau utilizate, măcar prin conştientizarea lor. Altfel acest aspect aduce în faţa ochilor noştri, numai partea neplăcută, defectele, cusururile, practic funcţionând proverbul că dacă vulpea nu ajunge la struguri, spune că sunt acrii. De fapt nu contează cum sunt strugurii, contează să depunem efortul de a ajunge la ei, apoi cu siguranţă vom găsi utilizarea lor. Atunci când în viaţă ni se deschide un drum, sau o potecă, aceasta nu ar trebui analizată şi disecată, căci drumul implică acţiune, curaj şi tăria de a nu privi numai obstacolele ci de a face primul pas, pentru a testa şi înţelege.
Lipsa de răbdare şi impulsivitatea ne poate de multe ori determina să intrăm în conflicte sau conjuncturii care generează tensiuni şi nervozitate. Iritarea ne împiedică să fim atenţi şi de aici până la micile acidente şi incidente, nu este decât un pas.
Dacă vă simţiţi singuri, permiteţi-vă să vă odihniţi în lumina îngerilor şi să simţiţi apropierea lor. Permiteţi-vă să simţiţi prezenţa lui Dumnezeu în voi. Ea va veni pe măsură ce veţi începe să simţiţi iubirea şi compania îngerilor în jurul vostru.
Dacă ceva v-a deranjat astăzi permiteţi luminii angelice să coboare asupra voastră şi să vindece rănile şi dezamăgirile. Veţi fi uimiţi de schimbarea care poate să intervină în atitudinea voastră. Cu credinţă, permiteţi-vă să simţiţi duioşia şi iertarea coborând asupra voastră. Armonia vă va îmbrăţişa atunci când faceţi aceasta.
Dacă există un eveniment viitor pentru care sunteţi anxioşi, lăsaţi lumina angelică să strălucească deasupra voastră şi să vă umple de seninătate, linişte şi siguranţa că viaţa voastră se desfăşoară conform unei ordini divine. Trăiţi în eternul „acum” cu această siguranţă. Prezenţa îngerilor vă înconjoară şi vă cuprinde într-o tandră, protectoare mantie de pace.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Dacă analizăm cuvântul “responsabilitate”, vedem că este alcătuit din două părţi: “răspuns” şi “abilitate”, iar problema care se pune cu adevarat aici este legată de abilitatea noastra de a răspunde curgerii Energiei Divine Creatoare şi a Puterii în vieţile noastre.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 15 FECIOARĂ
O BATISTĂ DECORATIVĂ, FRUMOS DANTELATĂ
Unele lucruri mărunte sunt făcute cu o artă desăvârşită. Este de mirare că oamenii pot depune atât efort pentru lucruri neînsemnate, lucrând la ele zile în şir… Oare tu însuţi acorzi la fel de multă atenţie lucrurilor cu adevărat importante din viaţa ta?
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 8 SCORPION
LUNA STRĂLUCIND PESTE UN LAC
Atunci când intri într-o stare de calm, de pace lăuntrică, poţi vedea toate lucrurile in lumină, aşa cum sunt ele în realitate. Uneori aceasta stare de calm vine de la sine. Alteori trebuie să ştii să o regăseşti tu însuţi. Momentele de pace lăuntrică sunt infinit mai valoroase decât momentele de excitaţie senzorială. În asemenea momente de pace poţi descoperi cât valorează pentru tine aşa-zisele plăceri, bucurii, valori ale vieţii. Şi astfel îţi poţi orienta viaţa către ceea ce îţi aduce cu adevărat fericirea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top