Previziuni zilnice pentru 15 septembrie 2013

Astăzi o mare parte din zi Luna se află în mişcarea de fără direcţie, mai exact, până la ora 15.10, când Luna va trece în semnul Vărsătorului, motiv pentru care nu este o zi foarte potrivită pentru întâlniri de afaceri, achiziţii sau luarea unor decizii importante. De aceea cel mai potrivit ar fi să folosim starea de maturizare prezentă în ultima perioadă pentru că ea ne ajută să conştientizăm priorităţilor esenţiale ale vieţii, oferindu-ne totodată şansa de a ne desprinde de diferite preocupări lipsite de valoare sau de obiceiuri rele. Este mult amplificat  simţul valorii, respectul de sine, nobleţea, aspiraţiilespirituale. Se poate depăşi orgoliul şi vanitatea, este amplificată tenacitatea şi cumpătarea, se poate manifesta înţelepciunea practică, simţul  organizatoric, precizia, iscusinţa în tot ceea ce ţine de aspectele practice ale vieţii.
Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.
Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci reflecţiile, meditaţia sau cercetarea personală sunt extrem de potrivite.
Îngerii Emanaţiilor Umane ne aduc în faţa ochilor lumea pe care noi am creat-o. Probabil că nu ne va place şi ne vom simţi tensionaţi, dar este reflexia gândurilor noastre. Dacă veţi gândi lucruri frumoase sau vesele vor apare în faţa voastră situaţii de acest fel. Deci stă în puterea noastră de a ne crea ziua. Încercaţi să o faceţi cât mai luminoasă plină de cântec şi iubire.
Este o zi pe care ar trebui să o dedicăm sufletului nostru, în care ar trebui să ne ocupăm de noi, să dăm importanţă simţurilor noastre. Este bine să vă dedicaţi măcar  câteva ore pentru a
vă analiza viaţa şi evenimentele din ultima perioadă. Ne putem construi diferite planuri, putem finaliza lucrurile începute. Este important ca toate gândurile noastre să fie luminoase, să ne dorim atât nouă cât şi altora numai lucruri bune şi frumoase.
Este bine câteodată să ne oprim din mers, să stăm pur şi simplu fără să facem nimic. Atunci ne vin în faţa ochilor, de la sine, tot ceea ce ar trebui să capete importanţă în viaţa noastră.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Orice viata este o carte a secretelor, care asteapta sa fie deschisa. In ea se gaseste secretul iubirii perfecte, alaturi de secretul vindecarii, al compasiunii, al credintei si secretul cel mai evaziv dintre toate: cine suntem noi cu adevarat. Oricat de apropiate ne-ar fi aceste raspunsuri, inca mai suntem un mister pentru noi insine, iar ceea ce tanjim cel mai mult sa aflam ramane cuibarit adanc inauntrul nostru.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 23 FECIOARĂ
UN DRESOR DE LEI INTRĂ NEÎNFRICAT ÎN ARENA CIRCULUI
Când viaţa te pune în situaţii dificile sau critice, imaginează-ţi că eşti dator să treci o încercare. Ca să controlezi situaţia, forţa brută nu îţi este de folos, şi trebuie să-ţi foloseşti înţelepciunea şi ştiinţa. Numai cu calm şi luciditate poţi găsi cele mai bune soluţii. Educă-te în aşa fel încât să nu-ţi pierzi cumpătul nici în momentele grele, şi să le înfrunţi cu curaj şi agerime.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 8 SCORPION
LUNA STRĂLUCIND PESTE UN LAC
Atunci când intri într-o stare de calm, de pace lăuntrică, poţi vedea toate lucrurile in lumină, aşa cum sunt ele în realitate. Uneori aceasta stare de calm vine de la sine. Alteori trebuie să ştii să o regăseşti tu însuţi. Momentele de pace lăuntrică sunt infinit mai valoroase decât momentele de excitaţie senzorială. În asemenea momente de pace poţi descoperi cât valorează pentru tine aşa-zisele plăceri, bucurii, valori ale vieţii. Şi astfel îţi poţi orienta viaţa către ceea ce îţi aduce cu adevărat fericirea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top