Previziuni pentru 18 septembrie 2013

Ziua de astăzi se află sub semnul dublei conjuncţii pe care planeta Venus o formează cu Nodul Nord şi Saturn. Acest aspect este deosebit ca şi vibraţie, chiar dacă Venus este în exil şi nu-şi exercită funcţiile din plin. Cu toate acestea se poate spune că cei acre au decis să-şi schimbe viaţa, să-şi urmeze calea, să înţeleagă calea pe care au de mers, vor primi ajutor, atât concret, căci Venus se ocupă foarte clar de planul material, cât şi ca susţinere prin informaţii, propruneri, solicitări, care la mulţi dintre noi au apărut chiar cu câteva zile înainte. De aceea este important să ne notăm toate evenimentele din această perioadă, căci, chiar dacă suntem prea prinşi sau ocupaţi pentru a le analiza, cu siguranţă le vom înţelege sensul ulterior. Luna din semnul Peştilor vine şi ea să suţină acest aspect, în sensul că ne ajută să primim pe cale intuitivă toate informaţiile de care avem nevoie pentru a ne motiva să acceptăm provocările care apar. De multe ori viaţa noastră se schimbă de la sine, fără ca măcar să ştim când şi cum s-a întâmplat, alteori nu auzim bătăile în uşă ale destinului, ce să mai spunem despre a deschide uşa…Oricum ar fi, fiecare dintre noi, trăieşte în această perioadă evenimente importante, mai mici sau mai mari, care-şi vor lăsa profund amprenta asupra noastră.
Avem un câmp de acţiune foarte larg, de aceea putem începe orice treabă, dar mai ales putem duce la bun sfârşit orice acţiune. Este indicat să folosim cât mai raţional această zi, dar mai ales să nu fim agitaţi. Este o zi favorabilă pentru toate activităţile, dar mai ales pentru călătorii. Tot ceea ce ţine de aventură, minciună sau înşelătorie este condamnat eşecului.
Este o zi armonioasă, dar care este necesar să o folosim pentru a ne echilibra şi a ne găsi armonia interioară. Avem puterea şi intuiţia  de a ne propune să aducem în viaţa noastră acele transformări necesare pentru a evolua, pentru a avea succes.
Evitaţi să acţionaţi sub impulsul momentului, treceţi prin prisma realităţii acţiunile voastre, altfel poate apare riscul unor exagerări sau neînţelegeri. Ţineţi cont de presimţiri şi nu vă agitaţi, numai în linişte vom rezolva eficient treburile importante ale zilei.
Suntem înainte de Luna Plină, tensiunile sunt extreme, din acest motiv este foarte posibil să ne simţim îmcordaţi, apăsaţi, nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. De fapt au loc profunde procese de conştientizare şi transformare la nivelul conştiinţei noastre, procese care sunt de multe ori dureroase.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Este bine să încercaţi să meditaţi la încercările pe care le trăiţi în ultima vreme. În primul rând învăţaţi să mulţumiţi cerului chiar şi pentru întâmplările neplăcute, căci este cea mai bună cale de a le transforma. Dacă veţi spune:” Doamne îţi mulţumesc , trebuie să fie un motiv pentru care mi se întâmplă, am ceva de învăţat. Nu sunt perfect şi am făcut câteva greşeli”, vă veţi simţi mai bine, şi detaşaţi puteţi analiza, înţelege şi corecta.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 FECIOARĂ
UN BĂIAT CU O CĂDELNIŢĂ SLUJEŞTE LÂNGĂ PREOT LA ALTAR
Orice lucru, oricât ar părea de mărunt, are importanţa lui în armonia vieţii. Nu neglija gesturile mărunte, treburile de rutină, activităţile aparent minore. Dacă ar fi inutile, nu le-ai mai face. Dacă tu însuţi ai fi inutil, n-ai mai exista. Dar orice om îşi are locul şi rolul său în angrenajul vieţii, şi depinde numai de tine să dai tot ce ai mai bun în locul în care eşti, să fii tot ce poţi fi mai bun.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 15 BALANŢĂ
CĂI CIRCULARE
Viaţa nu este un drum liniar, aşa cum pare la prima vedere. În realitate, sunt cicluri care se repetă la infinit, de fiecare dată cu aspecte noi. Acest lucru este pus în evidenţă mai ales de ciclurile naturale, cele ale anotimpurilor, ca şi cele ale corpurilor astrale. Dar omul tinde să creadă că lucrurile se derulează liniar, implacabil şi la întâmplare… Dacă vei fi atent cu adevărat la evenimentele din viaţa ta, vei observa ciclicitatea vieţii. Lucrurile pe care le laşi nerezolvate revin în atenţia ta, după un timp, ca să te achiţi de datoria restantă. Lucrurile din care n-ai învăţat suficient se întâmplă din nou, chiar mai acut, ca să te determine să înveţi lecţia. Numai cei care nu învaţă nimic ajung să repete aceleaşi greşeli şi să trăiască mereu la fel, cu aceleaşi probleme. Dar cei care ştiu să înveţe din viaţă, progresează.
 
ASPECTELE ZILEI
Venus în zodia Scorpionului formează o conjuncţie cu Saturn
Viaţa este o continuă cercetare în care înveţi să amesteci şi să combini ingredientele ei pentru a obţine reacţii şi produse utile. Cele mai valoroase reacţii sunt cele care îţi înalţă sufletul şi îţi dau o bucurie pe care o poţi dărui permanent celorlalţi.
Lecţiile pe care trebuie să le depăşim prin acest aspect sunt legate de posesivitate. Acest cuvânt este asociat atât cu posesivitatea în iubire cât şi faţă de propriile creaţii sau de aspectele materiale. Sentimentul de libertate este singurul care ne ajută să fim creatorii propriei vieţi, să luăm deciziile corecte. Orice ataşament ne împiedică luciditatea.
Nu trebuie să căutăm expansiune în domenii noi, trebuie doar să consolidăm tot ceea ce avem prin eliberarea de sentimentul de ataşament.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top