Previziuni pentru 19 septembrie 2013

Ziua de astăzi se află sub efectul Lunii Pline despre care puteţi citi mai multe în articolul Luna Plină din semnul Fecioarei. Oricum energia ei este intensă, puternică, ea aduce intuiţie, stări de meditaţie şi o excelentă comunicare cu lumea spirituală.
Venus este în conjuncţie cu Nodul Nord şi în sextil cu Pluton şi Ceres, formând în acest fel un trigon minor, care este ca un fel de pălărie, sau concretizare a Piramidei de Apă. Pe scurt, este vorba despre încrederea în propria intuiţie şi despre mesajele de la Îngerul păzitor, care fac ca lucrurile să funcţioneze perfect, dacă ascultă, dar mai ales dacă avem încredere. Luna după opoziţia cu Soarele, adică de la ora 14.13, intră în mişcarea fără direcţie, favorizând posibilitatea de a ne ocupa de latura spirituală a vieţii noastre, de a medita sau a cere ajutos Divin. Intuiţia şi cercetarea spirituală sunt cele mai favorizate, în plus aducându-ne prezenţă de spirit şi o abordare corectă a problemelor. Poate că ar fi potrivit să analizăm cu mare atenţie evenimentele care se petrec în jurul nostru, ele ne dau răspunsuri la multe întrebări care ne frământă şi, în plus, ne deschid capitole noi în ceea ce înseamnă cunoaşterea de sine dar şi a celor din preajma noastră.
Sextilul Venus Pluton ne determină să înţelegem că este important să ştim că, dacă ne aşteptăm ca dorinţele noastre să se împlinească instantaneu, fără prea mult efort, atunci putem avea mult de aşteptat – astăzi se oferă conjuncturi favorabile, cu condiţia ca ele, dorinţele să fie necesare şi să nu ne împovăreze în plus. Dar dacă ştim să lucrăm consecvent, riguros, atent la detalii, cu răbdare şi abilitate, atunci cu fiecare zi ne putem apropia de împlinirea viziunii noastre. Oricât de greu ar părea de atins un obiectiv, el poate fi atins de către aceia care nu stau pe loc, ci se apropie de el cu fiecare clipă. Marile realizări se ating făcând măcar câte puţin în fiecare zi.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Se spune în Biblie ca întelepciunea este mai pretioasa decât aurul. Toate civilizatiile i-au venerat si respectat întotdeauna pe cei care, prin experientele lor, au ajuns sa dea un sens vietii, sa discearna dincolo de realitatea vizibila a evenimentelor, reusitelor sau esecurilor. În consecinta, pentru a creste si evolua spiritual, este necesar sa ne distantam putin, sa privim dincolo de lucruri. Fara întelepciune, suntem la cheremul efectelor pe care lumea materiala le produce asupra noastrasi riscam sa ne pierdem integritatea si identitatea proprie.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 FECIOARĂ
BĂTRÂNE DOAMNE ARISTOCRATE BÂND CEAIUL DE DUPĂ-AMIAZĂ ÎNTR-O CASĂ BOGATĂ
Bucură-te de momentele de linişte şi siguranţă petrecute în compania celor care ştiu să te asculte în tăcere. Adesea poţi afla multe lucruri despre tine însuţi dacă le povesteşti persoanei potrivite. Simplul fapt că vorbeşti despre ele te ajută să înţelegi mai bine ce trăieşti şi să întrevezi soluţiile pentru rezolvarea situaţiilor. Iar uneori, alţii pot avea nevoie ca tu să-i asculţi în linişte…
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 17 RAC
SĂMÂNŢA SE DEZVOLTĂ ÎN CUNOAŞTERE ŞI VIAŢĂ
În fiecare clipă pe care o trăieşti, semeni germenii vieţii tale viitoare. Nici un gest nu este lipsit de importanţă, fiecare este o sămânţă din care va creşte o floare în grădina vieţii tale… sau o buruiană… Depinde ce alegi tu să semeni.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top