Previziuni pentru 24 septembrie 2013

Ziua începe cu Luna fără direcţie, iar, apoi, odată intrată în semnul Gemenilor, ne agită, ne face berăbdători şi lipsiţi cumva de empatie. De aceea este cel mai indicat ca ceea ce nu înţelegem să clarificăm pe loc, pentru a nu lăsa să planeze suspiciuni sau dubii în tot ceea ce întreprindem.
Altfel trigonul descrescător Soare Lună, ne ajută să finalizăm corect şi la timp toate activităţile pe care ni le-am propus, ne face să fim eficienţi şi pe fază, mai ales în rezolvarea unor acţiuni comerciale.
De acstăzi încep să se facă simţite trei aspecte importante, despre care de altfel, voi scrie articole separate. Este vorba despre inconjuncţia Saturn Uranus, despre conjuncţia Neptun Fomalhaut şi despre dubla inconjuncţie pe care steaua Aldebaran o formează cu Pluton pe de-o parte şi cu Saturn pe de altă parte. Aceste două stele fixe, sunt foarte puternice, în sensul că efectul lor se face resimţit asupra pământului foarte concret. Spuneam că de astăzi se fac resimţite aceste aspecte, deoarece Luna din Gemeni va activa steaua Aldebaran, şi implicit va activa pentru scurt timp planeta Neptun şi Fomalhaut prin cuadratură şi prin conjuncţie pe Aldebaran şi implicit planetele Saturn şi Pluton. În acelaşi timp Luna este în inconjuncţie şi cu Venus, prefigurăndu-se anumite tensiuni în zona relaţională.
Cu Luna în Gemeni avem un mental profund, înclinat să capteze esenţialul, capacitatea de a ne focaliza fără probleme asupra oricărui subiect. Comunicarea funcţionează perfect, mai ales că avem capacitatea de a înţelege şi empatiza cu cei din jurul nostru. În plus avem prilejul să învăţăm din erorile altora, ca să nu mai ajungem în situaţia să le repetăm. Pe de altă parte, există şi lucruri pe care nu le putem învăţa decât de la cei dinaintea noastră. Prejudecăţile legate de diferenţele de vârstă sau de alte tipuri tind să-i despartă pe oameni, dar cine realizează că acestea sunt doar aparenţe, va putea beneficia de tot ce este mai bun în fiecare semen al său.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Recompensa pentru faptele tale de valoare nu este pe un singur plan. Ceea ce primeşti de la societate poate reflecta aprecierea societăţii fată de faptele tale, dar mai valoroasă este bucuria de a duce la bun sfârşit o misiune sau de a-ţi atinge un ţel. Nu te limita doar la ceea ce judecă alţii despre faptele tale, nu alerga după aprecierea lor, ci bazează-te mai ales pe ceea ce simţi tu însuţi despre ceea ce faci. Cea mai fericită recompensă este pacea pe care ţi-o aduc faptele săvârşite de tine.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 BALANŢĂ
LUMINA CELEI DE-A ŞASEA RASE, TRANSMUTATĂ ÎN A ŞAPTEA
Totul este într-o continuă schimbare, iar schimbarea are sens numai dacă este spre mai bine. Când schimbarea pare să fie spre mai rău, ce te opreşte să cauţi soluţii pentru a merge spre mai bine? Nu-ţi ajută să spui că e mai rău, dar dacă te concentrezi tu însuţi să faci să fie mai bine, fără să aştepţi ceva de la alţii, atunci viaţa ta va cunoaşte un continuu progres.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 18 LEU
UN CHIMIST CONDUCE UN EXPERIMENT PENTRU ELEVII SĂI
Viaţa este o continuă cercetare în care înveţi să amesteci şi să combini ingredientele ei pentru a obţine reacţii şi produse utile. Cele mai valoroase reacţii sunt cele care îţi înalţă sufletul şi îţi dau o bucurie pe care o poţi dărui permanent celorlalţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top