Previziuni pentru 25 septembrie 2013

Luna formează astăzi un frumos yod cu Saturn şi Pluton, iar spre seară avem o inconjuncţie Soare Neptun. Aceste aspecte lucreză şla nivel profund, subtil, ne aduc intuiţie şi reparaţii profunde de la Dumnezeu. Ceea ce avem de făcut este să observăm cu atenţie ce se întâmplă cu noi, să ne notăm şi să analizăm toate trăirile şi întâmplările de peste zi.
Poate că este un moment ca acesta în viaţa fiecăruia dintre noi, trebuie să medităm şi să cerem ajutorul, pe orele planetare ale lui Mercur – să nu uităm că ziua de astăzi are o conotaţie puternică fiindcă suntem şi în săptămâna guvernată de Mercur şi în anul lui -îngerilor noştri. Vom primi răspunsurile dorite.
Reproşurile, judecata, raportarea la ceilalţi este frecventă şi dură, dar să nu uităm că ceea ce le facem sau le dăruim altora este ceea ce facem şi ne dăruim noua înşine! Şi, când alegem sa aducem suferinţă, nedreptate, să câştigăm în mod egoist şi fanatic – doar de dragul de a câştiga pierzând din vedere calitatea umană a celuilalt, dar mai ales faptul că o colaborare ar putea fi mult mai constructivă decât un război surd – să urmărim doar fericirea personală, în numele vieţii la care avem dreptul noi, ne aflăm în faţa unei reflecţii a iubirii aproapelui. „Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi” este parte din Legea Spirituală, din legea în care este cuprins totul, aşa cum ne-a spus Iisus. Daca ne dorim un dram de bine şi de adevăr în vieţile personale, daca râvnim iubirea şi fericirea, avem nevoie sa vedem cum se răsfrâng alegerile noastre asupra celorlalţi. Să vedem ce ne face bine tuturor şi, dacă binele nostru devine răul altuia, să ne rugăm profund la Dumnezeu pentru a restabili în interior starea de iubire, care ne va ghida către Bine pentru toţi.  
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Tuturor celor care veghează asupra mea, se pare că mi-am uitat scopul divin al vieţii şi vă cer ajutorul să-mi pot reaminti motivul pentru care am ales să vin aici, în acest moment. Doresc să elimin toate temerile care mă împiedică să-mi reamintesc scopul vieţii, inclusiv teama de succes sau eşec. Ştiu că sunt în stare să-mi împlinesc misiunea şi vă cer să mă îndrumaţi în continuare să ştiu ce cale mi-ar încânta inima. Vă rog ajutaţi-mă să cunosc diferenţa dintre bucurie şi teamă pentru a putea să mă implic mai profund în acţiuni importante care să slujească celorlalţi şi mie să-mi aducă bucurie. Vă mulţumesc mult!
(Vindecarea cu îngerii – Doreen Virtue
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 3 BALANŢĂ
ZORII UNEI NOI ZILE DEZVĂLUIE TOTUL SCHIMBAT
În fiecare zi, multe lucruri par să fie ca şi în celelalte zile, şi totuşi fiecare zi este un prilej de a vedea lucrurile altfel, de a descoperi ceva nou, de a învăţa ceva, de a face un pas înainte. Numai cei care nu mai vor sa înveţe ceva nou ajung să se plictisească, să nu se mai poată bucura de viaţă.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 25 BALANŢĂ
VEDEREA UNEI FRUNZE DE TOAMNĂ ADUCE UNUI PELERIN REVELAŢIA SUBITĂ A MISTERULUI VIEŢII ŞI MORŢII
Cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple. Întotdeauna răspunsul este la îndemâna ta, trebuie doar să ştii să-l vezi. Dar fii conştient că răspunsul la o întrebare i se dezvăluie fiecăruia după cum are el nevoie în acel moment. Totul este relativ, şi dacă azi primeşti un răspuns, mâine poţi descoperi că la aceeaşi întrebare există şi alt răspuns, mai adânc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top