Previziuni pentru 26 septembrie 2013

Astăzi ne este greu să ne concentrăm pe activităţi practice, concrete, în schimb ne este mai uşor să percepem informaţiile subtile, primite din toate direcţiile. Cumva suntem cu mintea deschisă şi pe recepţie, de aceea activităţile intelectuale sunt favorizate.
Steaua fixă Aldebaran, se află în incojnuncţie exactă cu Saturn şi în inconjuncţie în formare cu Pluton, din acest motiv, aceste zile au o conotaţie specială. Adică, Aldebaran, supranumit şi Războinicul roşu, reprezintă începutul, semnifică ieşirea din starea de stagnare, el a adus întodeauna, celor care şi-au dorit să facă mari schimbări spirituale, protecţia. El reprezintă integritatea, curajul şi fermitatea, aceste calităţi fiind la îndemâna oricui dar greu de aplicat, de dezvoltat. Din acest motiv, acţiunea acestei stelei asupra lui Saturn, care reprezintă propriile limitări şi asupra lui Pluton, transfiguratorul şi graniţa superioară a înţelegerii noastre, este provocatoare, aduce evenimente dure sau pline de importanţă, tocmai pentru ca noi să ne transformăm atitudinea prea materialistă şi statică într-un vizionară, profundă.
Dacă peste aceste yod cu adevărat special – cele două inconjuncţii formează un aspect de yod, denumit şi Degetul lui Dumnezeu, suprapunem şi yodul format din Uranus, Saturn şi Aldebaran, despre care puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/influenta-inconjunctie-saturn-uranus; Aldebaran fiind cumva legătura subtilă între Limitele noastre – Saturn, revoluţia necesară de a fi înfăptuită – Uranus şi depăşirea barierelor care ne împiedică să vedem şi să trăim dincolo de aparenţe – Pluton, în sensul că reprezintă suportul extraordinar pe care-l primim pentru a ne depăşi limitele şi pentru a ne descoperi calităţile cu care am fost dotaţi.
Evident că se poate spune că aceste yoduri reprezintă căi, drumuri, pe care nu le cunoaştem, nu le ştim şi nici nu putem afla despre ele, putem doar să ne angajăm pe ele cu credinţa că ne duc acolo unde ne este destinat, căci altfel ele nu s-ar fi deschis.
În schimb ne putem opune, iar impactul încăpăţânării şi al lipsei de flexibilitate şi acţiune ne aduce acţiuni dure, extrem de violente, tocmai pentru a ne trezi. În varianta că înţelegem exact ceea ce nu am făcut, mai avem o posibilitate, acum, ni se mai dau un fel de oportunităţi, totul este să acţionăm, să nu rămânem blocaţi în frică, în prejudecăţi, să facem ceva, orice, mai bine decât să stăm pe loc. Oricât de adânci pot părea prăpăstiile şi crizele sufleteşti ale vieţii, există întotdeauna în jurul lor şi repere solide care ne pot ajuta să ne menţinem la suprafaţă.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Dacă vrei „să ştii”, trebuie să înveţi să stai de-o parte şi să observi.
Dacă vrei „să fii”, trebuie să te implici total în experienţă.
Propria mea învăţătură se îndreaptă către cei care se implică. Este o călătorie experimentală înspre rădăcinile abuzului, înveţi, făcând gre­şeli şi învăţând din ele. Acesta este procesul mântuirii. Iar greşelile noastre devin pregnante, evidente, puternice.
De aceea să ne dedicăm ziua pentru a administra nevoile noastre interioare şi mai puţin cele exterioare.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 BALANŢĂ
UN GRUP DE TINERI ŞEZÂND ÎN JURUL UNUI FOC, ÎN COMUNIUNE SPIRITUALĂ
Viaţa modernă este agitată fiindcă oamenii au uitat să mai caute pacea. Mulţi par să se simtă bine numai acolo unde e multă lume, zgomot, agitaţie, dar asta fiindcă în sufletul lor este o mare agitaţie. Există şi oameni care se simt bine dacă se pot aduna ca să se bucure împreună în linişte, în pace. Fiecare alege, în asemenea momente, o stare de spirit care îi descrie şi îi marchează viaţa. Şi fiecare poate vedea cum viaţa lui este aşa cum îi este sufletul. Iar alegerea este oricând la îndemână…
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 18 RAC
O GĂINĂ SCURMÂND PENTRU PUIŞORII EI
Este ceva natural să ai grijă de copiii tăi, iar la un alt nivel, să ai grijă de propriile tale creaţii în această lume. Lucrurile cărora le dai viaţă au nevoie de îngrijire şi atenţie, şi nu trebuie să uiţi că ele fac parte din viaţa ta în primul rând pentru că tu le-ai creat. Asumă-ţi responsabilitatea pentru ele şi bucură-te de tot ce ţi-ai oferit astfel, dar nu uita că o bucurie şi mai mare vei avea prin ceea ce creezi pentru ceilalţi.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top