Previziuni pentru 29 septembrie 2013

Astăzi până la ora 11.00 Luna este fără direcţie, ceea ce face ca noi să fim extrem de interiorizaţi, pe de-o parte, iar pe de altă parte să ne funcţioneze perfect intuiţia dar şi empatia. Este indicat să ne ocupăm doar de treburile strict administrative, de casă, de familie, de sufletul nostru, abia după această oră să ne implicăm şi în alte activităţi, sau să socializăm.
Urmează o săptămână guvernată de Lună, care începe cu Luna fără direcţie în semnul Racului, semn de domiciliu, de aceea este important să fim atenţi astăzi la ideile care ne vin, la intuiţiile pe care le avem, la ceea ce simţim.
Tot astăzi, Mercur, la ora 14.41, trece în semnul Scorpionului, schimbând radical felul de comunicare şi de schimburi. Astfel că suntem ami introvertiţi, mai dornici d a studia, de a reflecta, de a analiza în profunzime toate conjuncturile şi situaţiile. Odată intrat în acest semn formează trigon cu Neptun ceea ce face ca cel puţin până la jumătatea săptămânii să funcţionăm mai mult bazându-ne pe intuiţie, sau pe percepţii, decât pe raţiune. De aceea va exista o tendinţă de a ne refugia, de a ne preocupa doar de ceea ce reprezintă un real interes pentru noi
Practic începând de astăzi se va face simţită din ce în ce mai puternic cuadratura Soarelui cu Pluton şi opoziţia lui cu Uranus, de fapt se va activa foarte puternic Crucea cardinală despre care am tot scris. De aceea poate trebuie să lăsăm deoparte rigiditatea, să fim deschişi la tot ceea ce ni se oferă nou, în felul acesta toate situaţiile asociate banilor devenind fluide, urmând un curs ascendent. De fapt este un moment de cotitură, în care ar trebui să facem transformări revoluţionare mai ales în modul de a trata problema afacerilor.
Mulţi dintre noi vor dori să folosească puterea pentru a conduce sau pentru a se impune, mai ales în situaţii de criză, sau în care acţiunea se impune. Toate acţiunile sunt susţinute cu excepţia celor care sunt egocentrice sau speculative, dar mai ales cele care au un mod practic de abordare. Claritatea şi transparenţa deciziilor ne va fi de un real folos atât nouă cât şi celor cu care colaborăm.
În plus trebuie să conştientizăm că lucrurile care ni se întâmplă au loc deoarece aşa le-am gândit. Vom tinde să ne preocupăm de acele situaţii pe care simţim că le putem pierde, încercăm să ne apropiem de acei oameni care simţim că se îndepărtează de noi. Cel mai bine este ca acum să stăm deoparte să lăsăm lucrurile să se întâmple pentru a le înţelege.
De fapt este un moment de căutare a identităţii, în care dorim afirmarea de sine.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SOARELUI
Pe pământ, energia se află la baza oricărui lucru. Astfel, pentru a obţine ceva trebuie să investeşti energie. Cu cât vei face să circule mai mult energia afecţiunii, cu atât vei avea mai multă afecţiune în viaţa ta. s-a demonstrat faptul că un bebeluş care nu primeşte decât nevoile primordiale (lapte, schimbarea scutecelor etc.) fără nici cea mai mică urmă de afecţiune din partea părinţilor, se lasă să moară, atât de importantă este pentru el acestă nevoie.
Afecţiune înseamnă şi  a afecta pe altcineva. De aceea atâţia oameni fac totul pentru a atrage afecţiunea celorlalţi. Oferim cadouri, tot felul de lucruri, spunem: „da” deşi am vrea să spunem „nu”. Toate acestea pentru a avea parte de atenţie. Fiinţa umană are nevoie să simtă că afectează pe cineva, că are o afecţiune pentru cineva.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 BALANŢĂ
O FEMEIE HRĂNIND PUIŞORI ŞI APĂRÂNDU-I DE ULII
În viaţa fiecărui om există lucruri, oameni, relaţii, idei, pe care trebuie să le hrănească şi să le protejeze. Acestea alcătuiesc lumea lui, şi este de datoria lui să aibă grijă de ele dacă nu vrea să le piardă. Acela care se gândeşte numai la sine şi nu acordă suficientă atenţie lucrurilor şi persoanelor din viaţa sa, trebuie să fie pregătit să rămână fără ele…

GRADUL SABIAN AL NODULUI LUNAR – 8 SCORPION
LUNA STRĂLUCIND PESTE UN LAC
Atunci când intri într-o stare de calm, de pace lăuntrică, poţi vedea toate lucrurile in lumină, aşa cum sunt ele în realitate. Uneori aceasta stare de calm vine de la sine. Alteori trebuie să ştii să o regăseşti tu însuţi. Momentele de pace lăuntrică sunt infinit mai valoroase decât momentele de excitaţie senzorială. În asemenea momente de pace poţi descoperi cât valorează pentru tine aşa-zisele plăceri, bucurii, valori ale vieţii. Şi astfel îţi poţi orienta viaţa către ceea ce îţi aduce cu adevărat fericirea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top