Previziuni pentru 30 septembrie 2013

Prima parte a zilei este liniştită, armonioasă, sub influenţa sextilului descrescător Soare Lună, care ne ajută să finalizăm acţiunile şi proiectele pe care ni le-am propus. Apoi Luna, formează cuadratură cu Saturn şi Nodul Nord, generându-ne o stare de nemulţumire interioară, un sentiment copleşitor generat cumva de neputinţa de a rezolva stări de fapt, acţiuni sau evenimente. Ideea este că trebuie să acceptăm şi să înţelegem că ceea ce este necesar să se întâmple se va întâmpla iar ceea ce poate fi amânat se va amâna. Aşa că să ne ocupăm de ceea ce avem de făcut în ordinea apariţiei lor. Starea noastră de spirit este destul de confuză, sau mai bine spus suntem greu de înţeles şi acţionăm în consecinţă.
Trebuie să înţelegem că fiecare om are locul şi rolul său în viaţă. Dacă şi-l găseşte şi îl respectă, atunci el va fi respectat şi căutat de cei din jurul său, şi nu va mai avea nevoie să se zbată ca să-şi câştige traiul sau ca să-şi caute locul şi sensul în viaţă. Iar pentru a-şi găsi rolul şi locul, omul trebuie să-şi asculte inima, să se îndrepte spre lucrarea pentru care are chemare, să nu se lase deviat din drumul său de lucruri cu valoare trecătoare, îndoielnică. Fericit este cel care îşi trăieşte viaţa oferind oamenilor ceea ce poate el să ofere mai bun.
Astăzi putem simţi că trecutul ne ajunge din urmă, şi ne arată celorlalţi într-o lumină diferită de ceea ce se poate vedea în prezent. Acesta poate fi un semnal că mai există încă probleme de rezolvat, legate de acel trecut, sau că în acel trecut există resurse încă nevalorificate. Mulţi oameni păstrează din trecut doar amintirile urâte şi resentimente faţă de ce a fost mai greu, dar aceasta nu îi ajută prea mult în prezent, ci dimpotrivă, mai mult le face rău. Experienţa acumulată în viaţă trebuie folosită pentru a ne face viaţa mai frumoasă, iar abilitatea de a folosi în mod pozitiv experienţa anilor trecuţi mai este numită şi „înţelepciune”.
 
ORA PLANETARĂ A LUI LUNII
Atunci când spui ”da” la ceea ce vrei, şi ”nu ” la ceea ce nu vrei, tinzi să aduci în viaţa ta ceea ce ceri. Cu toate acestea, atunci când nu ştii ce vrei – sau ştii, dar nu ai încredere în ceea ce simţi – rezultatele sunt adesea slabe şi neconcludente.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 BALANŢĂ
UN FOC SCÂNTEIETOR ÎN VATRA UNEI CASE PĂRĂSITE
Nu ştii niciodată ce se ascunde în spatele aparenţelor. Nu haina îl face pe om, ci ceea ce are el în suflet. Dincolo de aparenţe sărace se poate ascunde o mare bogăţie. În plin deşert pot creşte diamante. Fiinţa ta nu este deloc atât de neputincioasă pe cât ţi se pare. În fiecare om se ascunde o mare putere, o mare lumină, o mare capacitate de a iubi, de a se bucura de viaţă, de a fi fericit, şi datoria omului este să se folosească de toată această bogăţie.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 11 LEU
COPII LEGĂNÂNDU-SE ÎNTR-UN STEJAR URIAŞ
Energiile naturii au menirea să ne susţină şi să ne protejeze viaţa. Numai atunci când le subestimăm sau le suprasolicităm, sau când le utilizăm greşit, ele ajung să se întoarcă împotriva noastră. Cunoaşterea lor ne conferă puterea de a crea cu mijloacele aflate din abundenţă la îndemâna noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top