Previziuni pentru 1 octombrie 2013

Astăzi întreaga zi Luna este fără direcţie, de aceea este necear să fim extrem de prudenţi în acţiunile noastre, care nu sunt prea concrete, ci ezitante şi destul de dezlânate.În plus Luna din semnul leului ne face să ne compăortăm în acest context cu mult mai mult orgoliu şi vanitate, să ne afectăm uşor, în funcţie de părerile celor din jur. Frica de „ce se poate întâmpla” este un obstacol foarte puternic în calea noastră, mai ales în aceste zile, şi are capacitatea de a ne opri din drum, indiferent cât de mult ne dorim ceva sau cât de mult ştim că ar trebui să mergem înainte. Fiecare dintre noi a auzit la un moment dat, în copilărie, mesaje care ne-au făcut să ne fie frica de “ce s-ar putea întâmpla”, iar ele rămân cu noi şi ne aduc cu durere aminte de suferinţe, slăbiciuni şi dezamăgiri din trecut şi de eşecurile noastre. Daca nu le respingem, aceste mesaje nu ne părăsesc şi în mod inconştient, alegem oameni, situaţii şi chiar stiluri de viaţa care le adeveresc.
Mie mi-au trebuit mulţi ani sa pun lucrurile cap la cap şi să înţeleg de ce puteam merge până într-un anumit punct într-o situaţie anume şi apoi mă opream, de obicei fiindcă ceva nu mergea sau se termina. Acum am înţeles că am ales angajatorii, prietenii şi relaţiile care mi-au construit convingerile despre ce mi s-ar putea întâmpla dacă aş fi urmărit lucrurile pe care mi le doream cu adevărat.
Astăzi, lucrurile par liniştite, aşezate, fără prea multe conflicte, mai mult destinate pentru a ne structura anumite informaţii, pentru a le sintetiza, extrăgând de fapt ceea ce ne este necesar şi folositor.
Este important să nu ne agităm şi să primim informaţiile exterioare cu foarte mare deschidere dar mai ales străduindu-ne să avem o atitudine filozofică şi meditativă, menţinându-ne în echilibru şi linişte indiferent de situaţie.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Nu este suficient să ai voinţă pentru a avansa şi a reuşi în realizarea viselor şi a proiectelor mele, ci şi de coerenţă, rigoare şi o competenţă reală pentru a depăşi obstacolele şi eşecurile.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 BALANŢĂ
TREI VALOROASE TABLOURI VECHI ÎNTR-O SALĂ SPECIALĂ A UNEI GALERII DE ARTĂ
Tu nu eşti doar corpul tău fizic. În fiinţa ta se îmbină 3 planuri: fizic – mental – spiritual. Ştiinţa le vede ca substanţă – inteligenţă – energie. Între acestea trebuie să existe un echilibru, o armonie deplină. Omul trebuie să se preocupe în mod echilibrat de progresul său în toate aceste planuri. În lipsa echilibrului, viaţa lui este limitată şi neîmplinită. Dar cei care caută echilibrul şi armonia acestor 3 aspecte au parte de împlinire.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 22 LEU
UN PORUMBEL CĂLĂTOR ÎNDEPLININDU-ŞI MISIUNEA
A nu avea nici un scop în viaţă este mai rău decât a avea un scop prea mărunt sau greşit. Dar fiecare om are o misiune de îndeplinit, un rol al său în lume, unic şi personal, şi căile vieţii îl poartă pe fiecare către ţinta sa, mai direct sau mai pe ocolite, după cât de conştient şi de decis este el însuşi să-şi împlinească sensul vieţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top