Previziuni pentru 5 octombrie 2013

Astăzi suntem sub efectul Lunii Noi despre care puteţi citi mai multe la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-noua-din-semnul-balantei-5-octombrie-2013. Oricum este de notat faptul că este un moment în care pin ceea ce facem spunem sau simţim, practic ne deschidem căi noi, ne pornim pe noi direcţii, prin care să ne afirmăm la nivel profund, sufletesc. Aparent sunte debusolaţi, dar de fapt suntem modelaţi, pe de altă parte dezamăgirea şi lipsa viziunii ne împiedică să descoperim sau mai bine spus să deschidem ochii şi să vedem Realitatea. Nu că ea ar fi neapărat fabuloasă, dar cu siguranţă ne-ar ajuta mult să devenim noi, pentru că am înţelege cât de minunaţi suntem şi cât de mult suntem iubiţi.
Revenind la aspectele astrologice ale zilei, concomitent cu Luna Nouă are loc şi formarea exactă a inconjuncţiei Saturn Uranus, aspect prin care se poate spune că asupra noastră au loc acele modelări despre care vorbeam şi noi nici măcar nu le simţim, dar să le vedem, De aceea ne manifestăm în nemulţumire şi ură, între presiune şi blocaje, între impunere şi liberate, folosind idei şi concepte împrumutate, fără substanţă, doar pentru că simţim acut nevoia de a face ceva.
În acest timp noi suntem cosmetizaţi, ni se repară defectele şi erorile, ni se dau puteri deosebite, poate, poate, în final vom înţelege cine suntem şi ce avem de făcut.
Tot astăzi Luna din Berbec acţionează la nivel emoţional toate resorturile noastre profunde pentru a ne exprima. Ea formează cuadratură cu Jupiter şi Lilith, tocmai pentru a provoca stări prin care să ne eliberăm sufletul de experienţele din trecut care ne conduc viaţa. Evident că noi le vom manifesta prin furie, în loc să încercăm să înţelegem ce declanşează apariţia lor. Apoi opoziţia Lună Uranus este şi ea provocatoare, căci se instalează evenimentul de revoltă prin care credem că suntem folosiţi sau manipulaţi. Probabil că este aşa, dar nu facem nimic prin care să orpim aceste mecanisme, care funcţionează pe principiul că ni se dă ceva puţin pentru a ni se lua ceva extrem de valoros. Exact ca arborigenii care dădeau aurul lor în schimbul unor mărgele de sticlă şi care au realizat cât de păcăliţi au fost după multe secole, când răul oricum a fost iremediabil făcut. Aşa şi noi, suntem revolatţi când de fapt în trecut ne-am dat consimţământul.
Ziua aceasta presupune înţelegerea greşelilor, dar şi orientarea gândirii către problemele vieţii particulare. Este important să analizăm evenimentele care au loc tocmai pentru a ne lărgi cunoaşterea şi înţelegerea profundă a lucrurilor.
Cred că astăzi totul se întâmplă la nivel emoţional, intuitiv şi senzorial. Şi, din această perspectivă avem tot sprijinul divin, pentru a înţelege exact ce ne trebuie în acest moment.
Bucuria noastră nu poate fi niciodată totală dacă conştiinţa este fragmentată. De multe ori alegem să ne fixăm privirea pe ceea ce este ireal şi negăm ceea ce este real. Uneori râdem, alteori suntem surprinşi de emoţii plăcute care ne încântă. Dar adevărata bucurie pe care o căutăm este legată de acea realitate care nu se schimbă niciodată. Când ajungem să trăim în această realitate, putem fi în orice loc, putem face orice alegem să facem, fără să ne îndepărtăm de această bucurie. Inima noastră se concentrează atunci pe ceea ce este real în interiorul fiinţei şi nu pe ceea ce este efemer. Astfel nu mai suntem afectaţi de iluzie şi binecuvântăm tot ceea ce atingem, pentru că trăim adevărul din inima noastră.
Vă rog, citiţi simbolurile sabiene ale acestei zile, imaginile sunt profunde şi extrem de sugestive.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATRUN
În fiecare clipă sculptăm istoria următoarei clipe, în fiecare lună modelăm forma lunii ce va urma. Nici o zi nu este izolată şi singură. Karma este un proces continuu şi nu lucrează cu amânări. De aceea trebuie să prevedem consecinţele nu numai ale unei acţiuni ci şi a unei atitudini sau perspective.
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 13 BALANŢĂ
COPII SPĂRGÂND BALOANE DE SĂPUN
Prea multă seriozitate în viaţă poate conduce la o mină sumbră şi o atitudine pesimistă, lipsită de perspective. Trebuie să ştii să te joci, dar nu în sensul de a lua viaţa în râs, ci în sensul de a te bucura de ceea ce ţi se oferă. Adesea, cele mai grele probleme se pot rezolva prin cele mai simple soluţii, dar dacă nu ştii să gândeşti simplu, sincer şi senin, ca un copil, rişti să te complici în judecăţi serioase şi temeri inutile, până când problema nu mai poate fi rezolvată…
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 11 SCORPION
UN OM CE SE ÎNECA ESTE SALVAT
Uneori viaţa pare că ne sufocă din cauza emoţiilor care s-au acumulat sau din cauza condiţiilor grele în care ne-am angajat să trăim, dar întotdeauna există şi soluţii la îndemână. Când tensiunile emoţionale par să fie la limită, este suficient să ne amintim că depinde numai de noi să le dezamorsăm. Iar cea mai dificilă situaţie este aşa numai dacă vrem să o vedem în acest fel. În asemenea momente este mai bine să ne găsim un loc în care să respirăm relaxat şi să lăsăm tensiunea dinlăuntrul nostru să se ducă. O atitudine nouă, mai înţeleaptă, ne permite astfel să găsim soluţia.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top