Previziuni pentru 6 octombrie 2013

Astăzi avem două aspecte interesante care practic aduc în viaţa noastră înţelegerea subtilă a unor relaităţi. În primul rând este vorba despre conjuncţia Mercur Nodul Nord, este o conjuncţie anuală, ea repetându-se în acelaşi semn de maxim două ori, cumva acest aspect seamănă cu o atenţionare şi apoi cu o subliniere a ceea ce avem de înţeles în respectiva perioadă. Aşa că acum acest aspect ne transmite să ne înţelegem o parte a trecutului, să ne descoperim puterea interioară, să ne înţelegem abisurile şi cumpenele pe care din când în când ar trebui să le trăim – citiţi simbolul sabian al Nodului Nord. Guvernatorul Ascendentului momentului, Soarele, se află în cuadratură cu Lilith, acesta fiind de altfel şi cel de-al doilea aspect important al zilei. De aceea se poate spune că fiecare dintre noi trebuie să înţeleagă mecanismul care declaşează frica, căci odată înţeles, se obţine o diminuare a apariţiei acesteia cu un procent foarte mare, cam 70%, ceea ce ar duce la o rezolvare a unor probleme importante, căci apoi cu siguranţă fiecare dintre noi va descoperi ce anume poate face pentru a o elimna total din viaţa sa. Acest mecanism este extrem de subtil şi necesită doar voinţa de a încerca şi credinţa că va reuşi. Apoi Ascendentul este în cuadratură cu conjuncţia Mercur Nodul Nord, în acest fel se poate spune că este un proces presant şi important pentru dezvoltarea personală, eliberarea şi rezolvarea firicilor personale. În acelaşi timp, fiecare dintre noi, rezolvând această problemă poate contribui la saltul spiritual al umanităţii, permiţând trecerea noastră la o altă perioadă evolutivă.
Până la 11.30, Luna este fără direcţie, ceea ce ne ajută să putem medita la toate acestea. În plus, odată ce intră în semnul Scorpionului, ea activează această conjuncţie la noapte, dar aspectul se face resimţit de după-amiază. În plus Luna formează trigon cu Neptun ajutându-ne –  celor care dorim să înţelegem fricile care ne împiedică să fim fericiţi şi liberi, permiţându-le să ne domine viaţa – să obţinem răspunsuri la ceea ce nu înţelegem, răspunsuri subtile, din planurile divine.
Ziua este liniştită, dar în acelaşi timp tumultuoasă la nivel interior, căci ne provoacă să acţionăm, pentru că ne simţim neliniştiţi sau nemulţumiţi. De aceea căutarea profundă, lăuntrică este superioară căutării mulţumirilor exterioare, ea având avantajul că ne linişteşte mintea; numai asupra minţii liniştite se poate reflecta lumina cerească, acţiunea ei producând înţelepţirea.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Cele două erori majore într-o strategie sunt: a acţiona înainte de vreme sau a lăsa să-ţi scape momentul oportun; pentru a le evita, tratează fiecare situaţie ca şi cum ar fi unică şi nu aplica formule, reţete sau opinii ale altora.
Califul Moauyat îl întreabă pe Omar Ben Al-Aas care era secretul marii sale abilităţi politice:
“Niciodată nu m-am implicat în ceva fără a fi studiat în prealabil o posibilitate de retragere;
Pe de altă parte, niciodată nu am intrat cu gândul să ies numaidecât în fugă”, a fost răspunsul.”
Sprijinul divin poate veni sub nenumărate forme. Ascultă-ţi inima şi acceptă-l aşa cum este!
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 14 BALANŢĂ
ÎN ARŞIŢA AMIEZII, UN OM ÎŞI FACE SIESTA
Trebuie să ştii să te relaxezi şi să te odihneşti la momentul potrivit. Munca fără oprire poate să-ţi epuizeze resursele şi să-ţi reducă randamentul, mai ales dacă o faci doar din obligaţie, de rutină, fără plăcere. Învaţă să-ţi rezervi în fiecare zi un moment (10-15 minute) pentru relaxare, destindere, detaşare, recuperarea forţelor. Oricât de presantă ar fi o problemă, o vei rezolva mult mai bine cu forţe reînnoite, cu o minte limpede şi revigorată printr-un moment de relaxare.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 7 SCORPION
SCUFUNDĂTORI LA ADÂNCIME
Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top