Previziuni pentru 7 octombrie 2013

Luna din semnul Scorpionului, guvernatoarea acestei zile, este extrem de activă, cel mai important aspect fiind conjuncţia cu Saturn, guvernatorul săptămânii, conjuncţie care ne ajută să ne facem anumite planuri de schimbare şi să privim anumite aspecte ale vieţii într-un mod mult mai profund. Practic se deschide un ciclu lunar prin care avem posibilitatea de a ne rezolva multe probleme karmice, căci cumva suntem şi forţaţi, împinşi de la spate să o facem.
Apoi Mercur este în sextil cu Pluton, un aspect deosebit de intens, prin care suntem oarecum ajutaţi să ne transformăm viaţa, mai ales făcând primul pas, adică înţelegând necesitatea acestui fapt. Este un aspect benefic, chiar dacă multora dintre noi nu le pare aşa, căci Pluton întâi dărâmă şi apoi construieşte, în acest caz dărâmând acele idei, informaţii, păreri pe care le-am avut legate de oameni, fapte şi acţiunile lor.
Apoi seara Venus părăseşte semnul Scorpionului pentru a intra în Săgetător, de aceea întreaga zi simţul nostru practic este uşor deviat, adică suntem concentraţi doar pe ceea ce simţim că avem de făcut, nu pe ceea ce chair trebuie. În acest control, în care controlul impus de minte este dimnuat, putem înţelege importanţa anumitor situaţii, conjuncturi sau evenimente din viaţa noastră.
Pe de altă parte odată intrată în acest semn, Venus ne creşte apetitul, gustul pentru distracţie, ne face mai detaşaţi de obşligaţii şi oarecum superficiali.
Apoi, Mercur formează aspect de trigon cu Chiron, el se formează după miezul nopţii, este un aspect anual, care se va mai repeta, doar că în acest an ne vorbeşte despre independenţă, despre eliberarea de prejudecăţi şi aşa zise principii păguboase, mai mult cu tentă socială, care ne împiedică să ne exprimăm calităţile şi potenţialitatea superioară cu care am fost înzestraţi.
Este o zi extrem de interesantă, care ne determină să fim mai profunzi şi atenţi la nevoile sufleteşti dar şi la ceea ce ne înconjură.Spun toate acestea deoarece acum este momentul să ne redobândim întregimea. Acum este momentul să ne vedem din nou, aşa cum, ar trebui, adică Tu, Eşti Tu cu Adevărat şi, astfel, să ne vadă din nou şi ceilalţi. Pentru că, atunci când noi şi relaţia noastră adevărată cu Dumnezeu devin vizibile, atunci Noi suntem indivizibili.Şi nimic nu Ne va mai despărţi vreodată.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Fă ca zilele şi nopţile tale să reflecte cea mai înaltă idee care se află în tine. Permite momentelor tale de Acum să fie umplute de extazul grandios al lui Dumnezeu manifestat prin tine.
Fă-o prin exprimarea Dragostei tale eterne şi necondiţionate pentru toţi cei a căror viaţă o atingi.
Fii o lumină în întuneric şi nu-l huli.
Fii cel care aduce lumina.
Asta şi eşti.
Aşa să fie. Neale Donald Walsch
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 15 BALANŢĂ
CĂI CIRCULARE
Viaţa nu este un drum liniar, aşa cum pare la prima vedere. În realitate, sunt cicluri care se repetă la infinit, de fiecare dată cu aspecte noi. Acest lucru este pus în evidenţă mai ales de ciclurile naturale, cele ale anotimpurilor, ca şi cele ale corpurilor astrale. Dar omul tinde să creadă că lucrurile se derulează liniar, implacabil şi la întâmplare… Dacă vei fi atent cu adevărat la evenimentele din viaţa ta, vei observa ciclicitatea vieţii. Lucrurile pe care le laşi nerezolvate revin în atenţia ta, după un timp, ca să te achiţi de datoria restantă. Lucrurile din care n-ai învăţat suficient se întâmplă din nou, chiar mai acut, ca să te determine să înveţi lecţia. Numai cei care nu învaţă nimic ajung să repete aceleaşi greşeli şi să trăiască mereu la fel, cu aceleaşi probleme. Dar cei care ştiu să înveţe din viaţă, progresează.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 12 SCORPION
UN BAL OFICIAL LA AMBASADĂ
Unele evenimente sociale îmbracă forme speciale, de protocol sau de ritual, pentru ca participanţii sau chiar simplii spectatori să poată percepe un anumit mesaj ascuns în aceste forme. Mesajul este mereu prezent, chiar dacă uneori totul pare să se desfăşoare doar în virtutea unei tradiţii a cărei semnificaţie a fost uitată. Depinde de fiecare să perceapă mesajul şi să se ridice la înălţimea lui, îmbogăţindu-şi astfel viaţa şi depăşind nivelul obişnuit al gesturilor zilnice.
 
ASPECTELE ZILEI
Mercur în Scorpion în sextil cu Pluton  în Capricorn
Acest aspect ne face mai curioşi, având tendinţa de a afla mai mult, de a investiga, de vedea dincolo de aparenţe. Există multă luciditate, inteligenţa funcţionează ca un laser, fiind cele mai frecvente situaţiile în care lăsăm intelectul să ne domine.  În general raţiunea învinge, chiar dacă sentimentele şi sensibilitatea sunt foarte puternice.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top