previziuni pentru 9 octombrie 2013

Azi ar trebui să ne întâlnim cu toate posibilităţile de experimentare, învăţare şi comunicare a informaţiei, într-o atmosferă de prietenie şi participare socială. Datele şi informaţiile pe care le adunăm ar trebui să fie o bază de principii de funcţionare, transmise la nivel subtil. Sextilul Soare Lună ne dinamizează să acţionăm eficient şi să putem să rezolvăm practic cât mai multe probleme.
În schimb, chiar avem tendinţa de a exagera puţin în ceea ce privesc relaţiile cu ceilalţi, de aceea este bine să nu ne străduim să avem prea multe contacte sau întâlniri, mai degrabă să o facem cu persoanele care au aceleaşi scopuri sau idei ca noi.
Este important să înţelegem că pe drumul vieţii nu suntem niciodată singuri, şi întotdeauna avem de parcurs etape alături de alţii. Sunt etape în care învăţăm să îi cunoaştem pe ceilalţi, să descoperim nevoile lor, să colaborăm cu ei, şi prin toate acestea ajungem, de fapt, să ne cunoaştem pe noi înşine. Este important cu cine ne asociem, dar şi mai important este să ii tratăm pe cei din grupul nostru cu aceeaşi consideraţie şi afecţiune cu care dorim să fim trataţi. Toţi au acelaşi drum, dar fiecare îl poate trăi altfel, deci să nu ne aşteptăm ca toţi să meargă în acelaşi pas doar fiindcă aşa vrem noi.
De aceea sfatul meu este să nu facem lucrurile în grabă şi să nu începem discutarea diferitelor tranzacţii înainte de a ne clarifica exact asupra tuturor termenilor. Acordaţi importanţă presentimentelor şi nu încercaţi să găsiţi un răspuns logic la problemele cu care vă confruntaţi. Veţi găsi soluţiile potrivite în altă zi.
Şi cu comunicare lucrurile sunt foarte bune, reuşind să împletim emoţiile şi gândurile în mod pozitiv şi creând o stare de comuniune şi înţelegere.
În schimb dacă suntem nemulţumiţi de ceva – chiar şi de un lucru bun pe care am vrea să-l facem, dar nu suntem în măsură să-l facem mai bine să încetăm acum.
Dacă lucrurile nu merg bine, există două explicaţii: ori perseverenţa ne este pusă la încercare, ori avem nevoie să schimbăm direcţia.
Pentru a descoperi care din cele două opţiuni este cea corectă – din moment ce sunt opuse una alteia – să folosim liniştea şi rugăciunea. Puţin câte puţin, lucrurile vor deveni incredibil de clare, până când nu vom avea suficientă forţă să alegem.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Nu fi preocupat de ceea ce alţii fac sau lasă ne făcut. Nu e respon­sabilitatea ta de a evalua gândurile sau faptele lor. Doar atât: fii respon­sabil pentru modul în care gândeşti şi acţionezi tu.
Căci, dacă gândeşti şi acţionezi cu Dumnezeu, îi vei influenţa pe alţii, fără a rosti un singur cuvânt. Iubirea de aproape poate fi găsită doar asumându-ţi responsabilitatea pentru tine însuţi. Fă cât poţi pentru tine însuţi şi pentru alţii şi lasă-L pe Dumnezeu să facă restul.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 17 BALANŢĂ
UN CĂPITAN DE MARINĂ LA PENSIE PRIVEŞTE VASELE INTRÂND ŞI IEŞIND DIN RADĂ
Există un moment în viaţă când trebuie să priveşti lucrurile cu detaşare. Trecutul tău a avut un rol imens în formarea şi evoluţia ta, dar la un moment dat eşti pe cont propriu, şi trebuie să-ţi continui viaţa fără ca societatea să mai aştepte ceva de la tine. Nu uita că nu societatea te-a adus pe lume, ci Viaţa. Aşadar, Viaţa este cea care aşteaptă ceva de la tine, şi cel mai simplu lucru pe care îl poate aştepta este să o înţelegi, să înţelegi sensul Vieţii şi al fiinţei tale. Şi oricât ai privi la ce se întâmplă în jurul tău, adevărul îl vei afla doar învăţând să priveşti în adâncul sufletului tău.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 12 SCORPION
UN BAL OFICIAL LA AMBASADĂ
Unele evenimente sociale îmbracă forme speciale, de protocol sau de ritual, pentru ca participanţii sau chiar simplii spectatori să poată percepe un anumit mesaj ascuns în aceste forme. Mesajul este mereu prezent, chiar dacă uneori totul pare să se desfăşoare doar în virtutea unei tradiţii a cărei semnificaţie a fost uitată. Depinde de fiecare să perceapă mesajul şi să se ridice la înălţimea lui, îmbogăţindu-şi astfel viaţa şi depăşind nivelul obişnuit al gesturilor zilnice.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top