Previziuni pentru 12 octombrie 2013

Astăzi este o zi extrem de interesantă din punct de vedere astrologic. Practic la primele ore se mai resimte influenţa Primului Pătrar, deci avem o stare de încordare, care se diminuează pentru a face loc unor nemulţumiri generate de conştientizarea unor situaţii. Opoziţia Lună Jupiter vine să accentueze Crucea Cardinală, să o activeze, ca apoi, ea să fie şi mai puternic împinsă spre a acţiona de cuadratura Soare Jupiter, pe care o resimţim de câteva zile. Această cuadratură este exactă deseară la ora 18.08, moment în care Ascendentul este în semnul Berbecului în conjuncţie cu Uranus. De aceea cuadratura este extrem de puternică, aduce o conotaţie de neaşteptat, de surprindere, de sens deturnat, care revoltă. Probabil că starea noastră de nervozitate este maximă, să nu uităm că astăzi se formează şi septilul exact dintre Marte şi Soare, de aceea se poate spune că ”ne-a cam ajuns cuţitul la os”. Din acest motiv este foarte posibil să fim destul de recalcitranţi, să intrăm extrem de uşor în conflicte, sperând sau crezând că putem pune ordine în conjuncturi şi acţionând extremist, revoltaţi, plini de resentimente. Acest stări generează conflicte care pot genera foarte uşor în violenţe, atât la nivel personal cât şi la nivel general. Adică această încărcătură energetică creşte şi se transmite spre Univers, de acolo evident se va întoarce asupra noastră. Cumva acest aspect previgurează eclipsele, iar ceea ce facem, spunem, sau gândim va avea consecinţele de rigoare.
Spunem despre septilul Marte Soare, aici enegia marţiană este greu de stăvilit, mai ales că o parte din acţiuni sunt îndreptăţite sau este nevoie să aibă loc, să nu uităm că Marte este în grad anaretic, 20 Leu, şi în exaltare, ceea ce ce dă un alt înţeles acţiunilor din jurul nostru, şi anume reprezintă pe de-o parte ultimate, pentru a ne îndrepta anumite greşeli de atitudine iar pe de alta, acţiuni concrete, din exterior, pentru a se modifica ceea ce fiecare dintre noi a refuzat să facă.
Ce mi se pare însă extraordinar la ziua de astăzi, este, că în acest context, Luna este fără direcţie întreaga zi, adică, practic, nu avem nici un fel de sprijin exterior, de aceea riscul unor acţiuni greşite este extrem de mare, dar, în acelaşi timp, putem să ne folosim cunoaşterea şi experienţa, ţinând cont de legile şi perceptele spirituale, pentru a face ceea ce se aşteaptă de la noi oamenii.
Pe de altă parte, asteroizii sunt extrem de activi, Junona este în sextil cu Venus, Chiron în aspect de novil cu Luna iar Ceres în trigon cu Luna. Despre asteroizi ar trebui înţeleasă ideea că centura asteroizilor, adică banda pe care ei sunt plasaţi, se află între Marte şi Jupiter, ceea ce înseamnă că ei sunt un fel de interfaţă între planetele personale şi cele exterioare, adică mai pe înţeles, reprezintă o bandă de trecere – cam ca la autostradă, de pe un drum colateral, regional, judeţean, pe unul principal, este un fel de aliniere, de intrare într-o zonă mai înaltă, mai superioară, înainte de asta fiind pregătiţi. Poate de aceea aspecte cu asteroizii sunt mai delicate, mai greu de perceput, pentru că se acţionează asupra resorturilor noastre profunde, care ne declanşează gândirea, acţiunea, simţirea de tip spiritual. De afpt acum ne sunt implementate sau prezentate tehnicile prin care ne putem transforma, ne putem ridica vibraţiile. DE aceea aspecte armonioase pe care cei trei asteroizi le fac, ar trebui să ne ajute să ne exprimăm iubirea, sentimentele şi emoţiile cât mai corect cu putinţă.
Şi nu în ultimul rând Mercur şi Lilith sunt în trigon, ceea ce ne determină să primim ceea ce ni se spune sau prezintă, ca şi corect, cumva fiindu-ne adormite instinctele, sau mai bine spus, sunt greu de accesat, ceea ce ne întârzie cumva reacţiile, ceea ce, în anumite conjuncturii sau situaţii ne atenuează reflexele şi mobilitatea, de a ceea se impune multă prudenţă şi calm, mai ales la condus sau în activităţile sportive.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Energia Pământului trebuie reînnoită.
Ideile noi au nevoie de spaţiu.
Corpul şi sufletul au nevoie de noi provocări.
Viitorul a devenit prezent şi toate visele – cu excepţia acelora care includ prejudecăţi – vor avea   
şansa de a se manifesta.
Ceea ce a fost important va rămâne; ceea ce a fost inutil va dispărea.
Nu ne revine misiunea de a judeca visele aproapelui şi să  nu ne pierdem vremea criticând
hotărârile celorlalţi.
Ca să avem încredere în propriul drum, nu trebuie să demonstrăm că drumul celuilalt este greşit.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 20 BALANŢĂ
UN RABIN EVREU ÎNDEPLININDU-ŞI ATRIBUŢIILE
Fiecare om are locul şi rolul său în viaţă. Dacă şi-l găseşte şi îl respectă, atunci el va fi respectat şi căutat de cei din jurul său, şi nu va mai avea nevoie să se zbată ca să-şi câştige traiul sau ca să-şi caute locul şi sensul în viaţă. Iar pentru a-şi găsi rolul şi locul, omul trebuie să-şi asculte inima, să se îndrepte spre lucrarea pentru care are chemare, să nu se lase deviat din drumul său de lucruri cu valoare trecătoare, îndoielnică. Fericit este cel care îşi trăieşte viaţa oferind oamenilor ceea ce poate el să ofere mai bun.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 12 SCORPION
UN BAL OFICIAL LA AMBASADĂ
Unele evenimente sociale îmbracă forme speciale, de protocol sau de ritual, pentru ca participanţii sau chiar simplii spectatori să poată percepe un anumit mesaj ascuns în aceste forme. Mesajul este mereu prezent, chiar dacă uneori totul pare să se desfăşoare doar în virtutea unei tradiţii a cărei semnificaţie a fost uitată. Depinde de fiecare să perceapă mesajul şi să se ridice la înălţimea lui, îmbogăţindu-şi astfel viaţa şi depăşind nivelul obişnuit al gesturilor zilnice.
 
ASPECTELE ZILEI
Soarele în Balanţă în cuadratură cu Jupiter în Rac
Este un moment tensionat care afectează în general personalitatea, eu-ul, în timpul căruia ne simţim lezaţi, crezând că există o nepotrivire între dorinţele noastre şi realitate, că suntem nedreptăţiţi, sau suntem mult mai susceptibili
Problemele care apar sunt legate de proprietăţi, de banii pe care ar trebui să-i primim de la ceilalţi, de problemele materiale, dar şi de transformările necesare. Se poate spune că putem fi dezamăgiţi de relaţiile noastre sau de contactele pe care le avem. Putem să fim surprinşi de evenimente datorate neglijenţei proprii sau erorilor, fiind extrem de important să fim atenţi sau vigilenţi pentru a evita neplăcerile administrative.
Credulitatea şi lipsa de rigurozitate poate aduce prejudicii în afirmarea personală, deteriorându-ne imaginea.
Cheia pentru a depăşi cu cât mai puţine probleme acest tranzit este să rezistăm tentaţiilor sau neseriozităţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top