Previziuni pentru 13 octombrie 2013

Ziua este armonioasă, chiar generoasă cu noi, dar rămân la ideea mea că este o zi a bilanţului, dar şi a începuturilor, în care ne putem gândi la noi planuri de viitor, adaptate înclinaţiilor noastre sufleteşti. De aceea este posibil să analizăm concret şi corect, atent, tot ceea ce am făcut, bun sau prost şi să mergem mai departe fără a ne crampona, dar eliminând deficienţele.
Poate că astăzi ar trebui să riscăm, în sensul de a fi altfel, să acţionăm pentru a finaliza ceea ce am început, să fim drepţi. Energia Lunii acţionează din ce în ce mai puternic  fiind important să acordăm atenţie presentimentelor. În general activitatea intelectuală se desfăşoară mult mai concret, totuşi, atenţie la starea de agitaţie interioară, poate crea discuţii aprinse, dispute sau chiar certuri.
De aceea să nu uităm că trăim viaţa în grabă. Purtăm în noi „sinteze” de experienţe. Purtăm iubiri trecute, victorii şi înfrângeri. Dar când ne aducem aminte de dragoste, totul capătă o lumină vie, aparte, enigmatică. A iubi este cel mai simplu mod de a trăi pentru că este cel mai bun şi mai firesc. Aproape că nu trebuie să facem nimic altceva. Fiecare simte nevoia de a iubi, chiar înainte de a iubi pe cineva sau ceva anume. Acestei iubiri pure şi copleşitoare, mai devreme sau mai târziu, i se va răspunde.
Chiar daca avem o uşoară stare de confuzie sau de detaşare faţă de lumea exterioară, nu trebuie să ne speriem sau să dăm o prea mare amploare acestui sentiment, ci să fim atenţi la mesajele subtile pe care le primim, înţelegând şi ascultând vocea sufletului.
În viaţa noastră vine o vreme când tot ceea ce putea fi cunoscut a fost cunoscut, iar ceea ce a fost de încercat s-a încercat. Atunci nu ne rămâne decât să evaluăm, să reevaluăm pentru a ne găsi sensul în existenţa pământească. Poate că aceasta este caracteristica acestei zile şi în fiecare an, avem o zi magnifică în care putem face acest lucru, în care divinitatea ne ajută şi ne inspiră să putem descoperi. Se pare că răbdarea lui Dumnezeu este infinită faţă de noi ca de altfel şi încrederea pe care o are în fiecare dintre noi.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Adevaratul succeseste prelucrarea unei gândiri principiale, corect direcţionate. Indivizii care îşi doresc sincer ce este mai bun de la viaţă trebuie să îşi schimbe de bună voie vechea mentalitate cu una diferită – mentalitatea care a trecut proba timpului şi care a permis altora să atingă succesul. Este important să învăţăm din experienţa celor care în viaţă se conduc după principii, decât să fii condus de emoţii, relativism şi materialism. Orele planetare ale lui Saturn ne pot ajuta să privim corect ceea ce trebuie să facem.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 BALANŢĂ
O MULŢIME PE O PLAJĂ
În unele momente este util să-ţi analizezi emoţiile şi să-ţi aminteşti că, prin ele, te conectezi la tot ce este în jurul tău. Atunci când vrei să ştii dacă eşti pe calea cea bună, observă-ţi emoţiile, ascultă-ţi inima, şi aşa vei învăţa să alegi întotdeauna ceea ce este bine. Orice alegere greşită, chiar dacă nu ai trecut încă la fapte, îţi aduce tulburare în suflet, în timp ce alegerea bună este cea care îţi aduce pacea.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 7 SCORPION
SCUFUNDĂTORI LA ADÂNCIME
Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top