Previziuni pentru 15 octombrie 2013

Astăzi Marte trece din semnul Leului unde se află în trigonocraţie în semnul Fecioarei, schimbând direcţia şi conotaţia acţiunilor noastre. Practic ne orientează atenţia spre detalii, ne provoacă răbdarea şi consecvenţa. În  plus din acest semn, odată intrat în acest semn formează opoziţie cu Neptun, aspect care va deveni exact duminică. Până atunci simţim un fel de neclaritate în acţiuni, sau suntem ezitanţi şi evazivi.
Luna din semnul Peştilor formează conjuncţii succesive cu Neptun şi Chiron şi trigon cu Saturn şi Mercur, sextil cu Pluton şi cuadratură cu Venus, pe scurt avem confortul necesar pentru a acţiona dar se pare că ne lipseşte motivaţia interioară, cea care ne determină acţiiunile. De aceea, chiar fiind o zi guvernată de Marte, cel mai indicat este să ne concentrăm atenţia pe acţiuni personale, care sunt legate de hobbyuri sau idealuri, de ceea ce reprezintă în interiorul  ceva cu adevărat valoros.
Ziua este în general tensionată şi trebuie mult tact în relaţii, mai ales în cele sentimentale.
În general vulnerabilitatea este accentuată, simţindu-ne depăşiţi de emoţii, invadaţi de incertitudini, şi de o stare de confuzie.
Parte bună a lucrurilor este că putem pune degetul pe rană, acceptându-ne punctele slabe şi propriile slăbiciuni.
În acelaşi timp, se poate debloca planul material dacă vom învăţa să dăruim, fiind modul în care vom primi înapoi mult mai mult.
Ne putem recăpăta echilibrul prin diverse tehnici de relaxare, prin artă sau ocupându-ne de activităţi creative.
Este bine să fim în general prudenţi pentru că sunt posibile schimbări bruşte de situaţii, dar pe care trebuie să le privim obiectiv, ca pe nişte paşi înainte în evoluţia noastră.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Fă pur şi simplu doar ceea ce îţi face maximă plăcere ţie şi celor din jurul tău. Fă ceva care să înalţe în tine un cântec şi să creeze un ritm al celebrării în jurul tau. O astfel de viaţă o numesc religioasă. Ea nu se bazează pe principii, pe disciplină şi nici pe legi. Ea se rezumă la o singură idee: aceea de a-ţi trăi viaţa în mod inteligent.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 23 BALANŢĂ
GLASUL COCOŞULUI ANUNŢĂ RĂSĂRITUL SOARELUI CU TONURI EXUBERANTE
În fiecare zi răsare soarele, şi totuşi este o zi nouă… În fiecare zi ai prilejul să trăieşti ceva deosebit, să realizezi ceva nou, să faci cuiva o bucurie, sau măcar ţie însuţi. Dacă ai ajuns să te trezeşti în zori cu teama de ziua care începe, acesta este un semnal de alarmă: ai uitat că viaţa ţi-a fost dată ca să fii fericit. Depinde numai de tine ca să faci din fiecare zi un prilej de bucurie şi de fericire.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 30 LEU
O SCRISOARE DESCHISĂ
Ai ceva de transmis celorlalţi, şi mesajul tău este cu atât mai ascultat, cu cât este mai sincer. Dar ca să poţi transmite un mesaj, şi încă în public, tuturor, trebuie să îţi perfecţionezi formula în care îl vei genera. Orice om are, permanent, mesaje de transmis celorlalţi, dar când simţi că ai un mesaj important, atunci vei avea grija ca el să fie auzit şi, mai ales, să fie înţeles. Ia-ţi toate măsurile, şi vorbeşte!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top