Previziuni pentru 21 octombrie 2013

Ziua începe cu Luna fără direcţie, ceea ce va face că întreaga zi, mai exact până deseară la ora 19.30, să avem probleme legate de activităţile practice, de acţiunile concrete, dar şi legate de înţelegere şi comunicare, căci, pe de altă parte Mercur intră în mişcarea aparent retrogradă.
În acest context ziua se anunţă destul de confuză, reacţiile noastre fiind destul de încetinite iar eficienţa aproape de zero. Despre mişcarea retrogradă a lui Mercur puteţi citi mai multe la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-miscarea-aparent-retrograda-a-planetei-mercur-21-octombrie-11-noiembrie-2013.
De aceea este cel mai potrivit să ne ocupăm de activităţi administrative, de organizare sau de ordonarea unor chestii rămase restante. Tot ceea ce facem pentru a ne ordona viaţa, activităţile profesionale sau pentru a ne disciplina, este bine venit şi integrat în întregime. Dar, atenţie acestea trebuie să ne vizeze exclusiv pe noi, adică să începem cu noi, cu gândurile şi ideile noastre, evitând pe cât posibil să încercăm să intervenim în viaţa celor din jur, oricât de tentant sau important ar părea că trebuie făcut acest lucru. Este de evitat, în primul rând pentru că nu ne exprimăm aşa cum ar trebui, apoi pentru că nu ne facem auziţi şi nu în ultimul rând, pentru că ne sunt distorsionate cuvintele.
Întâmplările care au loc pot să ne marcheze profund, dar ele vor atrage după sine schimbări importante, mai ales dacă ţinem la ataşamentele noastre materiale, dacă continuăm să amplificăm posesivitatea şi dorinţa de a stăpâni. Ceea ce se va întâmpla poate fi recunoscut în ceea ce se întâmplă sau s-a întâmplat deja. Dar pentru asta trebuie să ştim să înţelegem corect ceea ce vedem, având nevoie de o cunoaştere profundă, care pune în evidenţă legătura permanentă dintre trecut, prezent şi viitor. Dacă privim lucrurile superficial, cu greu putem vedea în ele sensul în care vor evolua. Nimeni nu ne poate învăţa cum să citim viitorul în prezent. Acesta este un moment în care conştiinţa noastră trebuie să fie lucidă, şi în care trebuie să lăsăm deoparte prejudecăţile şi dorinţele proprii.
Este bine pentru a reuşi, să medităm înainte de a vorbi, dar în mod special dacă putem pe ora planetară a Lunii, asupra ceea ce ne dorim cu adevărat, la ceea ce ne trebuie şi la ceea ce avem nevoie; vom elimina în acest fel din viaţă multe activităţi inutile. Să nu uităm niciodată să mulţumim pentru ceea ce ni s-a dat.
Este o zi făcută în mod special pentru a medita, pentru a rememora, pentru a ne regăsi adevărata valoare în adâncul fiinţei noastre. Mai mult decât atât planul mental şi cel emoţional se îmbină armonios pentru a ne concretiza intuiţia, inspiraţia, mai ales în comunicare, aici referindu-mă la toate metodele de comunicare. Unii dintre noi îşi vor orienta gândirea către aspectele vieţii particulare, alţii vor dori să comunice prin scris, sau alţii vor folosi comunicarea pentru a jigni sau a-i răni pe cei dragi sau apropiaţi. Fiecare va folosi momentul cum va crede cel mai bine de cuviinţă.
Nici emoţional şi sentimental nu stăm prea bine, se constată o vulnerabilitate accentuată, o senzaţie de plutire şi o stare de confuzie. De aceea cred că este potrivit să nu luăm decizii importante şi să ne axăm mai mult pe relaxare în cuplu, plimbări în aer liber sau dedicării unor activităţi utile celorlalţi.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Meditaţi pe orele planetare a Lunii la toate visurile şi idealurile voastre, făcându-vă un plan de punere în practică, dar ţineţi cont de sfatul de mai jos.
Îndepărtează-te de oamenii ce încearcă să-ţi deprecieze ambiţiile. Oamenii mărunţi, întotdeauna fac aşa, dar cu adevărat minunat te simţi, când realizezi că şi tu poţi deveni important. (Mark Twain)
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 28 BALANŢĂ
UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.
Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 25 TAUR
UN VAST PARC PUBLIC, BINE ÎNGRIJIT
Cei care se tem şi cei care vor să profite de teama altora afirmă că viaţa este o junglă, că lumea este guvernată doar de legea celui mai tare. În realitate, în lume există o armonie care scapă omului preocupat doar de sine. Fiecare lucru şi fiecare fiinţă îşi are rolul său, iar existenţa lor are cauze şi sensuri bine determinate. Dacă fiecare om îşi joacă bine rolul în locul care i se potriveşte cel mai bine, atunci lumea ar putea fi un adevărat paradis.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top