Previziuni pentru 23 octombrie 2013

Astăzi suntem sub influenţa Lunii în scădere, aflată întreaga zi, în perioada de ”fără direcţie”. Acest aspect ne aduce un moment de relaxare şi împăcare cu sine, în care putem căuta şi sfaturile bine intenţionate ale altora pentru proiectele noastre viitoare, de multe ori ele vor apare de la sine prin simple mesaje pe care ni le dă Divinitatea, totul este să fim atenţi şi să le primim deschişi, ne vor fi sugerate cele mai bune soluţii. Vom avea ocazia să ne limpezim să fim mai lucizi, să ne înţelegem idealurile şi să găsim argumente în sprijinul proiectelor noastre viitoare.
Toate activităţile casnice, curăţenie, muncile manuale sunt făcute mai uşor, în schimb procesele de învăţare sunt mai dificile, capacitatea de reţinere şi memorare fiind scăzută cu mult. În general energia fizică este scăzută şi ne reuşesc foarte greu acele activităţi care necesită efort intens, solicitându-ne organismul, slăbindu-ne imunitatea. Este indicat ca în această perioadă, mai ales între orele 15.00 – 19.00 să se bea cât mai multă zeamă sau cei din frunze de urzici. Dorinţa de a ne odihni este mai mare, fiind indicate relaxarea sau activităţi mai puţin intense.
Nu sunt recomandate întâlnirile de afaceri, semnarea contractelor, achiziţiile importante, sau alte activităţi care implică decizii majore.
Tot astăzi Soarele trece în semnul Scorpionului schimbând puternic vibraţia, agitând puţin mai mult spiritele dar şi amplificând acţiunea saturniană. Faptul că trece în acest semn în perioada fără direcţie a Lunii, îmi sugerează că nu suntem prea conştienţi de ceea ce se întâmplă în jur şi, mai mult decât atât vom fi mai neatenţi şi vom puncta cu greutate ceea ce avem de făcut.
În viaţa fiecăruia tind să se adune tot felul de lucruri vechi. În suflet se strâng amintiri mai mult sau mai puţin plăcute, aşa cum în rafturi se aglomerează cu timpul tot felul de obiecte care zac nefolosite, doar fiindcă nu ne îndurăm să ne despărţim de ele. Dar vin periodic momente când trebuie să facem curăţenie. Dacă vrem să avem libertate de mişcare şi să facem loc pentru lucruri noi în viaţa noastră, atunci trebuie să ştim să renunţăm complet la cele vechi, la momentul potrivit.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Spectacolul vieţii ne oferă zilnic lucruri noi. Avem de învăţat foarte multe din el, cu singura condiţie să fim atenţi la ceea ce se întâmplă. Uneori comentariile celor din jur ne atrag atenţia asupra unui detaliu interesant, alteori ne derutează… Dar putem învăţa să fim atenţi la esenţa evenimentelor.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 BALANŢĂ
TREI MUNŢI AI CUNOAŞTERII PE CAPUL UNUI FILOSOF
Fiecare om poate vedea lucrurile până la adâncimea la care poate pătrunde. Unii oameni trăiesc doar la nivelul fizic al vieţii, se ocupă doar de ce vor consuma şi în ce condiţii vor trăi. Alţii sunt sensibili şi la ceea se întâmplă în sufletul lor, şi ştiu să-şi folosească emoţiile pentru a-şi conduce viaţa înţelept. Iar alţii ştiu că viaţa are şi un sens spiritual, abstract şi totuşi cel mai important. Aceia reuşesc să-i uimească pe ceilalţi prin libertatea şi puterea lor. Dar nu uimirea este scopul vieţii, ci să fii fericit. Eşti fericit cu viaţa ta?
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 18 SCORPION
O POTECĂ PRIN PĂDURI BOGATE ÎN CULORILE TOAMNEI
Ciclurile naturii sunt minunate, şi ele ne dau permanent o imagine a ciclurilor prin care trece propria noastră viaţă. Pe calea vieţii putem să întâlnim şi furtuni, dar şi poieni pline de soare şi de culori vii. Trebuie să învăţăm să ne bucuram de toate şi să mergem înainte ştiind că, orice s-ar întâmpla, acestea sunt doar momente din evoluţia noastră, care ne conduc către noi bucurii, către o ţintă mai luminoasă – mai ales dacă nu stăm pe loc!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top