Previziuni pentru 27 octombrie 2013

Ziua de astăzi şi această săptămână guvernată de Soare, începe cu cuadratura dintre Soare şi Lună, Ultimul pătrar, moment tensionat, de conştientizări importante sau de înţelegerea profundă a acelor situaţii, acţiuni sau fapte care nu ne mai sunt necesare. La primele ore ale dimineţii ne putem simţi îngrădiţi, cumva de climatul familial. Este mai mult un moment care necesită autocontrol maxim. Este momentul în care trebuie să conştientizăm sentimentele noastre negative, dar nu exteriorizându-le ci acceptându-le, iar în timp prin înţelegerea lor va apare şi transcederea. Putem avea experienţe ciudate, sau originale, este de fapt o perioadă a revoltei pentru mulţi dintre noi, o puternică dorinţă de schimbare, în care cu greu ne suportăm şi acceptăm limitele.
Apoi Mercur reface trigonul cu Lilith, aspect cu care ne-am mai întâlnit şi în jurul datei de 12 octombrie, de aceea este posibil să ne reîntâlnim cu idei, gânduri, atitudini cu care ne-am mai confruntat şi atunci, acum ele fiind mai apăsătoare, mai intense, căci acţionează resorturi din profunzimea fiecăruia.
Tot astăzi Jupiter este în inconjuncţie cu Venus, ceea ce ne face destul de expansivi sau mai bine spus, destul de nepăsători faţă de ceea ce cred sai simt cei din jur, fiind preocupaţi doar de binele nostru personal, de aici, atenţie, pot apare fel de fel de discuţii.
Tot astăzi se formează aspectul exact de septil Marte Lilith, aspect care este destul de intens resimţit, ceea ce ne determină să acţionăm impulsiv, instinctual, să răsoundem la orice fel de critică sau nemulţumire cu foarte multă virulenţă sau răutate. Este de evitat să discutăm contradictoriu, să ne impunem punctul de vedere insistent, căci nu vom reuşi decât să declanşăm conflicte greu de aplanat.
Toate acţiunile pe care dorim să le întreprindem astăzi se vor dovedi nepractice, de aceea este bine să gândim de două ori înainte de a acţiona.
Există o mare probabilitate de a se descoperi afaceri imorale, intrigi sau scandaluri. Putem suferi dezamăgiri, descoperind că am fost trădaţi, sau putem trăda, este la ordinea zilei atitudinea duplicitară.
În presă pot apare dezvăluiri ale unor scandaluri declanşate la începutul anului şi care acum revin pe tapet. Este un context subtil de intrigă, în care apare lipsa de încredere, fuga de răspundere, imoralitatea. Este o zi în care vor fi testate relaţiile, şi se vor demasca duşmanii.
Este recomandabil să fim atenţi la micile accidente din călătorii.
Astăzi este sărbătoarea Sfântului Dumitru Basarabov, el este ocrotitorul oraşului Bucureşti; în vremuri grele racla sa a fost scoasă pe străzile Bucureştiului – de exemplu în 1815 pentru a se pune capăt epidemiei de ciumă, în1827 pentru secetă şi în 1831 pentru epidemia de holeră – se spune că rugăciunile la moaştele Sfântului sunt grabnic ajutătoare.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Este foarte mare dorinţa de afirmare la fiecare dintre noi, de aceea cel mai bine este să ne gândim bine înainte de a acţiona, să căutăm utilitatea fiecărui cuvânt şi mai ales să acordăm timp reflecţiilor profunde şi meditaţiilor.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 SCORPION
UN TÂNĂR ŢINÂND O LUMÂNARE APRINSĂ ÎNTR-UN RITUAL DEVOŢIONAL
Există momente când trebuie să înveţi să ţii aprinsă lumina idealului tău. Oricât de sumbre ar părea condiţiile vieţii, şi oricât de greu ar părea să-ţi urmezi calea, trebuie să înveţi să-ţi păstrezi sensul şi să depăşeşti obstacolele cu lumina emanată din propriul tău suflet. Părerile celorlalţi pot să se opună, în aparenţă, sau pot să apară piedici, dar dacă idealul tău este curat şi cu adevărat valoros, atunci vei găsi resurse, în tine însuţi, pentru a merge mai departe în lumină.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 7 SCORPION
SCUFUNDĂTORI LA ADÂNCIME
Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top