Previziuni pentru 28 octombrie 2013

Astăzi Marte este în sextil cu Nodul Nord iar Pluton în sextil cu Chiron, interesant aspect, paractic ambele planete fiind cumva interesate, adică îşi orientează şi concentrează forţa asupra unor acţiuni de tip spiritual, căci ele ne transmit că trebuie să încercăm să privim de pe o poziţie superioară, să accesăm un nivel mai înalt de acţiune, pentru a reuşi.
Mercur astăzi ne spune şi că suntem ceea ce gândim. Însă suntem şi mult mai mult decât ceea ce gândim în mod conştient. Suntem multitudinea infinită de tipare conflictuale de sentimente, obiceiuri şi reacţii pe care le-am acumulat de-a lungul unei întregi vieţi – fără nici o exagerare, pe parcursul întregii noastre vieţi – în subconştientul minţii noastre. Pentru a ne vindeca, trebuie să punem ordine şi în aceste conflicte interioare.
Nu este suficient, pe de altă parte, nici să afirmăm schimbarea la nivelurile conştient şi subconştient. Pentru că suntem parte a unei realităţi cu mult mai ample, cu care trebuie, de asemenea, să trăim în armonie. În spatele minţii noastre omeneşti se afla conştiinţa divină.
Atunci când încercam să ne transformăm numai prin efortul propriu, ne limităm potenţialul de vindecare şi de dezvoltare. Afirmaţia trebuie să fie ridicată de la nivelul închis în sine al minţii la nivelul realităţii superioare a superconştiinţei.
A te vindeca înseamnă a te “descotorosi de imperfecţiuni”. A fi perfect înseamnă a oferi expresie superconştiinţei surse – creativităţii şi a soluţiilor. Prin urmare, în folosirea afirmaţiilor, ne concentrăm asupra proprietăţilor pozitive care reprezintă soluţia pentru boala şi imperfecţiunile noastre.
Superconştiinţa este acel nivel al conştiinţei care este adeseori descris drept Eul superior. Acesta este nivelul de la care vin, de exemplu, marile inspiraţii. Prin intermediul superconştiinţei se pogoară asupra noastră călăuzirea divină şi adevărata tămăduire. În absenţa unei aderări la superconştiinţă, afirmaţiile, asemenea oricărei alte încercări de ridicare a eului, limitate la condiţia umană, nu aduc decât beneficii temporare.
Echilibrul nostru este destul de fragil. Ne stăpânim cu dificultate emoţiile şi suntem îngrijoraţi. Toate acestea ne afectează fizic, astfel încât calitatea sângelui are de suferit datorită cantităţii mari de toxine.Este recomandat să se mănânce la ore fixe, să se reducă alimentele grase sau gătite în ulei prăjit, sosurile. Stresul afectează asimilarea magneziului în organism.
Magneziul este important pentru mineralizarea oaselor, pentru transmiterea impulsurilor nervoase, pentru normalizarea contracţiilor musculare, pentru funcţionarea sistemului imunitar şi pentru acţiunea enzimatică. Poate fi procurat de organism din migdalele, seminţele de floarea soarelui, smochinele, lămâile, merele, piersicile, nuca de cocos, orezul, fructele de mare , gălbenuşul de ou.
Atenţie, după ora 14.30 este bine să nu ne programăm activităţi importante sau întâlniri de afaceri, energia succesului este vădit slăbită şi ineficientă.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Mintea sporovăieşte continuu şi găseşte oricând un drum mai bun pentru acţiune, dar – la o privire atentă – vom observa ca niciodată n-am făcut altceva decât ceea ce „am putut” în acel moment. Fie ca am luat decizii emoţionale, fie ca au fost raţionale, fie ca ne-am lăsat purtaţi de valuri ori de inconştienţă, întotdeauna am făcut ceea ce am putut în acel moment. Simplul fapt de a fi conştienţi de limitele „puterii” noastre de decizie şi alegere ne va ajuta fantastic să depăşim sentimentul de vinovăţie. Şi vom vedea de ce ne este atât de folositor să ieşim de sub puterea rea a acestei trăiri.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 SCORPION
UN MASIV ŢĂRM STÂNCOS REZISTĂ LA PRESIUNEA MĂRII
Oricât de imens este oceanul şi presiunea valurilor sale, stâncile ţărmului rămân neclintite. Învaţă de la piatră puterea de a rezista la presiunile din afară şi dinlăuntru. Emoţiile pot exercita presiuni puternice uneori, dar a ceda în faţa lor, a acţiona sub imperiul emoţiilor, renunţând complet la raţiune, poate fi în detrimentul nostru. Trebuie să ştii să-ţi găseşti echilibrul lăuntric şi să-ţi stabilizezi poziţia astfel încât valurile să poată trece dincolo de tine fără să te prăbuşească.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 19 LEU
O PETRECERE PE UN IAHT
Valurile vieţii îţi dau mereu prilejul să te bucuri de cei din jurul tău, deci fă-o cu toată inima şi nu stârni tu însuţi furtuni care îţi pot scufunda barca. Fiecare are drumul său, dar atunci când drumurile se întâlnesc, poate fi un prilej de bucurie şi de prietenie, nu de confruntare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top