30 octombrie 2013

Astăzi Luna din semnul Fecioarei formează aspecte armonioase, ceea ce ar sugera că avem o zi productivă, mai liniştită decât celelalte. Cu toate acestea este în interiorul nostru o frământare şi o căutare interioară profundă, care ne împiedică să ne bucurăm de frumuseţea din jurul nostru, dar mai ales care nu ne permite obţinerea unor răspunsuri concrete la situaţiile cctidiene.
Este necesară o echilibrare a sentimentelor, o transformare a lor în gânduri frumoase şi luminoase, renunţând la dorinţa de a controla, de a domina.În plus vom fi mai conservatori, mai înţelepţi faţă de orice fel de relaţii sau acţiuni. Evenimentele şi întâmplările pe care le vom trăi trebuie privite cu multă seriozitate fiind lecţii de viaţă din care avem multe concluzii şi învăţăminte de tras.
Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.
Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci reflecţiile, meditaţia sau cercetarea personală sunt extrem de potrivite.
Astăzi este miercuri, ziua lui Mercur, zi în care vor avea dorinţa de a comunica, de a ne informa, de a afla ultimele noutăţi legate de profesie. Este cea mai bună zi pentru a începe studii de piaţă sau cursuri de perfecţionare. Pe scurt este ziua informaţiei.
Vom începe dimineaţa cu o stare de încordare şi de iritare care nu ne va părăsi până în spre seară, noi vom fim mai irascibili, critici şi impulsivi, mai ales în comunicare. De aceea analizaţi-vă cu atenţie acţiunile înainte de a le declanşa, pentru că s-ar putea să fie incorecte.
Oricum este o zi în care relaţiile noastre cu cei din jur nu sunt prea grozave, deci cel mai bine evitaţi întâlnirile importante, sau în care aveţi de luat decizii importante. În plus impulsivitatea şi dorinţa de a trăi la cote maxime, vă va da un plus de imprudenţă în acţiuni. Cel mai bine încercaţi să duceţi la bun sfârşit tot ceea ce aţi început ieri şi concentraţi-vă atenţia în realizarea acestor proiecte. Oricum nu pierdeţi vremea, fiţi activi şi vigilenţi la tentaţiile de orice fel. În această perioadă sunt şanse mari de a avea parte de amenzi sau întâmplări neplăcute cu oamenii legii.
Comunicarea cu cei din jur trebuie să fie cât mai scurtă, să ne concentrăm pe esenţial, să ne dezvoltăm atenţia la ceea ce ne comunică ceilalţi şi, cel mai important, să fim cât mai zgârciţi cu informaţiile pe care le furnizăm.
În plus, unele întâmplări din viaţă ajungem să le înţelegem abia atunci când devenim detaşaţi, când rezultatul lor  nu  ne mai afectează, când  reuşim să analizăm lucid şi obiectiv. Cu cât ne detaşăm mai uşor, cu atât avem şanse mai bune să găsim soluţiile cele mai practice.
Din punct de vedere al sănătăţii vom resimţi o stare de epuizare, mai ales datorată unor frustrări acumulate sau a unor violenţe psihologice. Este bine să ne disciplinăm, să ne ordonăm acţiunile, iar ceea ce nu putem face, nu facem şi gata. Suntem vulnerabili  cu dantura şi mare atenţie la picioare sau oase, dorinţa de aventură şi experienţele periculoase ne pot aduce răniri.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Nu fi niciodată preocupat. Fii atent la destinul tău şi la calea ta. Învaţă fiecare lucru pe care trebuie să-l ştii până când vei reuşi să mânuieşti spada luminoasă şi ea să aibă încredere în tine. Fii atent la cum luptă prietenii tăi, maeştrii tăi şi inamicii tăi.
Antrenează-te suficient, dar nu comite cea mai gravă eroare: aceea de a crede că ştii ce lovitură se pregăteşte să dea adversarul tău.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 SCORPION
SCUFUNDĂTORI LA ADÂNCIME
Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 12 SCORPION
UN BAL OFICIAL LA AMBASADĂ
Unele evenimente sociale îmbracă forme speciale, de protocol sau de ritual, pentru ca participanţii sau chiar simplii spectatori să poată percepe un anumit mesaj ascuns în aceste forme. Mesajul este mereu prezent, chiar dacă uneori totul pare să se desfăşoare doar în virtutea unei tradiţii a cărei semnificaţie a fost uitată. Depinde de fiecare să perceapă mesajul şi să se ridice la înălţimea lui, îmbogăţindu-şi astfel viaţa şi depăşind nivelul obişnuit al gesturilor zilnice.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top