Previziuni pentru 1 noiembrie 2013

Principalul aspect al zilei de astăzi este cuadratura dintre Uranus şi Pluton, aspect care se formează pentru a patra oară dintr-o serie de 7 aspecte. Fiind la mijlocul seriei, el este de departe cel mai important, pentru că conţine în el esenţa a ceea ce trebuie schimbat. Aspectul se formează la ora 12.30 şi în el intervine Luna din semnul Balanţei, prin opoziţia pe care o fromează cu Uranus şi Cuadratura cu Pluton, contribuind la refacera Crucii cardinale. De aceea astăzi avem nevoie de multă prudenţă în acţiuni, tact şi răbdare. Apoi astăzi se for,ează conjuncţia inferioară dintre Soare şi Mercur, aspect care poate fi considerat ca un moment de Lun Nouă, el deschizând un ciclu de 120 de zile, mai exact până în 15 februarie 2014. De aceea este potrivit să ne dedicăm câteva momente pentru a ne scrie câteva idei sau proiecte legate de comunicare, studii, călătorii.
Apoi Soarele formează sextil cu Pluton, ceea ce cu siguranţă ne dă imboldul necesar pentru a finaliza ceea ce trebuie sau pentru a încheia anumite activităţi sau colaborări.
Mercur retrograd formează la rândul lui sextil cu Marte, un aspect dinamic prin care primim informaţiile necesare pentru a înţelege ce anume a blocat activităţile noastre cotidiene, sau pentru a rectifica anumite greşeli, de care devenim conştienţi şi care vor deveni un obiectiv pentru le rezolva.
Seara vom resimţi intens refacerea sextilului cu Pluton, aspect care ne va aduce în prezent situaţii, idei, concepte cărora nu le-am acordat suficientă importanţă în urmă cu trei săptămâni, ele revenind ăntr0un context prin care să le considerăm importante şi să le rezlovăm.
Lucruri mai vechi vor reveni în prezent pentru a fi rezolvate, înţelepciunea ar trebuie să fie aceea de a mulţumi pentru ocazia care ni se oferă şi de înţelegere a cauzelor care au declanşat problemele cu care ne confruntăm. Adevărata lor rezolvare se va întâmpla, abia în decembrie, atunci fiind însă momentul potrivit de acţiune şi atunci existând şansele reale de a avea eficienţă. Acum noi putem avea o stare satisfacţie care însă nu va duce şi la rezolvare dacă nu avem umilinţa şi înţelepciunea de a ne recunoaşte greşelile.
Fericirea, pe care fiecare o caută în felul său, după temperamentul său, e o formă de
a-L căuta pe Dumnezeu; o căutare mai mult sau mai puţin înţeleaptă, mai mult sau mai puţin luminoasă, dar toţi îl caută pe Dumnezeu. Pentru că, în spatele acestei idei a fericirii, se ascunde Dumnezeu. El a dat oamenilor această aspiraţie la fericire, pentru ca, până la urmă, ei să-L poată găsi. Şi chiar dacă, în aşteptare, ei Îl mai caută trecând prin mlaştini, noroaie şi cimitire, într-o zi, după repetate experienţe, ei vor înţelege că trebuie să Îl caute în sferele superioare, sub formă de puritate, de lumină, iar acolo, ei da, ei Îl vor găsi.
Pentru a primi, trebuie să dăm. Dacă nu întindem paharul, nu vom putea vărsa apă. Dacă nu întindem inima către Dumnezeu, El nu va putea să ne verse binecuvântările Sale. Da, pentru a primi forţa, lumina, înţelepciunea, bunătatea, plenitudinea lui Dumnezeu, trebuie să Îi dăm dragostea noastră, şi această dragoste este cea care declanşează în schimb toate graţiile divine.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Dacă nu izbuteşti să meditezi, ar trebui să repeţi măcar un simplu cuvânt, pentru că asta îi face bine sufletului. Nu spune nimic altceva, repetă doar cuvântul acesta fără oprire, de nenumărate ori. El va sfârşi prin a-şi căpăta propriul înţeles, iar apoi va câştiga un sens nou. Dumnezeu îşi va deschide porţile şi tu vei folosi în cele din urmă acest simplu cuvânt ca să spui tot ce voiai.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 SCORPION
UN DENTIST LA LUCRU
Uneori viaţa te răneşte, şi simţi nevoia să apelezi la diverse instrumente pentru repararea stricăciunii produse. Dar oricât de eficiente ar părea acestea, cauzele oricărei răni suferite sunt şi în tine însuţi. Învaţă să fii atât de puternic încât să nu poţi fi rănit, iar dacă eşti rănit, să te vindeci tu însuţi. Atunci nu vei mai depinde de ceea ce îţi pot oferi alţii pentru vindecare, şi vei putea tu însuţi să îi ajuţi pe alţii să se vindece.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 26 SĂGETĂTOR
UN PURTĂTOR DE DRAPEL ÎNTR-O BĂTĂLIE
Uneori trebuie să fii purtătorul unui îndemn la acţiune, sau al unui simbol capabil să-i mobilizeze pe ceilalţi. Ideal este ca acest simbol să fie şi unul în care crezi din tot sufletul, în caz contrar rişti să fii doar un instrument pus forţat în slujba unei cauze care de fapt nu te atrage prea mult. Cu cât idealul tău este mai înalt, cu atât energia transmisă celorlalţi este mai intensă, şi efectele acţiunii comune sunt mai puternice.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top