Previziuni pentru 3 noiembrie 2013

Astăzi se reface conjuncţia dintre Nodul Nord şi Mercur retrograd, aspect cu care ne-am mai întâlnit şi în jurul datei de 6 octombrie. El ne aduce acum în prezent situaţii şi conjuncturi faţă de care trebuia să reflectăm, şi, pentru că le-am tratat superficial, revin din nou acum în atenţia noastră. Acum acestea trebuie analizate profund, la nivelul sufletului, căci este nevoie de conştientizarea unor probleme, tocmai pentru a fi rezolvate.Noi purtăm adeseori un monolog interior. De fapt, noi ne menţinem activă lumea noastră interioară cu sau prin monologul nostru interior. De câte ori terminăm cu adevărat de discutat cu noi înşine, lumea ni se revelează întotdeauna ca prin miracol aşa cum ea trebuie sa fie. Noi o reînnoim astfel, o umplem de viaţă, o susţinem cu monologul nostru interior. Nu numai asta, dar totodată noi ne alegem de asemenea şi cu drumurile spirituale pe măsură ce discutăm în forul nostru lăuntric cu noi. De aceea este important să ne notăm, să scriem şi să reflectăm la toate gândurile, ideile, informaţii care apar în acestă zi.
Deoarece suntem într-o perioadă de mari schimbări şi transformări, sextilul Marte Soare ne ajută să acţionăm conştient şi strict în benefiviul personal. La unii se va manifesta un egoism limitativ iar la alţii se va manifesta prin acţiuni dedicate descoperii propriei valori, în aceasta constând de fapt, cu adevărat evoluţia.De aceea este important să fim disponibili şi să acţionăm, căci stagnarea este cu adevărat cel mai mare pericol al acestei perioade. Să fii mereu disponibil înseamnă printre altele să eviţi în mod deliberat extenuarea ta şi a celorlalţi. Să te îngrijorezi înseamnă să devii accesibil, nedorit de accesibil proceselor de rezonanţă cu forţele subtile ale răului. Iar odată ce te îngrijorezi, te agăţi cu disperare de orice, iar odată ce te agăţi de orice, eşti automat expus la extenuare sau eventual rişti să extenuezi tu orice sau pe oricine de care te agăţi.”.Acţiunea” este ceea ce face ca piatra să fie piatră şi tufişul, tufiş. „Acţiunea” este ceea ce te face pe tine să fii tu şi pe mine să fiu eu. Să observi bolovanul pentru a şti că este un bolovan este „acţiunea”, dar să-i observi umbra înseamnă „non-acţiunea”.
Tot astăzi este Luna Nouă din semnul Scorpionului care este concomitent cu o eclipsa hibrid de Soare. Acest aspect deschide un început de drum, deschide oportunităţi, ne deschide căi dar şi conjuncturi deosebite. Chiar aş putea spune, fără riscul de a exagera că se deschide oprtuintatea unor decizii pe termen lung şi foarte importante.Când un om se decide să facă ceva bun, el trebuie atunci să facă faţă la tot, dar trebuie să-şi asume pe deplin responsabilitatea pentru ceea ce face. Indiferent ce face, el trebuie mai întâi să ştie pentru ce o face, apoi el trebuie să înceapă să acţioneze fără să aibă deloc dubii sau regrete.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Decizie. Acest ceva  pentru care  lumea a fost suspicioasă vreme îndelungată. Câte sunt lucrurile pe care suntem incapabili să le facem din lipsă de hotărâre, şi câte pentru că sunt riscante? Un exemplu de lucru greşit interpretat ca “lipsă de hotărâre”: a vorbi cu necunoscuţii. Fie o conversaţie, un simplu contact sau un salut, foarte rar vorbim cu necunoscuţii. Şi spunem întotdeauna că e mai bine aşa. În acest fel sfârşim prin a nu fi de ajutor şi a nu fi ajutaţi de Viaţă. Distanţa ne face să părem importanţi şi siguri de noi înşine. Dar, de fapt, nu permitem ca vocile îngerilor noştri să se manifeste prin  cuvintele celorlalţi .
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI –11 SCORPION
UN OM CE SE ÎNECA ESTE SALVAT
Uneori viaţa pare că ne sufocă din cauza emoţiilor care s-au acumulat sau din cauza condiţiilor grele în care ne-am angajat să trăim, dar întotdeauna există şi soluţii la îndemână. Când tensiunile emoţionale par să fie la limită, este suficient să ne amintim că depinde numai de noi să le dezamorsăm. Iar cea mai dificilă situaţie este aşa numai dacă vrem să o vedem în acest fel. În asemenea momente este mai bine să ne găsim un loc în care să respirăm relaxat şi să lăsăm tensiunea dinlăuntrul nostru să se ducă. O atitudine nouă, mai înţeleaptă, ne permite astfel să găsim soluţia.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 7 SCORPION
SCUFUNDĂTORI LA ADÂNCIME
Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top