Previziuni pentru 5 noiembrie 2013

Astăzi Luna din semnul Săgetătorului este în cuadratură cu Marte, guvernatorul zilei, acest aspect se va resimţi destul de intens începând cu ora 12.00, el ne face mai recalcitranţi, mai lipsiţi de tact şi impulsivi. Din acest motiv se impune maximă atenţie, căci avem tendinţa de a acţiona sub impresia primului imbold, ceea ce poate fi destul de greşit. Intuiţia este controlată de instinctele primare, de aceea, înainte de a acţiona este prudent să medităm, să analizăm de două ori. Apoi Luna formează cuadratură şi cu Neptun şi Chiron, de aceea spunem că intuiţia noastră ne joacă feste şi că putem acţiona mai mult sub imboldul fricii sau al dorinţelor.
Apoi să nu uităm că Jupiter este staţionar, el ne presează să închidem uşa trecutului, pentru a permite noului să intre în viaţa noastră. Este necesară multă obiectivitate în aprecieri, dar, mai ales autoanaliză. Reacţiile necontrolate sau blocajele vor fi cauzate de neacceptarea situaţiei din viaţa particulară.
Dacă vom depăşi cu succes aceste momente delicate, putem spune că în viaţa noastră, mai ales cea emoţională şi sentimentală, se va da startul unui nou ciclu, mai sigur şi mai stabil.
Sensul acestei zile este de a ne descoperi valorile reale şi de înţelege ce dă sens cu adevărat existenţei noastre. Ne putem agita să facem diferite lucruri, ele vor ieşi cu dificultate sau de loc, pentru că, cel puţin în prima parte a zilei, reuşitele pragmatice nu sunt cu putinţă.
Evenimentele ne vor determina ca interiorul nostru să se armonizeze cu exteriorizările, fiind o permanentă luptă între bine şi rău, care ne pune faţă în faţă dorinţa de confort şi starea de somn şi activităţile care au rolul de a ne împinge către evoluţia spirituală. De multe ori îşi va face prezenţa îndoiala şi lipsa de încredere sau ezitările, fiind din această cauză u n moment evolutiv delicat, căci atracţia către trecut este foarte mare. Partea bună este că avem acces să închidem uşa trecutului, chiar dacă cu preţul unor zile de încercare şi de tentaţie, pentru a avansa fără a ne mai întoarce.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Îngerul mi-a spus: „Petrece-ţi timpul făcând activităţi care se potrivesc cu cele mai înalte intenţii ale tale. Lasă-te angrenat în lucruri pe care intuiţia îţi spune să le faci. Aceste lucruri vor deveni vindecătoare pentru tine şi te vei bucura făcându-le sau, dacă nu sunt cele bune, le vei înlătura cu uşurinţă. ” Îngerii m-au determinat să am încredere în ce-mi spune inima. Ei m-au asigurat că va fi mai bine pentru mine să renunţ să fac un lucru care nu se potriveşte cu aspiraţiile mele adevărate. Am aflat foarte repede că îngerii au dreptate!
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI –13 SCORPION
UN INVENTATOR FACE UN EXPERIMENT DE LABORATOR
În unele cazuri, soluţiile tradiţionale sau de rutină nu dau rezultate. Atunci trebuie să-ţi pui în valoare creativitatea şi inventivitatea, să încerci ceva nou, ceva ce n-ai experimentat, şi poate că nimeni altcineva, dintre cei ştiuţi de tine, n-a mai încercat. Dar întreaga noastră viaţă este alcătuită, de fapt, din experimente, şi adesea nu acceptam un lucru – chiar daca alţii ne aduc argumente din propria lor experienţă – până când nu-l experimentăm pe pielea noastră. Nu trebuie să ne fie teamă de experimente. Totul este să nu repetăm experimentele eşuate sau care ne-au dat rezultate nedorite.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 13 FECIOARĂ
UN PUTERNIC OM DE STAT DEPĂŞEŞTE O STARE DE ISTERIE POLITICĂ
Puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevarata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top