Previziuni pentru 8 noiembrie 2013

La mulţi ani celor care poartă numele Arhanghelilor Mihail şi Gavril!
Ziua de astăzi este mult mai armonioasă, mai liniştită, mai plină de pace. Toate planetele personale sunt în poziţii frumoase, sextil Soare Lună, sextil Mercur Venus, sextil Venus Neptun. Aceste aspecte ne crează contexte favorabile de a ne face ziua cât mai armonioasă. Din acest motiv este important să fim atenţi la toate propunerile care ni se fac şi să acceptăm chiar provocările, căci ele sunt constructive.
Este o zi în care trebuie să înţelegem că modul mental de a privi viaţa şi lucrurile, sufletul îngheţat de spaima eşecurilor nu ne poate aduce fericire, ci blocaje. Expresia deplin creatoare şi practică a facultăţilor noastre se poate concretiza efectiv, adică cu reuşită, numai atunci când nu ne vom împăcă cu sufletul nostru, până când nu vom înţelege profunzimea sinelui propriu. Până atunci vom trece prin diverse încercări de natură de a ne elibera de prejudecăţi şi convenţii, de înţelege toate aspectele vieţii fără a critica sau denigra.
Regenerarea spirituală este absolut necesară, şi conştientizarea acestui lucru ne poate aduce împlinirea şi succesul, căci odată decizia luată vom scăpa de multe probleme.
Astazi va doresc să vă umpleţi de bucurie, pentru simplul fapt că puteţi asta. Facând abstracţie de circumstantele exterioare, de cât de mult v-aţi dezamăgit voi înşivă sau alţii, de cât de mult v-au frustrat sau suparat, şi chiar dacă sunteţi înconjuraţi de nesiguranţă, tot vă puteţi umple de bucurie.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Un înţelept chinez spune despre strategiile războinicului luminii:
“Fă-l pe inamicul tău să creadă că nu va obţine mari recompense dacă se hotărăşte să te
atace; astfel îi vei scădea entuziasmul.
Nu te ruşina să te retragi provizoriu din luptă, dacă observi că inamicul este mai puternic;
importanţă nu are o bătălie izolată, ci sfârşitul războiului.
Chiar dacă eşti foarte puternic, nu te jena să te prefaci slab; astfel îl faci pe inamic să-şi piardă prudenţa şi să atace înainte de vreme.
Într-un război, capacitatea de a-ţi lua adversarul prin surprindere este cheia victoriei.”
(Paulo Coelho – Manualul războinicului luminii)
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI –16 SCORPION
CHIPUL UNEI FETE LUMINÂNDU-SE ÎNTR-UN ZÂMBET
Te-ai gândit vreodată ca unul din darurile pe care le poţi face foarte uşor celorlalţi, cu generozitate şi fără să te coste nimic, este zâmbetul tău? Pare greu, mai ales când sufletul tău este plin de temeri, de neîncredere, de dorinţa de a părea serios, matur, inflexibil, şi din cauza asta ai tendinţa să ai tot timpul o figură sumbră şi severă. Poate asta te face să te simţi bine, protejat înlăuntrul tău, dar cu siguranţă asta nu creează şi o impresie plăcută celorlalţi, şi de aceea să nu te miri dacă şi ei te vor trata la fel de distant. Nu poţi primi decât ceea ce dăruieşti.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 3 CAPRICORN
SUFLETUL OMENESC, AVID DE NOI EXPERIENŢE, CAUTĂ SĂ SE ÎNTRUPEZE
Fiinţa noastră învaţă, în viaţă, din rolurile pe care şi le asumă de-a lungul timpului. La un moment dat simţim în mod natural nevoia să trecem mai departe, să ne asumam un rol nou, ca să învăţăm o noua lecţie atunci când am încheiat-o pe cea curentă. Când simţim această nevoie de a trece la ceva nou, dar fără să regretăm şi fără să respirăm uşuraţi că lăsăm în urmă vechiul rol, este cel mai bun semn că lecţia lui a fost învăţată. Dar dacă trecem la ceva nou doar ca să scăpăm de rolul vechi, acesta este un semn că lecţia veche nu a fost parcursa în întregime şi elementele ei vor apare din nou în viaţa noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top