Previziuni pentru 10 noiembrie 2013

Interesantă zi, ea începe cu Nodul Nord în mişcare directă, ceaa ce ne dă o stare de nelinişte, căci în aceste perioade de timp când Nodurile lunare au o mişcare diferită de cea normală, noi simţim că ceva sau cineva ne şopteşte ce avem de făcut, problema este că nu suntem siguri dacă chiar ne şopteşte cineva, nu prea auzim din acest motiv, dar totuşi simţim că ceva se întâmplă. Şi atunci, deobicei, ca şoaptele noastre să fie auzite, au loc şi anumite evenimente subtile, semnale mai bine spus pentru a înţelege mai exact ce anume avem de făcut.
De aceea perioadele în care Nodurile lunare au mers direct, sunt greu de definit, atât ca influenţă, ele fiind oarecum resimţite ca o apăsare, dar în sensul în care Cineva ne spune des şi cadenţat: auzi?!, auzi?!, auzi?!…sau poate priveşte, priveşte bine în jur, nu vezi nimic, chiar nimic, dar mai uite-te odată. Evident că ne simţim agasaţi căci nu credem că avem suficient timp pentru a ne mai concentra atenţia pe ceea ce evident nu se vede sau nu se aude.
Apoi de la ora 8.oo când se formează Primul Pătrar, Luna intră în mişcarea de fără direcţie, din acest moment ne este greu să ne manifestăm personalitatea, simţim ne este blocată personalitatea, că nu facem văzuţi sau remarcaţi, că nu ne putem exprima. De aceea ce-ar fi să nici nu încercăm? Să fim detaşaţi şi să ne bucurăm de cele câteva zile frumoase de toamnă lungă pentru a observa cum cad frunzele, cum se mişcă norii, cum cântă îngerii, iar ceea ce vine spre noi, este minunat şi frumos, foarte frumos. Cât despre comunicare, evident stăm prost la acest capitol, ne este greu să ne înţelegem sau să ne comunicăm ideile, căci Mercur este staţionar până deseară la ora 23.12. Interesant de analizat faptul că Mercur a intrat în mişcarea retrogradă pe Luna fără direcţie şi iese din mişcarea rretrogradă tot pe Lună fără direcţie, probabil din acest motiv noi nu l-am resimţit atât de acut ca deobicei, dar el şi-a făcut treaba indiferent ce am simţit noi sau nu. Adică chirurgia şi mişcările pe care le-a făcut această planetă extrem de abilă, nu le-am observat, a operat ca o fantomă, am simţit doar umbre, adieri sau suspiciuni. Attât, altfel nimic concret. Probabil peste cîteva zile ne vom dezmetici şi ne vom întreba: şi asta, de unde a apărut?
De aceea fiind duminică, poate ar fi potrivit să privim puţin în urmă şi să ne scirem evenimentele din ultimele trei săptămâni, mai exact din 21 octombrie. Să nu vă surprindă dacă vă va fi greu să vă răspundeţi la întrebarea: oare ce s-a întâmplat important? Mercur în semnul Scorpionului a lucrat în profunzime la mentalitatea noastră, a repoziţionat nişte informaţii, a lustruit nişte idei, a desfăcut sau făcut nişte intrigi în spatele uşilor închise, departe de ochii indiscreţi ai presei. Ce va apare de acum încolo ne va surprinde pe fiecare dintre noi dar şi la nivel general. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu am resimţit aceast perioadă deosebit de surprinzătoare, acolo unde am avut aşteptări mari, s-a dovedit că nu erau justificate, acolo unde nu aşteptatm nimic bun au apărut chestii interesante, iar de vreo două zile ceva în interiorul meu îmi spune că voi avea nişte expereinţe interesante, imediat ce Mercur va reveni direct.
Spre că această expunere vă va determina să analizaţi ceea ce este în jur dar şi în interior, să scrieţi ideile care vă vin şi să bucuraţi de frumuseţea a tot ce vă înconjură.
Lecţia acestei zile este aceea de a aprecia tot ce ni se dă, pentru că vine de la Dumnezeu. De multe ori ni se pare că aşteptăm prea mult ceea ce ni se cuvine, dar dacă ne gândim că şi noi, la rândul nostru nu dăm copiilor noştri lucruri pe care nu le apreciază pentru că nu ştiu să le utilizeze, şi atunci le pot strica, devine mai lesne de înţeles de ce ni se întâmplă toate acestea. Ceea ce aşteptăm, înainte de a ne fi dat, trebuie să învăţăm să avem grijă de el şi să-l  ştim să-l folosim în felul în care trebuie folosit, cu iubire şi atenţie. Deci totul depinde de noi, pentru a obţine ce ne dorim. Când forţăm lucrurile suferinţa este mai mare şi durerea mult mai adâncă.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Dumnezeu este o forţă care consumă totul şi este totul. El este vântul ce suflă peste ape, frunzele ce cresc şi apoi cad, simplitatea trandafirului, intens prin culoarea sa. Dumnezeu este îndrăgostitul, înlănţuiţii, copii care râd, părul cu reflexe de miere. El este Soarele ce răsare, steaua strălucitoare în noapte, Luna care merge pe cer în miezul nopţii. Dumnezeu este frumoasa insectă, pasărea umilă în zborul ei, neînsemnată şi umila râmă. Dumnezeu este mişcare şi culoare, sunet şi lumină. Dumnezeu este pasiune. Dumnezeu este dragoste. Dumnezeu este bucurie. Dumnezeu este tristeţe. Ceea ce este, tot ce este, este  Dumnezeu Tatăl, totalitatea Vieţii, iubitorul de tot ceea ce există. Dumnezeu nu este un personaj aparte, aşezat pe un tron şi care judecă viaţa întreagă. Dumnezeu este viaţa întreagă fiecare moment ce bate. El este ceea ce este continuu, etern.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI –18 SCORPION
O POTECĂ PRIN PĂDURI BOGATE ÎN CULORILE TOAMNEI
Ciclurile naturii sunt minunate, şi ele ne dau permanent o imagine a ciclurilor prin care trece propria noastră viaţă. Pe calea vieţii putem să întâlnim şi furtuni, dar şi poieni pline de soare şi de culori vii. Trebuie să învăţăm să ne bucuram de toate şi să mergem înainte ştiind că, orice s-ar întâmpla, acestea sunt doar momente din evoluţia noastră, care ne conduc către noi bucurii, către o ţintă mai luminoasă – mai ales dacă nu stăm pe loc!
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 7 SCORPION
SCUFUNDĂTORI LA ADÂNCIME
Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top