Previziuni pentru 13 noiembrie 2013

Până la ora 10.00 Luna este fără direcţie, de aceea ziua poate începe mai confuz, mai fără consistenţă. În plus Neptun este staţionar direct, ceea ce ne facem să fim extrem de visători şi de detaşaţi de prezent şi de problemele cotidiene.
Chiar dacă Luna trece în semnul Berbecului şi ne ajută să acţionăm, totuşi eficienţa noastră lasă de dorit, fiind mai preocupaţi de aspectele dufleteşti, de relaţiile noastre, de emoţiile pe care le trăim. Sunt în sufletul multora dintre noi resentimente, dar, ele nu trebuie luate în considerare, trebuie doar privite puţin detaşat, pentru că fac parte din fiinţa noastră. Poate ar fi momentul potrivit să le descoperim cauza şi să o eliminăm, dar ne trebuie multă sinceritate.
Putem vorbi astăzi despre maturitate şi obligaţii, în tema fiecăruia dintre noi, casa in care are loc aspectul, semnifică un punct principal de interes, acceptare şi alegere, pentru o perioadă de un an de zile când se va produce din nou aceste două aspecte. Evident, survin modificări importante de la o lună la alta, doar că este vorba de nuanţe ale aceleiaşi lecţii, sau lecţii care trebuie aprofundate, până sunt pe deplin înţelese.
Fiecare ar vrea să trăiască în pace, să nu se implice în lucruri care nu-l privesc direct, dar când apare o situaţie care necesită acţiune, schimbare, atunci fiecare este dator să facă ceva. Daca toţi trecem pe lângă situaţii critice, care ne afectează, şi îi lăsăm mereu pe alţii să ia atitudine, să tragă semnalul de alarmă, să-şi asume responsabilitatea, atunci problema se adânceşte şi se complică. Bineînţeles că nu e suficient doar să atragem atenţia asupra unei probleme, sau să criticăm, ci trebuie să oferim şi soluţii, sau chiar să le aplicăm noi înşine.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
A iubi este cel mai simplu mod de a trăi pentru că este cel mai bun şi mai firesc. Aproape că nu trebuie să facem nimic altceva. Fiecare simte nevoia de a iubi, chiar înainte de a iubi pe cineva sau ceva anume. Acestei iubiri pure şi copleşitoare, mai devreme sau mai târziu, i se va răspunde.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI –21 SCORPION
VÂNĂTORI ÎMPUŞCÂND RAŢE SĂLBATICE
Nu este greu să ucizi fiinţe care nu se pot apăra. Ai nevoie doar de instrumente şi de o anumită îndemânare. La fel, nu este greu să loveşti în cei care nu te pot lovi. Dar aceasta nu este o dovadă de curaj sau de vitejie, ci doar o dovadă a faptului că eşti capabil să distrugi – şi oricine e capabil de aşa ceva, dacă vrea. Dar eşti capabil să redai viaţa unei fiinţe ucise de tine? Sau eşti capabil să aduci altora bucurie cel puţin în aceeaşi măsură în care le poţi aduce durere? Adevărata putere este cea care ştie să creeze lucruri bune pentru toţi.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 3 SCORPION
VECINII AJUTĂ ÎNTR-O CLACĂ DE CONSTRUIRE A UNEI CASE, ÎNTR-UN SĂTUC
Rostul principal al vieţii în comunitate nu este de a-i judeca pe aceia care greşesc, ci de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Nu este suficient că exista instituţii administrative sau de caritate care ajută când este nevoie: într-o comunitate reală, fiecare trebuie să pună umărul şi să dea o mână de ajutor pentru ca nimeni să nu sufere. Altfel, egoismul individului îl va pune într-o stare de izolare în care el însuşi va cere să fie ajutat fără să ajute, ceea ce înseamnă dezechilibru şi îi va aduce o viaţă nefericită.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top