Previziuni pentru 18 noiembrie 2013

Luna se află, în ziua guvernată de ea şi în săptămâna ei, în semnuşl Gemenilor de unde formează cuadratură cu Neptun şi Chiron, dar şi sextil cu Uranus, drept pentru care se poate întâmpla să ne confruntăm cu fel de fel de intrigi, cu discuţii şi dispute datorate minţilor turbulente, confuziilor sau situaţiilor fals create, lipsei de transparenţă sau pur şi simplu din lipsă de activitate şi răutate. De aceea să nu ne mire dacă ne întâlnim cu minciuna şi sau falzitatea, cu viclenia sau confuzia, în această zi. Nu este nimic grav, iar ziua poate fi foarte bună, dacă aprindem lumina acolo unde este penumbră, pentru a putea vedea realitatea. Nimic nu poate genera frică dacă este cunoscut, la fel cum nimic nu poate să te înşele dacă eşti atent la mesaje şi semnificaţii.
Este foarte posibil ca vremea să fie deosebit de umedă, sau să apară evenimente meteorologice extreme.
Apoi din semnul Gemenilor, Luna ne face mult mai cerebrali, mai atenţi la ideile care ne vin şi la informaţiile pe care le primim. De multe ori ne vom surprinde criticând doar de dragul de a critica, fiind extrem de important să fim decişi, clari şi precişi în acţiunile sau activităţile pe care le derulăm.
Poziţia de sextil cu Uranus, ne face să fim mult mai închişi şi să avem o percepţie faţă de lume şi situaţii oarecum detaşată şi nu de puţine ori superioară.
Este o perioadă potrivită pentru studii sau cercetare, dar pentru a fi recunoscuţi trebuie mai mult să comunicăm celor din jur ceea ce ştim numai noi.
Cred că toate tensiunile şi spaimele noastre se pot rezolva foarte uşor dacă acceptăm că fiecare om poate vedea lucrurile până la adâncimea la care poate pătrunde. Unii oameni trăiesc doar la nivelul fizic al vieţii, se ocupă doar de ce vor consuma şi în ce condiţii vor trăi. Alţii sunt sensibili şi la ceea se întâmplă în sufletul lor, şi ştiu să-şi folosească emoţiile pentru a-şi conduce viaţa înţelept. Iar alţii ştiu că viaţa are şi un sens spiritual, abstract şi totuşi cel mai important. Aceia reuşesc să-i uimească pe ceilalţi prin libertatea şi puterea lor. Dar nu uimirea este scopul vieţii, ci să fim fericiţi.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Credinţa este de asemenea o forma a gândului. Si ea este o cale speciala de a privi lucrurile. Este o modalitate de a–ţi menţine un subiect sau o idee în minte. Este ca şi când ai apăsa pe acceleraţie o treime – nu e rău, dacă doreşti să ajungi undeva în cel mai scurt timp posibil.
Când spunem “credem” că ceva se va întâmpla, spunem că avem impresia că aşa va fi. Credinţa nu are nimic de a face cu cererea. Credinţa întrece cererea. Nu este o solicitare specială trimisă lui Dumnezeu, ci  mai degrabă un anunţ pentru Dumnezeu ca noi presupunem că cererea ne va fi onorată. Este o declaraţie a încrederii inimii noastre şi încrederea este al doilea nivel al creaţiei.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –27 SCORPION
O TRUPĂ MILITARĂ MĂRSĂLUIEŞTE ZGOMOTOS PE STRĂZILE ORAŞULUI
Uneori societatea are nevoie să i se amintească zgomotos despre puterea celor uniţi sub acelaşi steag, adică în acelaşi ideal. Este utilă celebrarea realizărilor şi a victoriilor pentru a se mobiliza şi în alţii energiile capabile de lucruri mari şi frumoase. Fără aşa ceva, oamenii pot avea tendinţa să se mulţumească numai cu ce au, fără a mai face vreun efort către progres. Iar ideile mari adesea pot fi aduse la concretizare numai cu ajutorul celor mulţi, dacă sunt susţinute şi aplicate consecvent.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 3 GEMENI
GRĂDINA TUILERIES DIN PARIS
Frumuseţea vieţii tale se reflectă în lucrurile care te înconjoară. Priveşte în jurul tău şi vei vedea ceea ce s-a născut din propriul tău suflet. Dacă nu-ţi place ceea ce vezi, înseamnă că mai ai de lucrat, cu răbdare şi încredere, ca să aranjezi lucrurile după gustul şi dorinţele tale. Şi nu este vorba aici numai de plăcerea ta, ci şi de pacea şi frumuseţea pe care le poţi dărui şi altora daca tu iţi umpli lumea cu ele.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top