Previziuni pentru 30 noiembrie 2013

Emoţiile şi pasiunile sunt astăzi semnale utile pentru a ne cunoaşte înclinaţiile şi pornirile lăuntrice, dar nu este necesar să ne lăsăm conduşi numai de ele. Trigonul Soare Uranus ne aduce acea energie care ne imprimă o nevoie acută de libertate, dar pe care fiecare o descoperă în interiorul său. Oamenii care ştiu să-şi echilibreze emoţiile şi să-şi stăpânească pasiunile şi instinctele pot dobândi prin asta o înţelepciune adâncă, pe care o pot transmite şi celorlalţi. Această cunoaştere a fiinţei sale lăuntrice este mult mai valoroasă pentru om decât toate ştiinţele despre lumea exterioară, căci lumea exterioară se schimbă continuu, perindându-se prin faţa ochilor săi, în timp ce de viaţa sa lăuntrică omul nu se poate despărţi.
În plus astăzi are loc aspectul exact al inconjuncţiei Neptun cu Jupiter Lilith, aspect care ne împiedică să vedem latura spirituală, ne aduce în prezent doar frica exacerbată ca urmare a amplificării fricilor din trecut. Totuşi, avem un sprijin important, astăzi este o sărbătoae ortodoxă foarte mare, este Sfântul Andrei, este o zi în care putem cere lui Dumnezeu Tatăl să ne ajute să descoperim cine suntem, putem să-i cerem să vedem ceea ce deobicei nu putem vedea, ca şi lupul care numai astăzi îşi poate roti capul ca să-şi vadă coada, căci ceea ce nu vedem ne împiedică să ne eliberăm de frică, teamă şi boală, dar mai ales să evoluăm.
Este important ca astăzi să avem o lumânare aprinsă permanent prin care să o reprezentăm ca focul spiritului din inima noastră şi din casa noastră, să veghem la gândurile şi emoţiile pe care le trăim, să nu lăsăm nimic să treacă cu vederea, pentru că Sfântul Andrei aduce multă luciditate şi profunzime, fiecăruia dintre noi care-şi doreşte să schimbe ceva. Oportunităţile care apar, evident sunt la nivel subtil. Şi sunt legate de calităţile noastre de bază cu care am fost înzestraţi, nefiind vorba de o creştere forţată sau de progresul ca definiţie a societăţii de consum.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Dedicaţi toată energia acestei zile lui Dumnezeu, folosiţi orele planetare ale lui Saturn pentru a vă recăpăta Înţelepciunea şi conştiinţa valorii de sine, forţa iubiri şi a spiritului. Dumnezeu este o forţă care consumă totul şi este totul. El este vântul ce suflă peste ape, frunzele ce cresc şi apoi cad, simplitatea trandafirului, intens prin culoarea sa. Dumnezeu este îndrăgostitul, înlănţuiţii, copii care râd, părul cu reflexe de miere. El este Soarele ce răsare, steaua strălucitoare în noapte, Luna care merge pe cer în miezul nopţii. Dumnezeu este frumoasa insectă, pasărea umilă în zborul ei, neînsemnată şi umila râmă. Dumnezeu este mişcare şi culoare, sunet şi lumină. Dumnezeu este pasiune. Dumnezeu este dragoste. Dumnezeu este bucurie. Dumnezeu este tristeţe. Ceea ce este, tot ce este, este  Dumnezeu Tatăl, totalitatea Vieţii, iubitorul de tot ceea ce există. Dumnezeu nu este un personaj aparte, aşezat pe un tron şi care judecă viaţa întreagă. Dumnezeu este viaţa întreagă fiecare moment ce bate. El este ceea ce este continuu, etern.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 SĂGETĂTOR
O MAMA ÎŞI CONDUCE COPILAŞUL, PAS CU PAS, ÎN SUS PE TREPTE
Cineva trebuie să ştie să-i ajute şi pe cei mai puţin experimentaţi. Aşa cum fiecare om a fost ajutat, din primii săi ani, să descopere tainele vieţii şi să meargă pe picioarele sale, la fel fiecare este dator să-i ajute pe alţii atunci când li se oferă ocazia. Iar cei care au nevoie de ajutor ar trebui să ştie că există, întotdeauna, cineva de la care pot cere acel ajutor. Trebuie doar să-l caute.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 18 SCORPION
O POTECĂ PRIN PĂDURI BOGATE ÎN CULORILE TOAMNEI
Ciclurile naturii sunt minunate, şi ele ne dau permanent o imagine a ciclurilor prin care trece propria noastră viaţă. Pe calea vieţii putem să întâlnim şi furtuni, dar şi poieni pline de soare şi de culori vii. Trebuie să învăţăm să ne bucuram de toate şi să mergem înainte ştiind că, orice s-ar întâmpla, acestea sunt doar momente din evoluţia noastră, care ne conduc către noi bucurii, către o ţintă mai luminoasă – mai ales dacă nu stăm pe loc!
 
ASPECTELE ZILEI
Soarele în Săgetător în trigon cu Uranus în mişcare aparent retrogradă în Berbec
Soarele şi Uranus în mişcare aparent retrogradă formează un frumos trigon în semne de foc. El este creativ şi emoţional, făcându-ne să reacţionăm, să ne revoltăm şi să luptăm pentru a ne afirma personalitatea. Dar nu este vorba despre o luptă sângeroasă sau dură ci de una la nivel mental, de găsirea armoniei şi acţionarea cu calm, de stăpânire a situaţiilor şi evenimentelor neaşteptate, de  înţelegere.
Acest aspect dezvoltă altruismul, aduce expansiunea conştiinţei şi originalitate, dar şi un pronunţat gust pentru progres. Este posibil ca acţiunile noastre să găsească protectori influenţi, iar toate acţiunile noi să înceapă s se concretizeze.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top