Previziuni pentru 3 decembrie 2013

Astăzi este Lună Nouă din semnul Săgetătorului, ultima din acest an, ea aducând mesaje importante, despre ele puteţi citi mai mult la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-luna-noua-din-semnul-sagetatorului-%E2%80%93-3-decembrie-2013.
Ziua de astăzi ar trebui să o folosim pentru rezova problemele cotidiene sau activităţile restante, chiar dacă energia noastră este minimă, totuşi avem capacitatea de a ne mobiliza pentru rezolvarea lor eficientă. Există o oarecare uşurinţă în a precepe subtilităţile vieţii, de aceea lăsaţi-vă măcar câteva minute pentrua  reflecta la schimbările necesare vieţii voastre.
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Orele planetare ale lui Marte le putem folosi pentru a acţiona în cel mai profund sens al cuvântului. Poate să însemne că acţiunea este necesară pentru a face o introspecţie în interiorul fiinţei noastre. Energia este esenta vietii. In fiecare zi iei decizii despre cum sa o folosesti, stiind ce vrei si ce trebuie sa faci pentru a-ti atinge telul, si fiind mereu concentrat.
Fiind ziua lui Marte, în mod normal vom simţi mai puternică dorinţă de a face dreptate, de a acţiona în spiritul dreptăţii, dar şi de a ne echilibra atât în interior cât şi la exterior.
Este o zi în care ne putem gândi să schimbăm ceva în viaţa noastră. Am vrea să începem noi proiecte, ştim că trebuie să facem ceva special, ceva care să ne mulţumească căutările cele mai profunde.
Este o zi în care avem inspiraţie de aceea ne putem gândi concret la viitor. Vom reuşi să ne facem ordine în gânduri, să ne ordonăm sentimentele şi să ne ocupăm şi de aspectele practice ale vieţii.
Există posibilitatea ca pornirile de moment, sau impulsivitatea să influenţeze negativ propriile aspiraţii.
Este bine să gândim profund, să găsim măreţia şi armonia lumii. O plimbare în mijlocul naturii ne poate ajuta să ne limpezim gândurile. Este un moment în care vom conştientiza în ce stadiu de dezvoltare spirituală ne aflăm.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI –12 SĂGETĂTOR
UN STEAG CE SE PRESCHIMBĂ ÎNTR-UN VULTUR CARE CRONCĂNE
Dacă ai un ideal, un obiectiv abstract, general, către care tinzi în viaţă, la un moment dat acesta se va concretiza. Oamenii care păstrează în suflet permanent o imagine a ceea ce vor să devină sau să atingă, sunt cei care vor ajunge şi să vadă concretizată acea imagine în viaţa lor, într-o realitate perceptibilă, clară, şi asta nu prin vreo minune inexplicabilă, ci mai ales prin propria lor activitate. Dacă nu ţi-ai stabilit nici un ideal în viaţă, atunci nu ai de ce să te miri dacă viaţa ta este doar un conglomerat de întâmplări şi realizări confuze şi aparent fără sens. Tu eşti cel care trebuie să dai sensul vieţii tale.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 28 FECIOARĂ
UN BĂRBAT CHEL CARE A PRELUAT PUTEREA
Când nimeni nu-si asuma responsabilitatea, toţi sunt vinovaţi. Uneori, când toţi ezită sau sunt în confuzie, cineva trebuie să preia iniţiativa şi să coordoneze lucrurile. Dar puterea este un lucru care trebuie tratat cu multă atenţie, fiindcă ea poate genera consecinţe dezastruoase dacă se foloseşte greşit. Oricum, chiar dacă altcineva este la conducere, fiecare om este responsabil pentru ceea ce are el însuşi de făcut. Dacă fiecare îşi face datoria la locul său, totul merge bine.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top