Previziuni pentru 8 decembrie 2013

Astăzi este o duminică specială, căci probabil avem mai mult decât oricând posibilitatea de a înţelege ceea ce este cu adevărat important pentru noi. Nu că altădată nu s-ar putea, dar sunt anumite perioade în care Dumnezeu ne facilitează un acces mai uşor spre o înţelegere mai dificilă, sau mai bine spus ne deschide mintea şi sufletul pentru a primi informaţii importante. Acestea sunt acele portaluri despre care s-a mai scris sau mai bine spus sunt momente magice de fiecare dată, doar că sensul spre care ne îndreaptă este diferit, chiar dacă direcţia este aceiaşi: evoluţia noastră spirituală. De fapt totul se întâmplă ca la şcoală, întâi facem beţişoare, apoi litere şi cifre, apoi scriem şi ne exprimăm ideile. Acum este perioada în care, aşa cum am scris cred că de nenumărate ori, fiecare trebuie să-şi descopere potenţialul de fapt este ajutat şi sprijinit în acest sens. Nu este simplu să putem face asta, nu este simplu să renunţăm la ceea ce am arătat lumii ca suntem, de fapt ceea ce lumea a vrut să vadă şi noi am jucat un joc. Odată făcut acest lucru ne putem pierde pe moment prietenii de conjunctură, situaţii materială oarecum stabilă momentan sau alte privilegii. Este nevoie de multă forţă şi voinţă spirituală pentru aceste schimbări, dar odată făcute se vor deschide noi orizonturi, mult mai liniştite şi frumoase, aducătoare de bucurie sufletească.
Luna se află în semnul Peştilor, ea ne ajută să visăm, să primi mesaje subtile, să ne imaginăm.
Conjuncţia cu Neptun aduce o stare de linişte şi tihnă interioară, o detaşare excelentă pentru a ne relaxa dar şi pentru a primi toate reparaţiile pe care Dumnezeu ni le face în această zi. Părem anesteziaţi, dar de fapt suntem împăcaţi şi în pace. Tocmai de aceea este un moment potrivit pentru a ne imagina ce-ar fi dacă…. De ce să nu încercăm măcar?
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Acum, noi idei au nevoie de spaţiu. Trupul şi sufletul au nevoie de noi provocări. Viitorul bate la poartă şi toate ideile – cu excepţia acelora care sunt bazate pe prejudecăţi – vor avea ocazia să apară. Ceea ce e imporant va rămâne; ce e inutil va dispărea. Dar să lăsăm fiecare persoană să judece propriile concepte. Noi nu suntem judecătorii viselor celuilalt. Pentru a crede în calea noastră, nu trebuie să demonstrăm că cea a altcuiva e greşită. Cine face asta nu crede în proprii paşi.
GRADUL SABIAN AL ZILEI –17 SĂGETĂTOR
UN SERVICIU RELIGIOS DE PAŞTI, LA RĂSĂRITUL SOARELUI
De milenii, oamenii au folosit ceremonii pentru a marca mai profund în sufletele lor deciziile luate pentru a evolua împreună. Detaliile ceremoniilor sunt încărcate de sensuri, şi fiecare se poate umple de energia acestor semnificaţii, pentru a-şi înnoi viaţa şi a-şi amplifica potenţialul de progres. Ceea ce contează cel mai mult este procesul declanşat în sufletul tău de aspectele exterioare ale ceremonialului. Dacă sufletul tău nu simte nimic dintr-un ceremonial, dacă nu găseşti nici un sens în asemenea manifestări, înseamnă că mai ai serios de lucru cu tine însuţi ca să poţi ajunge să foloseşti la maximum tot ce-ţi oferă viaţa.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 7 SCORPION
SCUFUNDĂTORI LA ADÂNCIME
Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top