Previziuni pentru 13 decembrie 2013

Este o zi destul de bună, mai ales dacă dorim să rezolvăm evenimente sau situaţii din trecut, trigonul Jupiter retrograd şi exaltat şi Saturn, ne determină să facem tot ceea ce este necesar pentru a obţine rezultate maxime. Pe de altă parte acest aspect poate readuce în prezent situaţi sau conjuncturi prin care suntem cumva obligaţi să înţelegem importanţa anumitor acţiuni sau să ne implicăm mai profund în rezolvarea unor probleme din trecut. Luna din semnul Taurului ne sprijină să acţionăm, să facem tot ceea ce este necesar, mai ales dacă vom avea puterea de a ne recunoaşte greşelile şi a le îndrepta, atât cât este posibil. Poziţionată pe Nodul Sud, ea ne poate ajuta să înţelegem sau să ştim intuitiv ce anume nu funcţionează corect, sau cum anume ar trebui să reacţionăm. Ar trebui să aibă prioritate acele restanţe karmice, mai ales acolo unde este vorba despre resurse şi bani.
Venus, guvernatoarea zilei, şi-a încetinit mişcarea din ce în ce mai mult, pregătindu-se de retrogradarea de săptămâna viitoare, mai exact de sâmbătă, aşa că mai avem un răgaz pentru a ne rezolva ne-nţelegerile, pentru a ne pune ordine în viaţa sentimentală dar şi în cea materială. Apoi Venus ne va ajuta să ne descoperim valoarea, cu condiţia de a înţelege care ar trebui să fie succesul nostru, adică în ce zonă sau domeniu. Odată ce descoperim unde ne-am simţi cei mai capabili de a ne manifesta, să înţelegem că dacă nu acţionăm acolo este din cauza unei frici intense, deobicei generată de teama de eşec. Este important să medităm asupra ceea ce înseamnă eşecul pentru noi, să încercăm să aflăm ce ne determină teama faţă de el, dacă vom descoperi atunci el va dispărea ca prin farmec din viaţa noastră.
Să nu uităm că fiecare se ocupă cu ceva. Dar puţin sunt cei care îndeplinesc lucrul respectiv în cel mai bun mod cu putinţă. Aceia sunt oamenii care ating succesul. Crede şi înfăptuieşte – aceasta este marea lege a succesului! DE aceea este indicat să ne ocupăm de probleme care necesită concluzii logice, iar dacă suntem încrezători în forţele noastre putem obţine totul.
Din acest punct de vedere, gradul sabian al planetei Venus este fabulos, el exprimă exact ceea ce ar trebui să înţelegem, merită citit şi reflectat asupra lui.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Fiecare om poate vedea lucrurile până la adâncimea la care poate pătrunde. Unii oameni trăiesc doar la nivelul fizic al vieţii, se ocupă doar de ce vor consuma şi în ce condiţii vor trăi. Alţii sunt sensibili şi la ceea se întâmplă în sufletul lor, şi ştiu să-şi folosească emoţiile pentru a-şi conduce viaţa înţelept. Iar alţii ştiu că viaţa are şi un sens spiritual, abstract şi totuşi cel mai important. Aceia reuşesc să-i uimească pe ceilalţi prin libertatea şi puterea lor. Dar nu uimirea este scopul vieţii, ci să fim fericiţi.
Poate este o zi potrivită să îţi pui întrebarea: Eşti fericit cu viaţa ta?
Funcţie de răspuns fă modificările necesare pentru a te bucura din plin de ea.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 22 SĂGETĂTOR
O SPĂLĂTORIE CHINEZEASCĂ
Ca să rezolvăm unele probleme, se întâmplă uneori să fie nevoie să intrăm într-un loc unde nu înţelegem limba sau procedura, sau unde ceilalţi, deşi au obiective similare, ne sunt complet străini şi avem impresia că ne vom descurca foarte greu. Atunci este bine să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut şi să cerem ajutorul celor care ştiu mai bine mersul lucrurilor. Dacă ne disipăm atenţia uitându-ne la ce fac alţii, judecându-i sau catalogându-i, riscăm să pierdem din vedere adevăratul nostru ţel.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 28 CAPRICORN
O COLIVIE MARE CU PĂSĂRI DE CURTE
Rolul pe care ţi-l asumi în viaţă nu trebuie să te limiteze doar la condiţiile în care îl poţi juca bine. Întotdeauna poţi privi dincolo de gratiile coliviei tale, şi daca la un moment dat uşa coliviei se deschide, trebuie să ştii să profiţi de momentul de libertate dacă doreşti într-adevăr să ieşi din colivie. Multora le e teamă să iasă din colivia lor, din propriile lor mentalităţi şi concepţii, fiindcă nu au îndrăznit niciodată să privească în afara spaţiului mărginit al propriei lor viziuni. Dar într-o colivie nu poţi zbura liber…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top