Previziuni pentru 15 decembrie 2013

De astăzi intrăm în săptămâna guvernată de Soare, o săptămână în care putem să ne ocupăm de tot ceea ce ne reprezintă, de ceea ce ne interesează pentru dezvoltarea personală.
.Avem energie fizică şi forţă psihică pentru a hotărî schimbările majore pe care intuim că ar trebui să le facem. Voinţa ne ajută să putem să ne revoluţionăm viaţa, avem aplomb şi putem acţiona energic şi decis.
Nu uitaţi că impulsivitatea naşte tot felul de confuzii, mai bine folosiţi energia în scopuri mai frumoase, pentru a nu avea de suferit.
Putem să ne ocupăm de locuinţa noastră, de curăţenie, de toate activităţile care necesită ordonare, mai ales în domeniul casnic. Avem multă energie şi este bine să o consumăm în activităţi utile şi celor din jur. Se impune atenţie şi precauţie, dar mai ales pace sufletească. Este o zi bună pentru a sfinţi casa, şi pentru a-i ierta pe toţi.
Pe de altă parte, astăzi se vor manifesta multe tensiuni interioare, mai ales legate de transformările pe care dorim să le facem. Este posibil să avem dorinţa de a ne clarifica gândurile şi ideile dar mai ales de a exprima ceea ce simţim sau dorim, dar într-un mod exploziv, necontrolat.
Daca ştim să adoptăm o atitudine justă, putem contempla situaţia şi putem observa lucrurile în ansamblu, descoperind detalii şi corelaţii nebănuite. Un om care aleargă sau se mişcă dezordonat printre lucruri poate să nu observe soluţiile necesare, dar un om care ştie să stea liniştit, relaxat şi detaşat, şi să privească lucrurile din unghiul corect, poate găsi mult mai uşor răspunsuri la întrebări şi rezolvări pentru problemele curente.
Poate dacă avem timp şi răgaz, astăzi ar trebui să ne dedicăm timp pentru a înţelegem ce ne este cel mai potrivit pentru a ne simţi împliniţi şi cu bucurie în suflet. Sau aşa cum spunea Rumi, să înţelegem că:
Ştii ce eşti?
Eşti un manuscris al unei scrisori divine,
Acest univers nu este în afara ta.
Priveşte în tine
Tot ceea ce vrei să fii
Eşti.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Tatăl îl privea pe copilul său care încerca să mute un vas de flori foarte greu. Micuţul se sforţa, pufăia, bombănea, dar nu reuşea să mute vasul nici un milimetru.
“Ţi-ai utilizat chiar toate forţele?”, îl întrebă pe copil tatăl său.
“Da”, îi răspunse copilul.
“Nu”, îi spuse tatăl, “deoarece nu mi-ai cerut să te ajut”.
A ne ruga înseamnă să ne folosim ”toate” forţele noastre.(Bruno Ferrero)
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 24 SĂGETĂTOR
O PASĂRE ALBASTRĂ STÂND LA UŞA CASEI
O şansă deosebită poate aştepta să pătrundă în viaţa ta, dar depinde de tine să o recunoşti. Dacă obişnuieşti doar să te retragi între zidurile lumii tale şi să priveşti lumea prin ferestre de la distanţă, fără să deschizi uşa diverselor ocazii care se apropie de tine, este destul de greu să schimbi ceva. Trebuie să recunoşti ce îţi doreşti cu adevărat şi să întâmpini cu bucurie prilejurile care te apropie de idealul tău.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 7 SCORPION
SCUFUNDĂTORI LA ADÂNCIME
Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top