Previziuni pentru 17 decembrie 2013

Ziua de astăzi se află sub efectul Lunii Pline, o Lună Plină extrem de interesantă care amplifică mult energiile deja existente, declanşează evenimente, evident că acestea sunt oarecum învăluite de un văl de mister. Despre Luna Plină puteţi citi mai mult la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-17-decembrie-2013. Oricum după ce formează opoziţia cu Soarele, Luna intră în mişcarea de fără direcţie, în acest interval revenind şi Uranus la mişcarea directă. De aceea cred că forţa uraniană va fi dificil de controlat, pentru ca se va încerca folosirea ei în diferite direcţii sau scopuri, în orice caz, este o FORŢĂ care va fi dificil de stăvilit, odată declanşată. Aşa încât între 11.29 şi 20.30 suntem destul de confuzi şi ne concentrăm cu dificultate ceea ce evident se va răsfrânge în toate activităţile noastre. De deseară Luna va trece în semnul Racului, fiind în propriul domiciliu şi extrem de puternică, va influenţa tot ceea ce facem sau simţim. În plus va activa Crucea cardinală, adică cumva va aduce un plus de încărcătură acesteia, dacă mai era necesar. Cred că partea constructivă a acestui aspect de sfârşit de an, este acela că ne va determina pe fiecare dintre noi să ne gândim la apartenenţa noastră, la rădăcinile şi ”casa” noastră.
Revenind puţin la Uranus, acesta se află în gradul lunar al Lunii, de aceea primim o informaţie în plus că se va comporta instabil, mai instabil decât o face deobicei, non-conformist – evident, dar va fi destul de impulsiv emoţional, cumva fiind determinat să acţioneze de emoţiile şi trăirile noastre, dar şi de o focusare şi o atenţie bine orientată sau focalizată pe ceea ce ne este necesar. La fiecare dintre noi facultăţile mentale native ce operează prin emoţii, acţionează cu putere, centralizându-ne, şi determinându-ne să ne concentrăm atenţia şi să ne implicăm în realizarea unui mediu exterior cât mai clar, cât mai eliberat de constrângeri dar şi de structuri învechite. Poate sună cam bombastic, nu ştiu cum aş putea exprima mai clar forţa combinată dintre Uranus şi Lună, căci evident esenţele sunt atât de diferite, încât ele împreună acţionează ca un reactiv atât de puternic şi prin asta dificil de controlat; probabil că instabilitatea sau mai bine spus capacitatea de a se schimba instantaneu dă chiar senzaţia unui cameleon, greu de definit sau prins. Este nevoie de atenţie concentrată şi de viteză de reacţie instantanee pentru a putea ţine pasul cu propunerile sau deschiderile declanşate de Uranus, în următoarea perioadă.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Revenirea lui Uranus la mişcarea directă, în semnul exploziv al Berbecului poate fi explicată extraordinar, în sensul de atitudine potrivită, constructivă şi evident eliberatoare prin următorul fragment:
„Ce înseamnă a fi liber? Înseamnă a putea fi tu însuţi oriunde şi oricând, înseamnă a putea fi tu însuţi indiferent de ceea ce este în jurul tău, de factorii de afara. Nimic din afara nu îţi poate strâmtora libertatea ta. Atunci când libertatea ta depinde de nişte lucruri exterioare, cum poţi tu oare să te numeşti liber? Aşa că, libertatea adevărată aceasta este: a putea fi tu însuţi oriunde, oricând. Dar la ea nu se poate ajunge prin minciună. Nu putem trăi în iluzii, pentru că iluzia mai devreme sau mai târziu se spulberă. Şi atunci la ce ne va folosi toata libertatea noastră parelnică.
Smerenia este cea care ne trezeşte din visul nostru. Ea este dureroasă la început, ea repugnă firii noastre, dar smerenia ne eliberează, adevărul ne eliberează. Smerenia este prima treapta spre adevăr, spre libertate.”Savatie Bastovoi

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 SĂGETĂTOR
UN PURTATOR DE DRAPEL INTR-O BATALIE
Uneori trebuie sa fii purtatorul unui indemn la actiune, sau al unui simbol capabil sa-i mobilizeze pe ceilalti. Ideal este ca acest simbol sa fie si unul in care crezi din tot sufletul, in caz contrar risti sa fii doar un instrument pus fortat in slujba unei cauze care de fapt nu te atrage prea mult. Cu cat idealul tau este mai inalt, cu atat energia transmisa celorlalti este mai intensa, si efectele actiunii comune sunt mai puternice.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 5 BALANŢĂ
UN OM ÎNVĂŢÂNDU-I PE ELEVII SĂI ADEVĂRATA CUNOAŞTERE LĂUNTRICĂ A NOII LUMI
În viaţă, fiecare om poate fi şi învăţător, şi elev. Acela de la care ceilalţi consideră că au ceva de învăţat este un bun învăţător, chiar fără să-şi dea seama. Acela care ştie să înveţe ceva de la orice om, din orice situaţie, este un bun elev. Dacă eşti un bun elev, vei învăţa multe lucruri, şi ceilalţi vor avea ce să înveţe de la tine. Te-ai gândit vreodată dacă alţii au ce învăţa de la tine?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top