Previziuni pentru 19 decembrie 2013

Ziua de astăzi se află sub semnul conjuncţiei pe care o are Luna cu Jupiter şi apoi, seara, cu Lilith. În acelaşi timp Luna formează trigon cu Saturn, un aspect constructiv care ne ajută să fim eficienţi şi să putem duce la bun sfârşit toate activităţile pe care ni le propunem.
În schimb Luna în conjuncţie cu Lilith, face ca în a doua parte a zilei lucrurile să fie mai tensionate decât deobicei, să ne fie dificil să comunicăm, pentru că suntem copleşiţi de emoţii dar şi de frică şi temeri.
Din acest motiv ziua se anunţă destul de ciudată, căci avem multe de făcut, nimic nu pare să ne împiedice şi totuşi suntem blocaţi emoţional, exagerăm, simţi tensiuni inexplicabile dar mai ales multă ne-ncredere în propria persoană.
Ceea ce ar trebui să facem, după părerea mea, este să ne concentrăm asupra muncii, pentru că rezultatele consecvenţei şi încrederii în propriile idealuri nu vor înceta să apară. În acelaşi timp calmul şi tactul trebuie să fie permanent prezente pentru a evita certurile şi discuţiile în contradictoriu.
În plan spiritual ar trebui să avem activitatea cea mai intensă, mai ales este important să ne definim idealurile şi să încercăm să le urmăm. Isus a spus: ”Nu te lupta cu Răul”, daca am folosi limbajul de astăzi, s-ar putea traduce aşa: ”Lucrul căruia îi opui rezistenţă persistă”. De aceea mânia nu se transformă prin negare ci prin înţelegere. Există două moduri de a trata frica:
– să-ţi negi frica şi să pretinzi că nu te temi
– să admiţi că te temi şi să-ţi înfrunţi frica.
A doua variantă ne aduce faţă în faţă cu noi înşine, pe când prima ne ocoleşte prin diferite cicluri ale evitării, fără a rezolva nimic, doar amânăm.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Ce minunat este să începi din nou totul, atunci când simţi că ai ajuns la final şi nu poţi face nici măcar un pas mai încolo, ori când viaţa pare că numai are nici un ţel! Este ceva ce toţi pot face dacă doresc şi dacă pot accepta, în adevărată smerenie, că atunci când vor să rezolve lucrurile după propria lor voie, nu fac decât să îşi încurce mai mult lucrurile în viaţă. Mulţumeşte în mod constant pentru această nouă zi şi pentru această nouă cale, pentru o nouă oportunitate de a începe din nou.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 28 SĂGETĂTOR
UN POD VECHI PESTE UN RÂU FRUMOS, FOLOSIT TOT TIMPUL
În unele momente trebuie să apelezi la mijloace tradiţionale, la metode folosite de toată lumea din timpuri vechi, dacă metodele mai moderne nu sunt eficiente sau dacă nu le ai la îndemână. Nu trebuie să ai prejudecăţi faţă de lucrurile vechi. Importantă este utilitatea lucrurilor, şi nu vechimea sau originea lor. Un lucru este bun prin ajutorul pe care ţi-l oferă în ceea ce ai de făcut, şi dacă îl eviţi doar fiindcă nu-ţi place o anumită trăsătură a lui, practic îţi refuzi un ajutor ce poate fi preţios.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 17 RAC
SĂMÂNŢA SE DEZVOLTĂ ÎN CUNOAŞTERE ŞI VIAŢĂ
În fiecare clipă pe care o trăieşti, semeni germenii vieţii tale viitoare. Nici un gest nu este lipsit de importanţă, fiecare este o sămânţă din care va creşte o floare în grădina vieţii tale… sau o buruiană… Depinde ce alegi tu să semeni.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top