Previziuni pentru 23 decembrie 2013

Chiar dacă astăzi nu sunt aspecte importante, în sens general, la nivel subtil se petrec o mulţime de transformări. Chiar dacă în primele ore ale zilei suntem neliniştiţi, opoziţia Lună Chiron ţi Neptun de astăzi, este de natură să ne apropie de Dumnezeu, să ne facă să înţelegem ce este cu adevărat iubirea. Chiron este considerat un planetoid situata în centura de asteroizi dintre Saturn şi Uranus, are o perioadă de revoluţie de 51 de ani, şi este unul dintre asteroizii cu cea mai lentă mişcare şi cea mai mare masă. Poziţia sugerează necesitatea ca într-un moment al vieţii este important să ne detaşăm de planul concret, sugerat de Saturn şi să trecem la lumea viitoare, inventivă a lui Uranus. In acest punct de vedere Chiron a fost numit şi Pod, adică trecerea de la un punct la alt punct, pe care nu putem să o facem singuri, dar care ne este necesară în anumite momente ale vieţii.
Pe scurt ziua de astăzi este un moment de maximă luciditate a acestui an, în care trebuie să avem doar curajul de a ne vindeca sufletul de teamă şi de a porni cu forţă  la îndeplinirea menirii noastre prin punerea în practică a idealurilor pe care le avem.Iar trigonul lui Pluton cu Luna, ne duce cu gândul la felul în care aplicăm emoţional, trăirile şi mesajele de ghidare pe care le primim
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Să “auzim” acum – la acest Crăciun ce se apropie – Cuvântul ascuns de Dumnezeu in inimile noastre si “sa-l înţelegem” pentru ca sufletul si mintea sa nu ni se rătăcească. Sa fim acea “sămânţă” care aude si înţelege Cuvântul în propria sa inima, căci numai inima “cunoaşte”. Inima cunoaşte Adevărul pentru ca-n inima este “iubirea”. Si iubirea este Adevărul lui Dumnezeu.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 CAPRICORN
TREI FERESTRE CU VITRALII ÎNTR-O BISERICĂ GOTICĂ – UNA E SPARTĂ DE RĂZBOI
În tensiunea ambiţiilor, orgoliilor şi temerilor dezlănţuite, armonia vieţii poate fi uşor deteriorată. Agresivitatea nu face viaţa mai frumoasă nici măcar pentru învingători, astfel că ea nu reprezintă o soluţie la problemele omenirii. Inteligenţa umană este capabilă să găsească soluţii mai înţelepte, cu condiţia ca emoţiile şi dorinţele umane să fie aduse în echilibru cu principiile lor cele mai înalte şi cu idealurile pe care ei le urmăresc. Progresul omenirii poate fi mult mai rapid dacă resursele care trebuie cheltuite în repararea efectelor propriilor greşeli ar fi consumate numai pentru progres.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 6 FECIOARĂ
UN CARUSEL CU CĂLUŞEI DE BÂLCI
Totul se desfăşoară în cicluri care se repetă, dar depinde de tine ca fiecare repetare să fie mai frumoasă. Dacă repeţi aceleaşi erori, repetările devin de-a dreptul chinuitoare, şi la fel viaţa ta. Nu trebuie să te laşi păcălit de jocul ameţitor al iluziilor care se perindă prin faţa ochilor tăi. Caută să priveşti în locul care dă stabilitate vieţii tale, şi să-ţi construieşti echilibrul lăuntric bazat pe valori care nu sunt afectate de roata vieţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top